Porušuje nekdo pravidla na Public serverech? Sdělte nám to zde.

(V)Cheating / GAELKNGENICHTNIEAKLGEJLAEGJ / Public server #1

Příspěvekod iamfamasmachin » 25 pro 2018, 18:27

Hrac: GAELKNGENICHTNIEAKLGEJLAEGJ (potom zmenil nick na NICHT GUT)
STEAMID: STEAM_0:1:156266375
hlstatx: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... layer=4919
ss status: http://leteckaposta.cz/417826280
hltv (reupload):
d2 - http://leteckaposta.cz/246889186
inf - http://leteckaposta.cz/331335693

GAELKNGENICHTNIEAKLGEJLAEGJ
20430-1812251552-de_dust2
3:25 - tie predmierenia nebudem komentovat
5:15 - nevidel ani o jednom, ale vie o obidvoch :DDDDD dajte si slow 1/4
5:55 - hecko nacasoval a potom hned predmierenie a granat este nevybuchol takze mu to neukazalo ze dostal :D
7:10 - komik, ako si vysiel tak aby ho nevidel a potom presne predmierenie (dajte si to bez wh) haha
8:50 - vsimnite si ako mu to striela.. chce zabit hraca co rushuje mid ale jemu skoci ab na zadneho hraca az 2x
11:45 - tu hraca videl ako isiel zahradu, ale preco si nekuka nic ine a spokojne si ide dalej a uz predmieruje dvere? tento cas je ako prikald.. kedze vzdy to bude chodit inak podla toho kolko hracov tam bude
13:10 - teraz zahrada, plant nic ani dvere? ako v case 11:45 alebo 5:15??
13:50 - stred nic, vsak nikto tam nie je tak si bezi spokojne
14:00 - ako zastavi lebo nevedel ci ho videl a ako si pekne obidvoch crossom kuka a potom ten jeho slavny fastzoom script spolocne s ab ahaha
15:30 - no flash, no smoke a iny styl rushu ako pri 13:10
16:05 - no flash, no smoke a predstrel
16:20 - hecko chcel hodit dozadu na schody, ale ked uvidel hraca ze sa priblizuje tak ho hodil jemu pod nohy hahaha
17:10 - to co bolo? taky reflexor
20:55 - tento rush zase iny ako ostatne.. a ten cross na hracoch vkuse haha
21:30 - haha ciste wh, trosku sa uponahlil a ten cross
24:30 - stred v pohodicke s nozikom vsak tam nikto nie je.. ine casy sa tam striela o stosest
24:50 - no flash
25:45 - rushujeme becko, teraz nikto zahrada, nikto plant vzadu, teraz naistotku vsetko predmierenia na hracov hahaha
25:50 - 100 % wh čas
27:00 - ako ide ten long s tym crossom a ako si ho pocka
27:15 - trosku mu zlblo abcko kedze sme tam boli dvaja hahaha... a mohli ste si vsimnut aky on je "skvely awpckar" a nezabije afk haha
28:00 - pamatate na casy napr. 24:30 ako si isiel ten stred v pohodicke? .. tak ja som prebehol a videl som ze dakto rushuje tak som rychlo isiel ten stred a pozrite co spravi.. zbada ma.. zastane a namieri si hahahah 1000 % wh čas
30:25 - hahaha
30:50 - zase iny typ rushu a to predmierenie na hraca v dverach, ktory bol uplne vlavo nie na zvycajnej pozicke v strede dole
33:05 - aaaaaach jaj, usiel mu cross cez stenu presne na hraca.. a preco teraz nepredmieroval na dvere? a potom ho to pritahovalo na tu zahradu velmi

NICHT GUT
20430-1812251633-de_inferno
8:00 - ahahahahaha
9:35 - pozrite ako chodi bocnu a ako caka
9:50 - bez zoomu videl hraca v kine hahahahaha, nemozne
10:35 - ako si da nizsie cross ked vidi hraca rushovat, dajte si aj slow
11:00 - epicke predmierenie
13:15 - s tou myskou ani nepohol, ab mu ho zabilo ghahaha
13:25 - lahodka... hahaha jak sa pripravil, predmierenie a predstrel hahahaha a potom ako sa zlakol hraca ktory tam chcel ist ale vratil sa gahahahaha
18:35 - dajte si aj slow, mna tam nie je vidiet, vedel som ze si ma tam bude cakat tak som naschval nevykukol ci predstreli hahaha

dalej vypisovat nejdem toto isto staci... dakujem za zabanovanie
iamfamasmachin
Zkušený
Zkušený

(V)Cheating / GAELKNGENICHTNIEAKLGEJLAEGJ / Public server #1

od Rumcajz » 25 pro 2018, 18:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Cheating / GAELKNGENICHTNIEAKLGEJLAEGJ / Public server #

Příspěvekod Hope » 26 pro 2018, 02:12

Takže , cele som to prezrel . Za mňa je to čisté a no flash nieje vidieť v HLTV ! Ale aby si nepovedal, dám to pozrieť aj do CHH sekcie .
Obrázek
Hope
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod iamfamasmachin » 26 pro 2018, 02:29

ak je to clear tak mi vysvetli tieto casy pan admin

25:50 - 100 % wh čas
28:00 - pamatate na casy napr. 24:30 ako si isiel ten stred v pohodicke? .. tak ja som prebehol a videl som ze dakto rushuje tak som rychlo isiel ten stred a pozrite co spravi.. zbada ma.. zastane a namieri si hahahah 1000 % wh čas

9:50 - bez zoomu videl hraca v kine hahahahaha, nemozne
10:35 - ako si da nizsie cross ked vidi hraca rushovat, dajte si aj slow
13:25 - lahodka... hahaha jak sa pripravil, predmierenie a predstrel hahahaha a potom ako sa zlakol hraca ktory tam chcel ist ale vratil sa gahahahaha
iamfamasmachin
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Nahkriin » 26 pro 2018, 10:11 VIP

3:25 - Nevím co na tom vidíš jako předmíření, vždy je někdo většinou s wipem vlevo u té zdi a čeká na schody
5:15 - Viděl jsem hráče na plantu za tou krabicí, šlo mu kousek vidět ruka, nevím jestli si slepý, nebo ses na to dival s WH, ale bez WH jde krásně vidět. Za tou krabicí házel HEcko, tak asi jistě že tam někdo bude :DDDD

Podle tvé logiky mě to WH asi nefunguje na všechny hráče :o :o když jsem dostal dokonce nožem dozad jak jsem rushoval B a tolikrát co mě někdo od někud vybafl a vůbec jsem o něm nevěděl, ale ty musíš hledat jen to vše podezřelé.
Na další časy se nemá ani cenu dívat. Všechno to samé dokola. Zrovna ty jsem si myslel, že budeš mít rozum a nebudeš hledat každou vylomeninu která by mohla vypadat na WH a pak to časovat. Asi bych měl vyčasovat tebe, jak si mě tam zabil přes 2-3 smoky a ještě flash přímo před tvůj ksicht a aby ses taky podíval na ty tvoje "předmíření" a "reflexy".

Ještě se podívám na ty tvoje 100% wh časy :lol:

25:50 - Nevím no, zastavil jsem si AŽ když jsem to CT viděl a nezastavil dříve než jsem ho vůbec viděl, a dále předmíření na dveře, které dělám furt a většinou tam někdo je ;)
V 24:30 jsem šel střed vpohodičče protože můj T tým šel rush B a já šel rushnout mid, nevím co je tam na tom WH
28:00 - Většinu mapy jsi byl na midu a právě tam mě i několikrát zabil. Vždy když vidím hodně CT najednou proběhnout, tak mi je jasné, že nějaký klučina půjde s awp peeknout. Strašně jsi nenápadný a nepředvídatelný :?

9:50 - Nevím jak ty no, jestli máš 1% Jas a 1% Gammu, ale já ho krásně vidím. Neřekl bych ještě kdyby to bylo nějaký CT skin např. ten zelený, nebo modrý který by trochu splyl s okolím, ale je to ČERNÝ VIP AGENT, který nejde vůbec přehlídnout. Zkus si zvýšit jas pane
10:35 - Jak tam hodil smoke, dal jsem prefire a měl štěstí a trefil ho, normální frag. Nevím kde vidíš o nějakém záhadném snižování crossu, ale asi si moc na vánoce pil...
13:25 - Měli jste over a všude nás rushovali. Normální prefire, ale asi si moc neunesl, že jsem byl rychlejší než ty :cry:
Nahkriin
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod Hope » 26 pro 2018, 15:47

Nevidím na tých časoch nič zvláštne , na duste normálne rushol B s AWP , každý druhý sa pozrie do dverí a toho v okne potom zbadal .
V tom kine som ho uvidel tak isto aj ja keď sa otočil a v pekle si tiež normálne namieril na Mid .
Takže ja nevidím na tom deme nič zvláštne .

Pre zaujímavosť , hráč má odohratých 2800 h. na Steame a nikde som nenašiel ani zmienku o tom že by mal niekedy Ban .
Ak dobre viem , tak hráč robil aj Admina na GS a sám si dal odobrať práva .
Obrázek
Hope
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod iamfamasmachin » 26 pro 2018, 17:05

Hope píše:Nevidím na tých časoch nič zvláštne , na duste normálne rushol B s AWP , každý druhý sa pozrie do dverí a toho v okne potom zbadal .
V tom kine som ho uvidel tak isto aj ja keď sa otočil a v pekle si tiež normálne namieril na Mid .
Takže ja nevidím na tom deme nič zvláštne .

Pre zaujímavosť , hráč má odohratých 2800 h. na Steame a nikde som nenašiel ani zmienku o tom že by mal niekedy Ban .
Ak dobre viem , tak hráč robil aj Admina na GS a sám si dal odobrať práva .

je dobre ze nie si chh ... ked tieto casy ti nepridu zvlastne :) a to ze ma odohratych neviem kolko hodin znamena ze si nemoze zapnut? uz tu boli takíto, ktorí mali aj 4000hodin a behali zapnutí a vypisal som ich... a to že bol admin, to som bol aj ja.. a hram cs 10 rokov a teraz das ruku do ohna ze si nezapnem ? :)

isto to bude tvoj kamosko , či nie? ;)
iamfamasmachin
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Kukura » 28 pro 2018, 15:23

Scripty má myslím že to stačí :) je to zakázané
Kukura
Amatér
Amatér

Příspěvekod iamfamasmachin » 29 pro 2018, 23:43

prepacte ale chh tim je velmi vytazeny a nemoze pozriet toto demo v tomto roku, ozvite sa neskor dakujeme
iamfamasmachin
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod piri » 31 pro 2018, 15:14

iamfamasmachin píše:prepacte ale chh tim je velmi vytazeny a nemoze pozriet toto demo v tomto roku, ozvite sa neskor dakujeme

To jsi vychytal. Demo nakonec skutečně nedostatečné, více info na steamu.
Obrázek
piri
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Zpět na Public Servery