I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

VaDy...

Příspěvekod Stannis » 25 led 2016, 17:12

VaDy / JB1 / BAN

1. Hrál jsem za simona kde jsem dal příkaz pujdete na čáru v fotbalu a tam se nebude hybat. Všichni to tak udělali až na jednoho co se tam hybal o myší a díval se někdě na měsíc. Tak jsem ho zabil a nasledně co jsem to vysvětlil VaDy což je asi někdo kdo mám moc velké ego tak mě i tak zabil a dal mi ban. Ještě se ptal CT jestli to někdo viděl že se hybal. 6 CT nebo tak něják mlčelo což asi bral pan Vady za to že neviděli. Jedinej mixi který jak si můžet všimnout v demu se koukal celou dobu na toho T co se hybal začal vykřikovat že to byl FK a že se nehybal atd. takže žádám aby pan VaDy už nemohl byt admin a mixi nějaké potrestaní za lhaní. Očekavám omluvu.
2.http://leteckaposta.cz/754587798
čas: 10:25 ( čas není přesný na vteřiny )
Stannis
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

VaDy...

od Rumcajz » 25 led 2016, 17:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: VaDy...

Příspěvekod Stannis » 25 led 2016, 18:44

Kdyby se ten daný hráč nepohnul tak by oni měli nevyhodu a on vyhodu. Bohužel se ale pohnul. Já za to nemůžu.Jeho chyba. Jedinej poslechl dobře příkaz ale potom ho porušil. A nemusíš se za to vymlouvat dal jsi mi ban za FK ne za to že jsem jim kvuli tobě nestihl dát nevyhodu. Pokud jak jsi říkal ještě někde jim měl dát nevyhodu tak ji jen napiš. Já jsem ani jednou neporušil pravidla takže chyba je u tebe :) a omluva se přijmá :)
Stannis
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: VaDy...

Příspěvekod Stannis » 25 led 2016, 21:55

Odpouštím ti ale doufám že se to pro příště nebude opakovat :).
Stannis
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Stížnosti na Adminy