• Stránka 1 z 1
Vášnivý hráč a jeho EVIP-ká
Zdravím... Chcel by som sa spýtať na zopár faktov kedže neviem na ne nikde nájsť odpoveď...
Keďže som bol kedysi poriadne vášnivý hráč CS 1.6 a investoval som do toho dosť veľa času a hlavne penazí...
V roku 2011 som si ešte na tajnáša posielal SMS aby som mohol mať E-VIP na rôznych vaších serveroch...
Žiaľbohu z mojích 6 E-VIP kódov (ktoré môžem prípadne doložit) sa dajú aktuálne použiť dva vzhladom nato že servery na ktorých som mal ostatné E-VIPká sú zrušené čo ma dosť mrzí a zaráža keďže VIP malo býť navždy
Poprosil by som nejaké vysvetlenie prípadne sa nejako dohodnút ako vratiť aspoň časť E-VIPjek a to tak že mi ich prehodíte na iné servery ktoré ešte fungujú
S pozdravom niekdajší GetUp

Keďže som bol kedysi poriadne vášnivý hráč CS 1.6 a investoval som do toho dosť veľa času a hlavne penazí...
V roku 2011 som si ešte na tajnáša posielal SMS aby som mohol mať E-VIP na rôznych vaších serveroch...
Žiaľbohu z mojích 6 E-VIP kódov (ktoré môžem prípadne doložit) sa dajú aktuálne použiť dva vzhladom nato že servery na ktorých som mal ostatné E-VIPká sú zrušené čo ma dosť mrzí a zaráža keďže VIP malo býť navždy
Poprosil by som nejaké vysvetlenie prípadne sa nejako dohodnút ako vratiť aspoň časť E-VIPjek a to tak že mi ich prehodíte na iné servery ktoré ešte fungujú
S pozdravom niekdajší GetUp

- GetUpiiiK
- Kolemjdoucí
Vášnivý hráč a jeho EVIP-ká
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vášnivý hráč a jeho EVIP-ká
VIP je možné presunúť len krátky čas po jeho zrušení.
Nikto tu s tebou žiadnu dohodu nespraví.
V podmienkach je jasne napísané že výhody VIP/EVIP zanikajú v prípade zrušenia serveru.
Nikto tu s tebou žiadnu dohodu nespraví.
V podmienkach je jasne napísané že výhody VIP/EVIP zanikajú v prípade zrušenia serveru.
-
VoLdEmOrD - Sponzor
Takže vy sa tu teraz prezentujete so skutočnosťou, že ľudia si kúpia VIP na server, ktorý sa vy rozhodnete o týždeň zrušiť a ten človek má spraviť akože čo? Jeden deň si kúpim VIP, na druhý deň idem na dovolenku, na tretí deň zrušíte server a keď sa o dva týždne vrátim tak som v piči hej? Tak to je už maximálna miera kokotizmu a ojebávania. Boha ľudia vám naposielajú peniaze aby si mohli zahrať a vy ste ešte schopný takýmto spôsobom napísať, že bohužiaľ nik tu s tebou dohodu nespraví.
proste nonsense

- Jebovina
- Kolemjdoucí
Jebovina píše:Takže vy sa tu teraz prezentujete so skutočnosťou, že ľudia si kúpia VIP na server, ktorý sa vy rozhodnete o týždeň zrušiť a ten človek má spraviť akože čo? Jeden deň si kúpim VIP, na druhý deň idem na dovolenku, na tretí deň zrušíte server a keď sa o dva týždne vrátim tak som v piči hej? Tak to je už maximálna miera kokotizmu a ojebávania. Boha ľudia vám naposielajú peniaze aby si mohli zahrať a vy ste ešte schopný takýmto spôsobom napísať, že bohužiaľ nik tu s tebou dohodu nespraví.proste nonsense
Čo ti na to odpísať...Ja obdivujem Peta, že to stanovil na 1 mesiac po zrušení servera. Myslím si, že mesiac je dosť dlhá doba na to aby si si 3ma kliknutiami denne skontroloval, či sa náhodou nezrušil server a tak.

-
NomeroUno - Spamer
Jebovina píše:Takže vy sa tu teraz prezentujete so skutočnosťou, že ľudia si kúpia VIP na server, ktorý sa vy rozhodnete o týždeň zrušiť a ten človek má spraviť akože čo? Jeden deň si kúpim VIP, na druhý deň idem na dovolenku, na tretí deň zrušíte server a keď sa o dva týždne vrátim tak som v piči hej? Tak to je už maximálna miera kokotizmu a ojebávania. Boha ľudia vám naposielajú peniaze aby si mohli zahrať a vy ste ešte schopný takýmto spôsobom napísať, že bohužiaľ nik tu s tebou dohodu nespraví.proste nonsense
mal si na to mesiac, ty ale pises po vyse 2 mesiacoch, tak tu nepis romanik o 2 tyzdnoch
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1