Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Upgrade

Příspěvekod Mexxis » 25 bře 2015, 22:12 VIP

Mám zde zájem o jakýsi "Upgrade" Zde pár důvodů

1. Už půl roku jsem neviděl nikoho, Kdo by jsi koupil Dual Elites, Nebo tu AutoSniperku či deagla, Ktomu ta snipera je moc drahá, Navrhuju jiné lepší zbraně.

2. Mě supervoják přijde i slabý, Je sice odolny Nature,a Nekonečno náboju, Ale avatar ho dá dokonce i na ráno, Např : Mal som Supervojáka, Mal jsem 185armor, A najednou mi dá někdo záda, a Já se musím jít zakempit s 0 Armorem
Tak navrhuju SuperVojáka dát pre Vip, A pro Evipko Dát třeba robota aspon s 300Armorem a free dualky ci kulomet nebo electro gunu,

3. Ty dualky nebo autosniperu by jste mohli vymyslet zbran , Já nevím třeba granátomet kteří střílí granátky s 500DMG

Je mi "Trohu" jedno co vymyslíte, Hlavně at je něco nového či poupraveného, Tenhle mod už mě nudí, a když žádný upgrade, Za chvíli vám odejdou ludia s avataru a začnou vyměnovat vip spíše na zombie, Kde se konečně odehrál aspon náký upgrade, Sice za nic ale aspon něco, + Upadá to už těd, Dnes odpoledne (15:10) bylo na AV 1 10lidí,

S pozdravem a doufaním že něco vymyslíte Bc.Max2015
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

Upgrade

od Rumcajz » 25 bře 2015, 22:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Upgrade

Příspěvekod Luther » 26 bře 2015, 06:18

Vydrž ještě nějaký ten pátek a update určitě příjde i na Avatar Battle servery. ;)
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Roxtedy » 26 bře 2015, 12:03 VIP

Max2013 píše:Mám zde zájem o jakýsi "Upgrade" Zde pár důvodů

1. Už půl roku jsem neviděl nikoho, Kdo by jsi koupil Dual Elites, Nebo tu AutoSniperku či deagla, Ktomu ta snipera je moc drahá, Navrhuju jiné lepší zbraně.

2. Mě supervoják přijde i slabý, Je sice odolny Nature,a Nekonečno náboju, Ale avatar ho dá dokonce i na ráno, Např : Mal som Supervojáka, Mal jsem 185armor, A najednou mi dá někdo záda, a Já se musím jít zakempit s 0 Armorem
Tak navrhuju SuperVojáka dát pre Vip, A pro Evipko Dát třeba robota aspon s 300Armorem a free dualky ci kulomet nebo electro gunu,

3. Ty dualky nebo autosniperu by jste mohli vymyslet zbran , Já nevím třeba granátomet kteří střílí granátky s 500DMG

Je mi "Trohu" jedno co vymyslíte, Hlavně at je něco nového či poupraveného, Tenhle mod už mě nudí, a když žádný upgrade, Za chvíli vám odejdou ludia s avataru a začnou vyměnovat vip spíše na zombie, Kde se konečně odehrál aspon náký upgrade, Sice za nic ale aspon něco, + Upadá to už těd, Dnes odpoledne (15:10) bylo na AV 1 10lidí,

S pozdravem a doufaním že něco vymyslíte Bc.Max2015

Cennim si tvojho zaujmu ale zaraza ma ze chces vylepsovat len veci pre marinakov. Avatari maju mat smolu hej ? Proste vytunime SVcko na neporazitelneho robota (cize eVIP hraci sa budu mat ako v raji) a tym to hasne ?
Nie tak to urcite nebude. V pripadnom update (pevne verim ze bude uz coskoro) sa hra upravi tak aby bola este viac vyrovnanejsia nez je teraz. Kedysi SVcko malo len 60 armor a vedelo sa s tym hrat a nikomu to nevadilo. Teraz ma 200 a chcete viac ?

To, ze sa hraci odpajaju so serverov, si robite sami. Umyselne sa snazite kazit hru tym, ze chodite len po vytipovanych hracoch, na ktorych pouzijes aj 5x nesmrtelnost len aby ste ho nakazili. Infect hodite na jedneho hraca (namiesto toho aby ste nasli vacsiu skupinku ludi), nechavate sa medzi sebou.. Treba mysliet aj na novip hracov bez nich vzdy budu servery prazdne.

To co pride, pride. Zatial nam neostava nic ine ako cakat a verit, ze zmena sa coskoro objavi ;)
Roxtedy
Mistr
Mistr

Příspěvekod Mexxis » 26 bře 2015, 13:04 VIP

Máš Pravdu, Pro avatary dajte třeba item , Já nevím, Těd si vymyslím něco s filmu avatar, Třeba bizona na kterém može jezdit :D Toto bol jen tak rychlý nápad, A ten robot nemusí mít třeba nekonečno nabojov nebo obranu pre nature, A ked sa nechavaju, Udělejte nábor na viac adminov, Nebo přišnější tresty,

S pozdravem Bc.Max2015
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

Příspěvekod POHODAMAN » 14 říj 2015, 12:44

pred 3 rokmi som začal hrať a rok som teraz nehral... rok som bol na linuxe a tam sa nedá hrať av, pokiaľ nemám virtual box a aj tak laguje tak som priešiel na Windows .... idem si zahrať teším sa na novinky a nič :D absolútne nič po roku :) tak sa teším na ten spomínaný upgrade, lebo sa tam nudíme a strieľať botov predsa zato som nezaplatil :) .... Čo sa týka HP SV, vidíte dôvod prečo by nemohol mať 300HP? :arrow: Ja niekedy ostanem sám ako SV a ide po mne 15 hráčov??? aj tí novip hráči a tí sú ešte zákernejší... a ja to musím uhrať??? je to tažké ale dá sa to... absolútne sa nezastávam novip hráčov, lebo predsa ide o to aby novip pochopil, že si má to evip kúpiť a bude sa tešíť na super vylepšenia.... takže podporujem názor zvýšiť HP Svčku.... ;)
S pozdravom Martin Gala :) galamedia.sk
POHODAMAN
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Zombie Servery