• Stránka 1 z 1
Upřimné názory
Když už se tady sotva objeví zajímavej topic, tak to trošku oživíme!
Do tohodle topicu můžete vyjadřovat své názory na adminy, servery a celkově na portál.
Názory adminů nebudeme brát vážně, snad je jasný proč.

Do tohodle topicu můžete vyjadřovat své názory na adminy, servery a celkově na portál.
Názory adminů nebudeme brát vážně, snad je jasný proč.

- byLif3
- Amatér
Upřimné názory
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Upřimné názory
Hraju převážně jenom JB, takže budu mluvit o tomto módu.
Překvapuje mě, že i po tolika letech se tu najdou hráči (jak admini, tak běžní hráči), kteří tu hru musí hrotit jak kdyby šlo o život a jakékoliv sebemenší porušení příkazu je okamžitě kill, jak kdyby neexistovaly jiné alternativy. Příjde mi, jak kdyby si přišli na JB prostě jenom zafragovat (od toho tu je celkem dost jiných serverů). Ale to je jenom pár individuí.
Bohužel se v poslední době na JB nenachází moc lidí, kteří by svým "sajmonováním" dokázali zaujmout celý server a většina kol skončí po první atrakci, protože půlka hráčů umře už po cestě tam. Ale jakmile má simona někdo, kdo dokáže vymyslet fajn atrakce, tak je hned atmosféra na serveru lepší.
Překvapuje mě, že i po tolika letech se tu najdou hráči (jak admini, tak běžní hráči), kteří tu hru musí hrotit jak kdyby šlo o život a jakékoliv sebemenší porušení příkazu je okamžitě kill, jak kdyby neexistovaly jiné alternativy. Příjde mi, jak kdyby si přišli na JB prostě jenom zafragovat (od toho tu je celkem dost jiných serverů). Ale to je jenom pár individuí.
Bohužel se v poslední době na JB nenachází moc lidí, kteří by svým "sajmonováním" dokázali zaujmout celý server a většina kol skončí po první atrakci, protože půlka hráčů umře už po cestě tam. Ale jakmile má simona někdo, kdo dokáže vymyslet fajn atrakce, tak je hned atmosféra na serveru lepší.
You need people like me. You need people like me so you can point your f*****’ fingers and say, “That’s the bad guy.” So what that make you? Good? You’re not good. You just know how to hide, how to lie.
-
Telecipowa - Pokročilý
Re: Upřimné názory
Překvapuje mě, že i po tolika letech se tu najdou hráči (jak admini, tak běžní hráči), kteří tu hru musí hrotit jak kdyby šlo o život a jakékoliv sebemenší porušení příkazu je okamžitě kill, jak kdyby neexistovaly jiné alternativy.

Benger pileo funale piloso palmae et compote
-
Enrique - Zkušený
• Stránka 1 z 1