Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Vayne

Příspěvekod Sarmi » 14 kvě 2015, 20:22 VIP

Vayne
Obrázek
noční lovkyně


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Adc
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Noční lovkyně (Passivka)
Obrázek
Vayne nemilosrdně pronásleduje všechny padouchy. Pokud se pohybuje směrem k nepřátelským šampionům, získává 30 bodů k rychlosti pohybu.

Kotoul (Q)
Obrázek
Dosah: 300

Vayne provede kotoul a pečlivě se připraví na další střelu. Její následující útok způsobí bonusové poškození.

Odkutálí se na krátkou vzdálenost. Příští základní útok provedený do 6 sek. způsobí útočné poškození bodů bonusového fyzického poškození.

Stříbrné hřeby (W)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Vayne své šipky pokryje vzácným kovem, který je jedovatý pro všechna zlá stvoření. Každý třetí útok či schopnost proti jednomu a témuž nepříteli způsobí bonusové přímé poškození, jehož výše se odvíjí od maximální hodnoty zdraví cíle. (Max.: 200 bodů poškození proti příšerám)

Každý třetí útok v řadě nebo schopnost použitá proti nepříteli způsobí přímé poškození podle počtu nepřátelského zdraví.

Odsoudit (E)
Obrázek
Dosah: 710

Vayne vytasí těžkou kuši a vystřelí na svůj cíl velkou šipku, která mu způsobí poškození a odhodí jej zpět. Jestliže cíl narazí do terénu, tak se nabodne. To jej omráčí a způsobí mu to dodatečné poškození.

Vystřelí šipku, která odhodí nepřítele zpět a způsobí mu fyzického poškození. Nepřátelé, kteří se srazí s terénem, utrpí navíc fyzické poškození a budou na dobu 1.5 sek. omráčeni.

Poslední hodina (R)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Vayne se připraví na důležitý střet: získá bonus k útočnému poškození, při Kotoulu je neviditelná a bonus k rychlosti pohybu ze schopnosti Noční lovkyně je třikrát vyšší než normálně.

Získá bonus k útočnému poškození. Dokud je Kotoul aktivní, poskytuje neviditelnost na dobu 1 sek. a bonus Noční lovkyně k rychlosti pohybu je zvýšen na 90.


MYTOLOGIE

Svět není vždy tak civilizovaný, jak si o něm lidé myslí. Najde se stále dost těch, kteří jsou ochotni kráčet po těch nejčernějších cestách magie a podlehnout temným silám, jež proudí Runeterrou. Shauna Vayne to ví lépe než kdo jiný. Pocházela z nejvyšších demacijských šlechtických kruhů a její otec ji neustále přesvědčoval, že bdělí strážci pořádku se za všech okolností postarají o jejich bezpečí. Ve svém mládí a naivitě mu uvěřila. Až do té noci, kdy na sebe její otec přilákal pozornost jedné podlé čarodějnice. Pobila všechny jeho stráže, celou rodinu ukrutně mučila a nakonec je povraždila. Mladá Shauna přežila jen díky tomu, že se na poslední chvíli schovala. Když pak ta zákeřná stařena konečně odešla a ona mohla utéct, v uších jí stále zněl zoufalý křik jejích milovaných. Toho dne se v jejím nitru zrodila spalující nenávist, kterou nešlo uhasit.

Díky otcovým penězům byla Vayne dobře zaopatřená a s bojovým výcvikem začala okamžitě, jakmile byla dost stará, aby se jí nějaký instruktor ujal. Když dospěla, byla z ní již velice zkušená a schopná válečnice. Jejím domovem se však nemělo stát bitevní pole. Demacie potřebovala ochránce, který by lovil každého, kdo propadl temnotě. Shauna využila kontaktů své rodiny a stala se první Noční lovkyní. Nyní se o její chrabrosti vyprávějí legendy. Říká se, že přívrženci temných učení se třesou strachy, když zaslechnou, že vyrazila na lov. Navzdory svému poslání však Shauna hledí na Ligu legend s hrůzou v očích. Někteří tamní šampioni totiž zcela propadli temné magii a našli v Lize domov i zastání, ačkoliv by si zasloužili jednou provždy odstranit z tváře světa. Nadešla tedy chvíle, aby Noční lovkyně splnila svůj tajný úkol: očistila Ligu legend.

Ne všech stínů je třeba se bát. Ne pokud k tomu má co říct Vayne.



STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Vayne
Vindicator Vayne (520 RP)
Aristocrat Vayne (520 RP)
Dragonslayer Vayne (975 RP)
Heartseeker Vayne (975 RP)
SKT T1 Vayne (Unavailable)
Arclight Vayne (975 RP)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Vayne

od Rumcajz » 14 kvě 2015, 20:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků