• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Vážný problém se sekáním hry
Nabízí mi to pouze OpenGL a Sowtvare. OpenGL jede v pohodě, ale když dám sowtvare, tak je úplně rozházené rozlíšení hry, tak moc že ho jakoby nemůžu změnit zpět. 

- Adamek2016
- Kolemjdoucí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
UDPATE:
Takže radili mě i ostatní Supportéři, zkoušeli jsme spouštět Csko i Steam v různých kompatibilitách / Nastavovat raty / Vypnout vertikální synchronizaci / Reinstall / Odinstalovat a nainstalovat csko na jiný disk / Nastavovat možnosti spouštění ve steamu / VŠECHNY různé návody co tu byli / Internet, FPS, Pingy jsouv pohodě / Přehříváním to není mám chladíci podložku /
Ale nic bohužel nepomohlo, jsem zoufalí a už nevím co mám dělat, intervalové záseky, v sprnu jsem dělal čistou instalaci na Win 10 z Win 7 a od té doby to začalo. Mám na více serverech zakoupené Vip / Evip a máte super servery, ale stěma intervalovýma zásekama je to o ničem.
Poprosím poradit. Mám noťas.
Takže radili mě i ostatní Supportéři, zkoušeli jsme spouštět Csko i Steam v různých kompatibilitách / Nastavovat raty / Vypnout vertikální synchronizaci / Reinstall / Odinstalovat a nainstalovat csko na jiný disk / Nastavovat možnosti spouštění ve steamu / VŠECHNY různé návody co tu byli / Internet, FPS, Pingy jsouv pohodě / Přehříváním to není mám chladíci podložku /
Ale nic bohužel nepomohlo, jsem zoufalí a už nevím co mám dělat, intervalové záseky, v sprnu jsem dělal čistou instalaci na Win 10 z Win 7 a od té doby to začalo. Mám na více serverech zakoupené Vip / Evip a máte super servery, ale stěma intervalovýma zásekama je to o ničem.

Poprosím poradit. Mám noťas.
- Adamek2016
- Kolemjdoucí
A nebude to nějaký konflikt mezi integrovanou a dedikovanou grafikou?

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Nemyslím si. V předchozí verzi windows (7) to šlo úplně normál.
- Adamek2016
- Kolemjdoucí
Koukl jsem na to pres teamviewer, chyba bude zrejme ve spatne komunikaci notebooku s windows 10. Uzivatel si udela downgrade na w7, uvidime, zda-li to pomuze.
Prozatim lock
Prozatim lock
-
Khertys - Hlavní Support
• Stránka 2 z 2 • 1, 2