Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[vyřešeno] Vadné cfg

Příspěvekod Besekr » 19 pro 2015, 20:54

Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu... stáhl jsem si cfg (odkaz zde https://www.youtube.com/watch?v=hFQ7AUtjdSc) a jsem s nim spokojen až na pár chyb... Jump mam normál nabindovanej mezerník a kolečko nahoru a duck mám na ctrl a kolečko dolu, ale když teda zapnu to stáhle cfg, které použivám hlavně na furien a HnS (mam málo fps) tak zmizí bindy na kolečku že jump jen mezernik a duck jen ctrl. Když začnu točit kolečkem dolu tak začnu duckovat a uloží se to jakoby do paměti, takže když přestanu točit kolečkem tak stale duckuju dokuď nedojde ten počet kolikrát jsem otočil tím kolečkem, to je první chyba, ale ta jde přenastavit jednoduše když nabinduju zase duck na kolečko, ale chtěl bych vědět jestli to jde nastavit i zpátky (popřípadě nějaké info o tom).
A 2 chyba spočíva v tom že normálně všichni když drží W a D nebo W a A tak jdou šikmo.. což je potřeba při rozbíháni v HnS (na dobré pre), ale mě se dějě to že nejdu šikmo ale jenom rovně na tu stranu kterou držím.. (W a D jdu jen doprava, W a A jdu jen doleva, misto toho abych šel šikmo). Sice mě kvuli tomu nejde skákat (špatnej rozběh, malé pre), ale zase mě stím jde líp GS a SGS nechápu to.
Doufám že to pochopíte :D kdyžtak byl bych rád za nějakou radu jak používat toto CFG ale bez těchto "chyb" jak je vypnout/zapnout , protože se mě to někdy hodí na to GS a SGS...
Besekr
Pokročilý
Pokročilý

[vyřešeno] Vadné cfg

od Rumcajz » 19 pro 2015, 20:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Vadné cfg

Příspěvekod iDeviLeKKK » 19 pro 2015, 21:03 VIP

´K tomu cfg: Otevři si to cfg v poznámkovém bloku a napiš tam:
bind "MWHEELUP" "+jump"
pak si najdi bind "MWHEELDOWN" "+duck" a všechny "alias scripting" za tim smaž, jelikož jsou to blbé skripty, které ti stejné nepomohou
K tomu, že jdeš šikmě: Jediné co ti pomohu je, že jdi do options -> keyboard a tam si nastav Dopředu W, Dozadu S atd..., je na to příkaz, bohužel už jsem ho zapoměl :(
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
iDeviLeKKK
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Besekr » 19 pro 2015, 21:17

Děkuji za snahu, ale zrovna ten jump a duck mě tolik nevadí to si změním v nastaveni při hře.. mě se jedná hlavně o tu šikmou chůzi. :(
Besekr
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Besekr » 20 pro 2015, 17:25

Dobré už jsem na to přišel, způsoboval to příkaz cl_sidespeed 9999 přičemž základní hodnota je 700 tak je jasné že pohyb do stran bude ten dominantnější a nebudu chodit šikmo, ale jen doprava nebo doleva. Děkuji za snahu všem co si nad tím lámali hlavu. Na závěr bych chtěl říct že to není vůbec špatný příkaz doporučují na Furien s hodnotu těch 9999 nebo jak vám to bude vyhovovat, zlepšuje to gs a sgs (možná i celkově strafy) akorát je to blbé na rozběh.

Můžete Lock.
Besekr
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod useless » 20 pro 2015, 18:02 VIP

Besekr píše:Můžete Lock.

Dobrá tedy,
Lock.
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán