I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z] Vánoční Gulášek / Free Ban jb#4

Příspěvekod DellisSk » 10 pro 2021, 15:43

Název tématu [Server / Nick admina]: Vánoční Gulášek JB#4
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/gulasek_jb/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Bol som na serveru dal som klasickú nachytávku no povedal som len jednorazový príkaz, aby to plnili len tí, čo majú v nicku Vánočni bol som v tom, že som to povedal pre celé kolo ďalšie kolo som mu dal na to VD, lebo som si myslel, že dostal FK no admin mi povedal, že FK nedostal tak som to napísal do chatu nech mu zruší VD jediné, čo som porušil bolo nadržovanie, čo som si všimol až v demu, pretože hráč skákal po ceste no v hre som si to nevšimol a nebol som ani upozornení kolo 2:7 ak je ten ban z niečoho iného prosím o dôkaz pretože som bol dobanovaný až po hre.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/Ja ... _v4.dem.gz
DellisSk
Zkušený
Zkušený

[Z] Vánoční Gulášek / Free Ban jb#4

od Rumcajz » 10 pro 2021, 15:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Vánoční Gulášek / Free Ban jb#4

Příspěvekod Oliwer » 10 pro 2021, 17:00

Bol som na serveri a videl som to na vlastne oci, ziadam o prehodnotenie HLSAcok, ci je tento clovek sposobily vykonavat funkciu admina, dakujem
Oliwer
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod LadyGulage » 11 pro 2021, 15:59

Ahoj,
pokud se dobře pamatuji, já jsem vše udělala správně a i přes to jsem dostal kill (Ct 2 : 7 T) + další hráč. Ostatní hráči měli jít při příkaze ,,pojdtě sem" nebo jak to bylo, tak tam měli jít, nešli, takže jsi nadržoval všem co tam nešli. Jedniné + co jsi udělal bylo, že jsi zrušil to VDčko které si další kolo nahlásil.

Příště, když jsem byl zmatený protože jsi celkem drmolal mi zkus situaci vysvětlit a ne říct:,, Zruš sa a budeš lepší".

Ode mně asi vše.
CSGO JB,TTT, Admin

JB PP -> nějaký problém - napiš mi PM tady na forku

https://steamcommunity.com/id/GSgulasek/

Obrázek
LadyGulage
CS2 Admin
CS2 Admin

Příspěvekod DellisSk » 11 pro 2021, 19:47

LadyGulage píše:Ahoj,
pokud se dobře pamatuji, já jsem vše udělala správně a i přes to jsem dostal kill (Ct 2 : 7 T)
Hmmm ty si to dobre neurobil keďže som povedal prvá reakcia na skok po ceste takže pre teba príkaz nehýbte sa neplatil mal si stále čupieť a nehýbať sa a ten ďalší hráč to urobil dosť neskoro. A tá situácie kde som povedal poďte sem áno bola to chyba čo som trvdil aj v hre pretože som si myslel že som povedal že teraz budú príkazy plniť len tí čo majú v nicku Vánoční no nepovedal som to. To som povedal aj Chichi ktorá si následne vraj pozrela video tak som ti povedal nech mu zrušíš VD
DellisSk
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod DellisSk » 12 pro 2021, 18:57

https://www.youtube.com/watch?v=MI6GoTq ... el=Molaryx
A je celkom smutné, že aj po pozretí dema si nenašiel chybu hádam, že to tak bolo keďže som ban dostal až po mape asi si zmätený, aj v reálnom živote. :twisted: :twisted:
DellisSk
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod DellisSk » 12 pro 2021, 21:19

LadyGulage píše:pokud se dobře pamatuji, já jsem vše udělala správně

Je super že ti ešte aj ChiChi musí písať vyjadrenie tak to sa nečudujem že nevieš čo si urobil zle :D ....
DellisSk
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod KhalDenny » 14 pro 2021, 08:47 VIP

Ahoj,
z toho YT videa čo si poslal si vlastne nadržiaval tým hráčom čo mali ísť na čiaru, pretože si povedal: po otvorení ciel pôjdete v čupe na čiaru, tam sa nebudete hýbať. "Otvoril si cely" a povedal si máte zakázané čupieť => mali bežať na čiaru, potom si ich poslal na výstrely a potom si im povedal: Nech idú v čupe na čiaru a tam sa nehýbu, potom si povedal prvá reakcia na skok, nič ako príkaz na celé kolo tam nevidím.
Pošli mi prosím demo na leteckúpoštu, pretože mi z toho linku nejde stiahnuť, diky.
KhalDenny
CS2 Admin
CS2 Admin

Příspěvekod DellisSk » 14 pro 2021, 10:09

KhalDenny píše:Ahoj,
z toho YT videa čo si poslal si vlastne nadržiaval tým hráčom čo mali ísť na čiaru
Áno ako som písal aj hore na začiatku som povedal že sa nebudú hýbať a potom že len tí čo majú v nicku vánčni atd. no myslel som si že som povedal že teraz budú plniť príkazy len tí čo maju v nicku vánoční tak som si myslel že som dal FK a nahlásil som mu VD no admin ma upozornil že som ten príkaz nepoužil tak som mu VD zrušil pretože to napísal do chatu až ďalšie kolo ,
KhalDenny píše:pretože si povedal: po otvorení ciel pôjdete v čupe na čiaru, tam sa nebudete hýbať. "Otvoril si cely" a povedal si máte zakázané čupieť => mali bežať na čiaru, potom si ich poslal na výstrely a potom si im povedal: Nech idú v čupe na čiaru a tam sa nehýbu, potom si povedal prvá reakcia na skok, nič ako príkaz na celé kolo tam nevidím.
Pošli mi prosím demo na leteckúpoštu, pretože mi z toho linku nejde stiahnuť, diky.

No nie povedal som po otvorení ciel pôjdete v čupe na čiaru na čiare budete čupieť máte zakázané čupiet a následne som otvoril cely ako tam došli v čupe tak som povedal poďte sem tu nastalo k nadržovaniu no VD som zrušil na ďalšie kolo. následne som povedal mate zakázané čupieť skakať boxovat a následne som povedal choďte v čupe na čiaru tam budete čupieť a nehýbať sa potom som povedal prvá reakcia na skok na čiare boli 2 hráči ani jeden sa nepostavil a guláš stále išiel takže pre neho stále neplatil príkaz nehýbte sa začal platiť až na čiare teda sa nemal postaviť
http://leteckaposta.cz/276921179 tu máš demo síce úplne zbytočné pretože celá situácia ohľadom banu je na videu
DellisSk
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod DellisSk » 14 pro 2021, 10:14

DellisSk píše:
KhalDenny píše:Ahoj,
z toho YT videa čo si poslal si vlastne nadržiaval tým hráčom čo mali ísť na čiaru
Áno ako som písal aj hore na začiatku som povedal že sa nebudú hýbať a potom že len tí čo majú v nicku vánčni atd. no myslel som si že som povedal že teraz budú plniť príkazy len tí čo maju v nicku vánoční tak som si myslel že som dal FK a nahlásil som mu VD no admin ma upozornil že som ten príkaz nepoužil tak som mu VD zrušil pretože to napísal do chatu až ďalšie kolo ,
KhalDenny píše:pretože si povedal: po otvorení ciel pôjdete v čupe na čiaru, tam sa nebudete hýbať. "Otvoril si cely" a povedal si máte zakázané čupieť => mali bežať na čiaru, potom si ich poslal na výstrely a potom si im povedal: Nech idú v čupe na čiaru a tam sa nehýbu, potom si povedal prvá reakcia na skok, nič ako príkaz na celé kolo tam nevidím.

No nie povedal som po otvorení ciel pôjdete v čupe na čiaru na čiare budete čupieť máte zakázané čupiet a následne som otvoril cely ako tam došli v čupe tak som povedal poďte sem tu nastalo k nadržovaniu no VD som zrušil na ďalšie kolo. následne som povedal mate zakázané čupieť skakať boxovat a následne som povedal choďte v čupe na čiaru tam budete čupieť a nehýbať sa potom som povedal prvá reakcia na skok na čiare boli 2 hráči ani jeden sa nepostavil a guláš stále išiel takže pre neho stále neplatil príkaz nehýbte sa začal platiť až na čiare teda sa nemal postaviť
http://leteckaposta.cz/276921179 tu máš demo síce úplne zbytočné pretože celá situácia ohľadom banu je na videu

Ok zle som to pochopil , Áno nadržoval som tým hráčom čo boli v cele to som si ale neuvedomil stačilo 1 upozornenie od strany
admina a situácia by bola vyriešená no od strany admina som nepočul nič .
DellisSk
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod DellisSk » 14 pro 2021, 10:31

LadyGulage píše:Ahoj,
pokud se dobře pamatuji, já jsem vše udělala správně a i přes to jsem dostal kill (Ct 2 : 7 T) + další hráč. Ostatní hráči měli jít při příkaze ,,pojdtě sem" nebo jak to bylo, tak tam měli jít, nešli, takže jsi nadržoval všem co tam nešli. Jedniné + co jsi udělal bylo, že jsi zrušil to VDčko které si další kolo nahlásil.

Ako píše sám admin banoval ma za niečo úplne iné
DellisSk
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod KiziaR » 17 pro 2021, 14:31 VIP

Ahoj, při tom 2. příkaze, kde si zabil všechny na čáře, si dal 2 FK. Oba hráči to udělali správně. Guláš správně plnil první příkaz, aby se zbytečně nemotalo několik příkazů dohromady. Došel na čáru a při reakci si tedy stoupl (správně). Netuším proč si zabil i toho druhého.. Protože mu to trvalo? Mám pocit, že ti aspoň tvou nachytávku splnili, takže nevidím důvod zabíjet poslušné Tčka.
V celách byl stále hráč a ano, to sis mohl uvědomit, jelikož ses díval na začátku kola přímo na něj. Tudíž nadržování z tvé strany bylo.
Guláš tě tedy mohl upozornit, každopádně jako bývalý Admin si přece dokážeš kontrolovat svou situaci, ne?

Pokud mě tedy oči a mysl nešálí, tak si dal 2x FK + nadržoval.
Guláš si dá větší pozor a zkusí zasáhnout před banem.

Zamítnuto.
KiziaR
CS2 Admin
CS2 Admin

Příspěvekod DellisSk » 17 pro 2021, 17:44

KiziaR píše:Ahoj, při tom 2. příkaze, kde si zabil všechny na čáře, si dal 2 FK. Oba hráči to udělali správně. Guláš správně plnil první příkaz, aby se zbytečně nemotalo několik příkazů dohromady. Došel na čáru a při reakci si tedy stoupl (správně). Netuším proč si zabil i toho druhého.. Protože mu to trvalo? Mám pocit, že ti aspoň tvou nachytávku splnili, takže nevidím důvod zabíjet poslušné Tčka.

Guláš FK nedostal ani ten druhý druhému to trvalo a ešte to skopíroval od guláša a guláš sa nemal vôbec čo postaviť keďže som povedal že sa nebudú hýbať na čiare a povedal som prvá reakcia na skok guláš ešte na čiare nebol takže sa postaviť nemal Poprosím o preriešenie sťažnosti najlepšie od šmeta <3
DellisSk
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy