• Stránka 1 z 1
URGENTNI -Bugy serveru
Takže můj nick na serveru Surival je Dzon
Předevčírem si hráč Alala stěžoval že mu zmizely věci z truhel a Item Framy. Ano - slyšíte dobře - Item Frame - to je skutečně ten item, který i po přidělení veškerých práv nemůže normální hráč pokud ho vytvoří někdo jiný odstranit.
Dnes se mi stalo to samé, admini kterých jsem se na to ptal včetně Joooray víceméně nic nevyřešili.
Stejně tak mi zmizel kůň v dia armoru který stál v zazděné a hermeticky uzavřené místnosti.
Teď jsem přišel a všech mých 21 truhel plných enchlchlých věcí armoru lektvarů beaconů atd. bylo naprosto prázdných.
W
T
F
?
?
?
Nikdo na tomto serveru ode mě nemá práva ani zdaleka aby mohl něco takového udělat.
Jediné co zůstalo jsou věci v truhlách spojené s obchodem.
Začne se tímto konečne už někdo po několika upozorněních adminům zabývat?!
DĚKUJI
Předevčírem si hráč Alala stěžoval že mu zmizely věci z truhel a Item Framy. Ano - slyšíte dobře - Item Frame - to je skutečně ten item, který i po přidělení veškerých práv nemůže normální hráč pokud ho vytvoří někdo jiný odstranit.
Dnes se mi stalo to samé, admini kterých jsem se na to ptal včetně Joooray víceméně nic nevyřešili.
Stejně tak mi zmizel kůň v dia armoru který stál v zazděné a hermeticky uzavřené místnosti.
Teď jsem přišel a všech mých 21 truhel plných enchlchlých věcí armoru lektvarů beaconů atd. bylo naprosto prázdných.
W
T
F
?
?
?
Nikdo na tomto serveru ode mě nemá práva ani zdaleka aby mohl něco takového udělat.
Jediné co zůstalo jsou věci v truhlách spojené s obchodem.
Začne se tímto konečne už někdo po několika upozorněních adminům zabývat?!
DĚKUJI
-
kIcKy - Kolemjdoucí
URGENTNI -Bugy serveru
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: URGENTNI -Bugy serveru
1. [Admin]-se stará o pořádek na serveru (nemyslí m bugy, to jen Reportuje-Nahlašuje).
2.[EventMaster]-Se stará hlavně o Eventy (stavěni,uspořádaní Eventu atd..)
tyto dvě skupiny řeší problémy a taky NAHLAŠUJE Hlavním adminům a hlavně Joorayovi. Jelikož on těm budu všem rozumí stará se o to takový náš Tatka Záchrana.
Určite o tom budou informování Vyšší,Hlsa,Hla, Jooray(CheatHunter).
Díky za nahlašení a je třeba čekat než se sem vyjádří !
2.[EventMaster]-Se stará hlavně o Eventy (stavěni,uspořádaní Eventu atd..)
tyto dvě skupiny řeší problémy a taky NAHLAŠUJE Hlavním adminům a hlavně Joorayovi. Jelikož on těm budu všem rozumí stará se o to takový náš Tatka Záchrana.
Určite o tom budou informování Vyšší,Hlsa,Hla, Jooray(CheatHunter).
Díky za nahlašení a je třeba čekat než se sem vyjádří !
Veterání tajemník zombies.
-
WalkCZ - Mistr
Pozriem sa dnes na to a dám vedieť.
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
Děkuji....
-
kIcKy - Kolemjdoucí
Tak ještě drobná úprava, v 6 truhlách ve kterých jsem měl bezcený materiál napravo vše zůstalo, ale např truhla plná ench dia meču, plná ench dia armoru, diamantů, zlata, železa beacony horse armory vejce tak to je vše pryč
-
kIcKy - Kolemjdoucí
Promiňte že se sem vyjadřuju ale mě nejen zmizeli věci z chestek ale i dveře a vlajky se změnili v černé
Ještě jednou promiňte že se sem vyjadřuju
Ještě jednou promiňte že se sem vyjadřuju
Každý problém se dá vyřešit
Můj starý nick ve hře: alala
Můj nick ve hře: Chocolate
-
alala1 - Kolemjdoucí
kIcKy píše:Tak ještě drobná úprava, v 6 truhlách ve kterých jsem měl bezcený materiál napravo vše zůstalo, ale např truhla plná ench dia meču, plná ench dia armoru, diamantů, zlata, železa beacony horse armory vejce tak to je vše pryč
Tak tomuto až tak neverím, že bezcenné veci ti ostali a práve chestku, ktorú si mal plnú takýchto vecí ti zmizla. Ak si naozaj niečo také mal, tak ti to len niekto zobral, možno TheRsM ak to bolo z GM.
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
A pravdepodobne sú tieto bugy verziou, hodím reč s Kovim a malo by to byť do zajtra OK.
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
Mě nezmizeli věci jen jednou už se mi to stalo dříve 

-
alala1 - Kolemjdoucí
Téma presunutá.
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
Pokud to pomůže, tak jsem si ještě všiml že zmizely i nápisy na cedulkách které jsem měl u sebe na zdi. Pouze obchod zůstal nedotčen.
-
kIcKy - Kolemjdoucí
BH666 píše:kIcKy píše:Tak ještě drobná úprava, v 6 truhlách ve kterých jsem měl bezcený materiál napravo vše zůstalo, ale např truhla plná ench dia meču, plná ench dia armoru, diamantů, zlata, železa beacony horse armory vejce tak to je vše pryč
Tak tomuto až tak neverím, že bezcenné veci ti ostali a práve chestku, ktorú si mal plnú takýchto vecí ti zmizla. Ak si naozaj niečo také mal, tak ti to len niekto zobral, možno TheRsM ak to bolo z GM.
Je to tak že mám ve sloupcích vždy 3 truhly nad sebou a mám 6 sloupců, zleva jsem měl cenné věci - 4 sloupce věcí prázdné, vpravo stavební materiály - 2 sloupce netknuté. Proč by mi TheRsM bral věci, rušil Item Framy, zabíjel koně a mazal nápisy na cedulkách? Přijď se podívat na /res tp LIDL.1 a tam to je tak jak jsem to našel.
-
kIcKy - Kolemjdoucí
kIcKy píše:BH666 píše:kIcKy píše:Tak ještě drobná úprava, v 6 truhlách ve kterých jsem měl bezcený materiál napravo vše zůstalo, ale např truhla plná ench dia meču, plná ench dia armoru, diamantů, zlata, železa beacony horse armory vejce tak to je vše pryč
Je to tak že mám ve sloupcích vždy 3 truhly nad sebou a mám 6 sloupců, zleva jsem měl cenné věci - 4 sloupce věcí prázdné, vpravo stavební materiály - 2 sloupce netknuté. Proč by mi TheRsM bral věci, rušil Item Framy, zabíjel koně a mazal nápisy na cedulkách? Přijď se podívat na /res tp LIDL.1 a tam to je tak jak jsem to našel.
O item framoch, zvieratách a ceduľkách nevravím. Je to len o možných nabugovaných beaconoch a diamantoch.
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
U mě jsou taky cedulky prázdné
-
alala1 - Kolemjdoucí
Veci vám zmizli kvôli pádu/lagovaniu servera. Momentálne by to malo byť v pohode, keby si to stalo znova, tak si vytvorte novú tému. Zmiznuté veci sa vracať nebudú, lebo nevieme, že čo vám zmizlo.
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1