Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Urgot

Příspěvekod Sarmi » 14 kvě 2015, 19:57 VIP

Urgot
Obrázek
katova chlouba


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Mid, Top, Adc
RP: 790
IP: 3150



SCHOPNOSTI


Zaunský posilovač střel (Passivka)
Obrázek
Svými základní útoky a Kyselinovými lovci snižuje Urgot svým cílům způsobované poškození na 2,5 sekundy o 15 %.

Kyselinový lovec (Q)
Obrázek
Dosah: 1000

Urgot vystřelí raketu Kyselinový lovec, která narazí do prvního protivníka, jenž jí stojí v cestě. Jestliže má Urgot aktivní Kondenzátor hrůzy, tak zásah cíl zpomalí. Kyselinový lovec se automaticky zaměřuje na nepřátele zasažené Noxijskou žíravou náloží.

Urgot vypustí střelu směrem ke kurzoru, která způsobí fyzické poškození. Pokud Kyselinový lovec zabije nějakou jednotku, získá Urgot zpět polovinu many, kterou spotřeboval na jeho seslání.Rakety můžeš zaměřit na cíl tak, že podržíš kurzor nad cílem, který je pod vlivem Noxijské žíravé nálože.

Kondenzátor hrůzy (W)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Urgot si nabitím kondenzátoru aktivuje štít. Když je štít funkční, způsobují Urgotovy útoky zpomalení.

Urgot nabije svůj Kondenzátor hrůzy, čímž získá štít, který absorbuje poškození během 7 sekund. Dokud je štít aktivní, Urgotovy útoky a střely zpomalují cíle.

Noxijská žíravá nálož (E)
Obrázek
Dosah: 900

Urgot vystřelí žíravou nálož, která poškodí nepřátele v zasažené oblasti a sníží jim hodnotu brnění.

Urgot na vybranou lokaci vystřelí Žíravou nálož. Nepřátelé pod vlivem této nálože mají snížené brnění a utrpí fyzické poškození po dobu 5 sek.Na cíle pod vlivem Noxijské žíravé nálože je možné zaměřit Kyselinového lovce.

Hyperkinetický poziční obraceč (R)
Obrázek
Dosah: 550/700/850

Urgot nabije svůj Hyperkinetický poziční obraceč a vymění si pozici s cílem. Cíl je po dobu aktivování potlačen. Po provedení výměny získá bonus k hodnotám brnění a odolnosti vůči magii.

Urgot zaměří nepřátelského šampiona a 1 sekundu nabíjí svůj hyperkinetický poziční obraceč, pak si se svým cílem vymění místo. Jeho cíl je po dobu nabíjení potlačen. Urgot získá bonus k brnění a odolnosti vůči magii během dobíjení i po něm a jeho cíl bude po výměně zpomalen o 40 % na dobu 3 sekund.


MYTOLOGIE

Někteří válečníci se proslaví svou silou, prohnaností či tím, jak dokonale ovládají své zbraně. A jiní prostě jen tím, že odmítají zemřít. Urgot, jenž býval velikým noxijským bojovníkem, patří do druhé uvedené kategorie. Jeho taktika spočívala v tom, že se po hlavě vrhnul na nepřátelské vojsko a začal v jeho řadách způsobovat naprostý chaos. Velmi často při tom utržil i řadu těžkých poranění. Když po létech vypovědělo Urgotovi jeho tělo službu, neboť už nadále takové zacházení nesneslo, byl jmenován Vrchním noxijským popravčím. Tou dobou už však nedokázal sevřít prsty v pěst a sotva chodil. Aby tedy mohl vykonávat své krvavé poslání, byly mu do znetvořených paží voperovány dlouhé ostré čepele.

Dalo by se říct, že Urgot skonal v nejslavnějším okamžiku své kariéry. Vzhledem ke svým zkušenostem v armádě často doprovázel vojenské oddíly útočící na cizí území, aby tam vynášel soudy nad vlastními i zajatými vojáky. Urgotova divize jednoho dne přepadla nepřátelský oddíl a zajala Jarvana IV, demacijského korunního prince. Nacházeli se příliš daleko od Noxu, než aby mohli riskovat převoz tak vzácné kořisti a žádat výkupné. Urgot se tedy rozhodl, že zajatce na místě popraví. Na poslední chvíli se však objevila Neohrožená stráž vedená Garenem, zvaného Moc Demacie. Tento odvážný válečník rozsekl Urgota vejpůl a svého prince osvobodil. Jako projev uznání za vykonané služby byly katovy ostatky převezeny do Chmurné akademie, aby jej opět oživili. Celoživotní služba v armádě a především Urgotův bezhlavý způsob boje však zanechaly tělo v tak katastrofickém stavu, že si s ním nekromanti nevěděli rady. Zaunský profesor Stanwick Pididly, který se tou dobou zrovna nacházel v Noxu, však přišel s řešením. Ve svých laboratořích ukoval Urgotovi nové děsivé tělo. Urgot, připomínající svým vzhledem spíš stroj než člověka a s nekromantskou energií proudící kovovými žilami, se nechal zapsat do Ligy legend. Doufá, že tam narazí na člověka, který jej připravil o život.

„Můžeme ho znovu postavit. Máme přece techmaturgii.“
-- profesor Stanwick Pididly



STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Urgot
Giant Enemy Crabgot (520 RP)
Butcher Urgot (Unavailable)
Battlecast Urgot (1350 RP)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Urgot

od Rumcajz » 14 kvě 2015, 19:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků