Vše ohledně kategorie serverů: Furien Servery

UPDATE

Příspěvekod C3hY » 18 dub 2014, 21:33

Dwandy kedy už konečne niečo zmeníš? Alebo chceš aby sa vždy len kempilo? Určite treba dať tie granáty preč.. lebo všetci si ich hodia pod seba aby mali istotu že prežijú a kempia tam celé kolo..a keď aj náhodou cez ten granát prejdem tak sa prilepím na stenu ale tam ma aj tak vidia keďže je zamnou trail lenže čo majú robiť vip a novip? veď to je jasná samovražda prejsť cez granát.. ďalej by som dal naspäť tie 3 sekundy na začiatku kola lebo teraz všetci kempia na spawne.. MP5,USP,traktor,brokovnica,glock vrátiť dmg tak ako bolo lebo ten "traktor" a brokovnica sú prehnane silné nato že sú zadarmo..
C3hY
Amatér
Amatér

UPDATE

od Rumcajz » 18 dub 2014, 21:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: UPDATE

Příspěvekod HeRoY » 18 dub 2014, 21:39

Oni nekempí na spawnu, ale vy jako Teroristi jste rychlí a CT nestihnout utéct ze spawnu. Tudíž nevím proč všichni hned "naskáčete" na spawn. Teroristi mají také granáty, tak proč třeba 3 T nenahází HE, tam kde CT kempí?
HeRoY
Mistr
Mistr

Re: UPDATE

Příspěvekod Dwandy » 18 dub 2014, 23:01 VIP

hraju tam od rána do večera a kemp teda vidím minimálně. Sám jsem několikrát nesithl doběhnout ani na plant a při běhu jsem stihl zabít 2 furieny, který mě hned začali nadávat že jsem kemper. Furieni 100x během kola zastaví a čekají, až klem nich CT proběhne - to samozřejmě kemp není a furieni jsou spokojený. Kdežto CT se jen na chvilku zastaví a je to hned kemp za kterej můžou granáty. Docela vtipný jste :)
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Furien Servery