Re: Vaše úplně první hra na PC
Tak hra princ of persia byla moje první láska, ale nikdy sem tam nemohl přeskočit jeden otvor, to byli časy, a potom protože jsem to neuměl vypnout sem musel restartovat počítač
.
Dále to byl ten vláček, moto GP, a nějakej skladník

Dále to byl ten vláček, moto GP, a nějakej skladník

nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Lukassino píše:Ahoj , zajímala by mě jaká hra na PC byla vaše první . Já osobně už si to nepamatuju jak se jmenovala:D
Ale vim že můj tát jednou přinesl z práce počítač který dostal . Monitor byla jedna obrovská krabiceA hrál jsem na tom nějakou skákačku za zeleného králíka který musel projít mapu a vždy tam byl nějaký bonus ( myslim že to byl bonus ) že jste měli papuška jako svého kamaráda a mě se to úplně strašně no prostě moc líbilo že jsem byl vždy nehorázně smutnej když mě ten blbej pták opustil
. Schválně kolik lidí si vzpomene na svojí první hru na PC , a herní console jako je PS se nepočítá !
Inžinier Krááááááálíííík

-
Ivankaaa - Zkušený
No a moja prvá hra bola asi Neverhood 

-
Ivankaaa - Zkušený
Pacman, Mário, Princ of Persia a pak ještě takové roztomilé neandrtálce, jak se přepravují pomocí improvizovaného vrtulníčku. (nevím jak se to jmenuje)
-
FubarXS - Pokročilý
Moje jedna z prvních hel byl nějákej AQUANOID a nějákej soccer 

-
Falqo - Zkušený
Nepamätám si to presne ale boli to online hry a ešte také tie hry z cereálii čo v nich boli také CD a bol tam vtedy taký tučniak čo jazdil na surfe a musel sa vyhýbať prekážkam. Potom prišli online hry ako napr: Ikariam,Zoomumba a ešte online hry na stránkach. Následne som dostal 1. mobil na ktorom sme neustále drtili asassins creed a gangster crime city. Potom prišlo do módy PSP ( PlayStationPortable ) na ktorom bola FIFA 11 , GTA Vice City Stories a GTA Liberty City Stories , Need for Speed : Most wanted. Spoluhráči mali v móde SF game tak som sa k nim pridal. Po trištvrte roku ma to prestalo baviť. Teraz mám zase nový účet a hrám. Keď na youtube letela medzi Youtubermi hra Rust urobil som si steam a prehovoril som mamku aby mi to kúpila. Potom ma spoluhráči z futbalu naviedli na CS 1.6 a donekonečna som drtil Jailbreak
. Neskôr som si kúpil už CS:GO a Rock of Ages. Teraz hrám už iba CS:GO a CS 1.6 a Shakes & Fidget.

-
Jonasko17 - Drbna
Medzi moje prvé hry patrili aj také Vankúšiky, ktore po sebe strielali (vyššie už spomenuté). V tých časoch som bol 1-ák a v družine sme to so spolužiakmi drtili stále
Keď niekto vie ako sa ta hra volá prosím napíšte mi
Ďakujem.

„Najväčšiu chybu, krorú v živote môžeš urobíť, je báť sa toho, že nejakú urobíš.”
-
Unknownko9 - Zkušený
Nejaký ten Doom, Wolfenstein 3d a podobné ale myslím že ešte aj niečo skôr ale fakt si nepametám 

"If you could reason with religious people, there would be no religious people" - House
-
Butchr - Mistr
Za mě Wolfenstein 3D 

- Zid
- Amatér
Já sem tedy jako první hrál mario:)
-
Fejk - Zkušený
Vláček, Prince of Persia, Skladník, MotoGP, a pak v budoucnu přišli Bulánci
To byly časy.

nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
-
LoveYou - Mistr Yoda
Bulanci 

-
Zigicticonsole - Kazatelův učeň