• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] V1DrIlko/MC/EM
Zdravím, chcel by som požiadať o práva na Minecraft.
1)Nick na servery :
-V1DrIlko
2)Vek :
-16
3)Original Minecraft :
-mal som,aktuálne nemám, ale môžem si ho časom dokúpiť
4)Splnená akademia :
-nie,myslím si že akademiu nepotrebujem,viem ako čo chodí
5)Aktivované VIP :
-konkretné na MC nemá, ale mám na TS-vip,evip 1.6-strašne veľa ani neviem koľko :/ a na webe mám
6)Denná aktivita :
-nebudem tu hovoríť ako ostatní neaké veľké hodiny, ale tú hodinku/dve si nato nájdem
7)Priestupky na GS :
-tak je to presne 2 bany + 1 na tsku, a ako bývali admin sa už viem správať...
8)Priestupky mimo GS :
-Mimo Gamesites by som nemal mať žiadne priestupky, ani na steame nemám VAC a podobné...
9)Niečo o sebe :
- Tak ahojte, moje meno je Jakub.Pocházam s malého mesta pri Trenčíne je to Nemšová.Medzi moje záľuby patrí futbal ktorý hrávam aktívne za 3. ligové rodné mesto Nemšová, aj keď som mal dlhšiu prestávku kvôli tomu že aj cez pôsobenie na Gamesites som mal utrhnuté 2 väzy v nohe.
A takto si ja pomaly žijem môj život.
10)Prečo práve ja :
- Ako skúsený hráč na Gamesites si dokážem povedať že si viem spraviť poriadok na servery, v stavbách a Minecrafte sa vyznám už cez to že som na Minecrafte mal práva bol som EM.Ešte pred Surpricom to bol Pixel ma nahodil na túto rolu a dal mi šancu a ja som sa jej chopil a začal som stavať.Môj prvý event ktorý som postavil bol ColorJump ktorý si veľmi dobre pamätám, potom som robil jeden veľký zaujmavý event s Abitom.
Ďakujem za prečítanie mojej žiadosti, dúfam že sa vám páčila a dáte mi šancu.

1)Nick na servery :
-V1DrIlko
2)Vek :
-16
3)Original Minecraft :
-mal som,aktuálne nemám, ale môžem si ho časom dokúpiť
4)Splnená akademia :
-nie,myslím si že akademiu nepotrebujem,viem ako čo chodí
5)Aktivované VIP :
-konkretné na MC nemá, ale mám na TS-vip,evip 1.6-strašne veľa ani neviem koľko :/ a na webe mám

6)Denná aktivita :
-nebudem tu hovoríť ako ostatní neaké veľké hodiny, ale tú hodinku/dve si nato nájdem

7)Priestupky na GS :
-tak je to presne 2 bany + 1 na tsku, a ako bývali admin sa už viem správať...
8)Priestupky mimo GS :
-Mimo Gamesites by som nemal mať žiadne priestupky, ani na steame nemám VAC a podobné...
9)Niečo o sebe :
- Tak ahojte, moje meno je Jakub.Pocházam s malého mesta pri Trenčíne je to Nemšová.Medzi moje záľuby patrí futbal ktorý hrávam aktívne za 3. ligové rodné mesto Nemšová, aj keď som mal dlhšiu prestávku kvôli tomu že aj cez pôsobenie na Gamesites som mal utrhnuté 2 väzy v nohe.

10)Prečo práve ja :
- Ako skúsený hráč na Gamesites si dokážem povedať že si viem spraviť poriadok na servery, v stavbách a Minecrafte sa vyznám už cez to že som na Minecrafte mal práva bol som EM.Ešte pred Surpricom to bol Pixel ma nahodil na túto rolu a dal mi šancu a ja som sa jej chopil a začal som stavať.Môj prvý event ktorý som postavil bol ColorJump ktorý si veľmi dobre pamätám, potom som robil jeden veľký zaujmavý event s Abitom.

Ďakujem za prečítanie mojej žiadosti, dúfam že sa vám páčila a dáte mi šancu.

-
V1DrIlko - CS 1.6 Admin
[Zamítnuto] V1DrIlko/MC/EM
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: V1DrIlko/MC/EM
surprice by si tě měl odchytnout uvidíme, kdy zde bude 

-
noblemar - Spamerův sluha
Re: V1DrIlko/MC/EM
Zamietam
Neozval si sa, zrejme o práva nemáš záujem + nesplňuješ podmienky.
Neozval si sa, zrejme o práva nemáš záujem + nesplňuješ podmienky.
-
Surprice - Minecraft admin
• Stránka 1 z 1