• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]VAC pomoc SPĚCHÁ
PROSÍM SPĚCHÁ
Zdravím všechny,
Koupil jsem si CSGO, poprvé, mám ho asi týden. při první hře kompeťáku mě to kicklo s tím že VAC nejak nekamarádí s mým počítačem, myslím že budete vědět co myslím, takova tabulka která mě pak hodila na stránky steamu které by mi s tim měli pomoct, jestli nevíte tak dopošlu screen, no tak jsem zkusil různé fixy, tak to chvíli šlo ( dostal jsem samozřejmě penalizaci za leave z kompetu) no a tak jsem hrál a další kompet se mi to stalo zase, opět kick a neělo se připojit, zkoušel jsem opravdu každý FIX který kde byl dohledatelný, ale nic nepomohlo, nedělo se mi to jen na kompetacich, ale i na obycejnych serverech (ne komunity). No a jakožto profesionální hráč CS 1.6 se můj " skill "
přenesl i na GOučko a tento problém mě neskutečně omezuje, podle mě je za tím jedna věc na kterou bych se právě chtěl zeptat, a to je to, že jsem koupil hru na serveru g2a.com. nevěděl jsem že se to nemůže protože jsem v tomhle neznalý, a kamaradi mi to poradili jakože to je lepší a levnější než přes steam. Koupím si samozřejmě hru officiálně přes steam, ale nevím jestli to je tím že hra je z g2a a nebo mým počítačem, avšak žádný fix nezabral, děkuji moc za odpověd
Zdravím všechny,
Koupil jsem si CSGO, poprvé, mám ho asi týden. při první hře kompeťáku mě to kicklo s tím že VAC nejak nekamarádí s mým počítačem, myslím že budete vědět co myslím, takova tabulka která mě pak hodila na stránky steamu které by mi s tim měli pomoct, jestli nevíte tak dopošlu screen, no tak jsem zkusil různé fixy, tak to chvíli šlo ( dostal jsem samozřejmě penalizaci za leave z kompetu) no a tak jsem hrál a další kompet se mi to stalo zase, opět kick a neělo se připojit, zkoušel jsem opravdu každý FIX který kde byl dohledatelný, ale nic nepomohlo, nedělo se mi to jen na kompetacich, ale i na obycejnych serverech (ne komunity). No a jakožto profesionální hráč CS 1.6 se můj " skill "

- GoldenAPE
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno]VAC pomoc SPĚCHÁ
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VAC pomoc SPĚCHÁ
Nedostal jsem VAC, můžu hrát normálně, jen mě to občas kickne a ukáže to tuhle tabulku :
http://telkomgaming.co.za/wp-content/up ... 9aF0lM.jpg
http://telkomgaming.co.za/wp-content/up ... 9aF0lM.jpg
- GoldenAPE
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1