• Stránka 1 z 1
Re: uražka
Je pravdou že jsem tě urážel.. to klidně přiznám a ten 10minutovy ban vydržím..
Ale to že jsi zase neplnil cíle hry to už jsem nepřidáš co? Když přijde admin tak hraješ normálně,ale jakmile tam žádný není
Hraješ tak jak jsem tě nazval v tvém důkazů
a to platí... víc k tomu nemám..
Ale to že jsi zase neplnil cíle hry to už jsem nepřidáš co? Když přijde admin tak hraješ normálně,ale jakmile tam žádný není
Hraješ tak jak jsem tě nazval v tvém důkazů

- Elf191
- Kolemjdoucí
Jo a jenom tak mimochodem je tam i jiný komentář že neplni cíle hry.. tak si to přeberte po svém 

- Elf191
- Kolemjdoucí
Pozrel by som si ten patuldov screen poriadne, vľavo kde mu ukazuje bombu, viidno aj týpka v stene
a všimnite si jeho zbraň priesvitnú v ruke
nemáte začo
VÁŠ Biri^^

VÁŠ Biri^^
„Peklo si musíme představit jako stát, v němž se neustále každý stará o svou vlastní důstojnost a kariéru, stěžuje si na ostatní a žije smrtelně důležitými vášněmi – závistí, vědomím vlastní nepostradatelnosti a záští k ostatním.“ x)
-
Georgi9 - Pokročilý
Georgi9 píše:Pozrel by som si ten patuldov screen poriadne, vľavo kde mu ukazuje bombu, viidno aj týpka v stenea všimnite si jeho zbraň priesvitnú v ruke
nemáte začo
VÁŠ Biri^^
„Peklo si musíme představit jako stát, v němž se neustále každý stará o svou vlastní důstojnost a kariéru, stěžuje si na ostatní a žije smrtelně důležitými vášněmi – závistí, vědomím vlastní nepostradatelnosti a záští k ostatním.“ x)
-
Georgi9 - Pokročilý
Najprv si vypni whčko až potom screenu

-
Walky19 - CS 1.6 Admin
Za nadávky by bylo upozornění. Patulda dostal permu za WH.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Nemáte začo 

-
Georgi9 - Pokročilý
Re: [V]uražka
Jeeeeeee PATULBO KUP SI TEN KAMION JAK JSI PSAL VCERA jedno přísloví jo Boží mlýny melou a tvé neustále lhaní a vše ostatní a natres se sám
je mi te liiiiiito ZDRAVÍ KAMION

- Meverick
- Amatér
• Stránka 1 z 1