• Stránka 1 z 1
[vyresene]urazky na rodinu, rasu, atd.
Rad by som nahlasil hraca "^^kary^^ !! kary
" za urazanie takmer kazdeho na serveroch.
Na FY serveroch som ho dnes stretol niekolkokrat, zakazdym nadaval na rodinu aj menovite mamu, otca, kazdemu prial rakovinu, nadaval na rasu a podobne, len preto, ze nechcel uverit, ze dany clovek nie je cheater. Asi ma pocit, ze VIP ho ochrani pred vsetkym.
Normalne to necham tak, ich to vacsinou prejde, ale tento mlady muz to uz trosku prehnal.
V prilohe sa mi podarilo zachytit len ciastky jeho sirokej plejady nadavok, obraz o charaktere si z toho viete spravit.
O mne:
Nick: Salat
SteamID: STEAM_0:0:26336747
email: [email protected]
Nejde mi prilozit subor so screenshotmi, tak je tu: http://uloz.to/xFDnvhzg/kary-zip
Dakujem.

Na FY serveroch som ho dnes stretol niekolkokrat, zakazdym nadaval na rodinu aj menovite mamu, otca, kazdemu prial rakovinu, nadaval na rasu a podobne, len preto, ze nechcel uverit, ze dany clovek nie je cheater. Asi ma pocit, ze VIP ho ochrani pred vsetkym.
Normalne to necham tak, ich to vacsinou prejde, ale tento mlady muz to uz trosku prehnal.
V prilohe sa mi podarilo zachytit len ciastky jeho sirokej plejady nadavok, obraz o charaktere si z toho viete spravit.
O mne:
Nick: Salat
SteamID: STEAM_0:0:26336747
email: [email protected]
Nejde mi prilozit subor so screenshotmi, tak je tu: http://uloz.to/xFDnvhzg/kary-zip
Dakujem.
- Embolia
- Kolemjdoucí
[vyresene]urazky na rodinu, rasu, atd.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: urazky na rodinu, rasu, atd.
Je mi líto, ale bez SID + screenshotu s ním nemohu tohoto hráče zabanovat, jelikož je to mimo vzor.
LOCK.
LOCK.
-
Najsr - Profesionál
• Stránka 1 z 1