Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Veigar

Příspěvekod SponErko » 10 srp 2015, 21:45 VIP

Veigar
Obrázek
malý pán zla


Role: Mid
RP: 585
IP: 1350



SCHOPNOSTI


Rovnováha (Passivka)
Obrázek

Za každé chybějící 1 % many se Veigarova rychlost regenerace many zvyšuje o 1,5 %.

Kamenný úlomek (Q)
Obrázek
Dosah: 900

Veigar vyšle výboj temné energie, který způsobí magické poškození prvním dvěma zasaženým nepřátelům. Jednotky zabité tímto výbojem trvale zvýší Veigarovu hodnotu síly schopností.

Aktivace: Vypustí na zaměřeného nepřítele temnou energii, která způsobí magické poškození. Pokud je cíl zabit, Veigar získá 1 bod k síle schopností. Proti šampionům, velkým poskokům a velkým příšerám se tento bonus zdvojnásobuje.
Pasivní efekt: Veigar získá bonus k síle schopností, když zabije šampiona jakýmkoliv poškozením.
Bonus k síle schopností: +1

Temná hmota (W)
Obrázek
Dosah: 900

Veigar vyvolá velké množství temné hmoty, která spadne z nebes na označenou pozici a způsobí všem zasaženým jednotkám magické poškození.

Po 1,2 sekundy začne z nebe na cílovou oblast padat temná hmota, která způsobí magické poškození.

Horizont událostí (E)
Obrázek
Dosah: 725

Po krátké prodlevě Veigar na 3 sekundy zohýbá okraje prostoru kolem označené pozice. Nepřátelé, kteří tuto hranici překročí, budou omráčeni.

Veigar po 0.5 sekundové prodlevě zakřiví prostor kolem cílové lokace na dobu 3 sekund, a vytvoří tak oblast ve tvaru pětiúhelníku. Nepřátelé, kteří danou oblastí projdou, se zastaví a budou omráčeni.

Pravýbuch (R)
Obrázek
Dosah: 650

Zaměřeného nepřátelského šampiona zasáhne výbuch, který mu způsobí velké základní magické poškození a navíc další poškození ve výši 80 % síly schopností cíle.

Zasáhne výbuchem nepřátelského šampiona, kterému způsobí magické poškození.



MYTOLOGIE


O yordlech se nedá říct, že by v myslích ostatních budili hrůzu. Příslušníci této veselé rasy půlčíků sice dokážou být zarputilí, přesto však v sobě nezapřou vrozené sklony k veselí. Svými vysokými hlásky a roztomilým vzhledem probouzí ve větších rasách ochranný instinkt, či alespoň působí dojmem dětí, které si hrají na dospělé. Občas se ovšem objeví i yordle natolik zlý, že dokáže navzdory své malé postavičce nahnat strach i protivníkům mnohem větším než on sám. Jedním takovým pokřiveným yordlem je Veigar. Je mistrem černé magie, ničitelem kosmické energie a řadí se mezi nejmocnější čaroděje celého Valoranu.

Jako dítě byl Veigar normálním yordlem, kterého od ostatních lišilo jen jediné - jeho neukojitelná zvědavost ohledně světa za hradbami Bandle City. Většinu volného času strávil sbíráním poznatků o ostatních koutech Valoranu, a když se mu naskytla příležitost nastoupit do společnosti, která obchodovala s ostatními městskými státy, hladově se jí chopil. Naneštěstí pro něj i pro celý svět se ukázalo, že jeden obchod s jistým noxijským kupcem není zrovna příliš legální. Když to prasklo, použilo vedení firmy Veigara a jeho doprovod jako obětní beránky. Byli zatčeni a dlouhé roky umístěni v samovazbě v noxijském žaláři. Takováto izolace je pro yordly velice nebezpečná - což byl nepochybně důvod, proč k takovému kroku krutí dozorci sáhli. Veigar postupně přišel o rozum.

Nakonec se mu podařilo uprchnout, už to však nebyl on. Místo aby se vrátil ke svému lidu do Bandle City, hledal po celé zemi temné kouzelníky a učil se jejich magii. Jeho zastřená mysl se soustředila jen na tento jediný úkol, a tak se velice rychle sám stal nebezpečným a mocným čarodějem. Nyní chce ukončit všechny valoranské konflikty tím, že srazí veškeré městské státy na kolena bez ohledu na to, na čí straně stojí. Liga legend je pro tento účel ideálním nástrojem - alespoň prozatím.

Kdo říká, že zlo musí nahánět hrůzu už od pohledu?


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Veigar
White Mage Veigar (390 RP)
Curling Veigar (Unavailable)
Veigar Graybread (750 RP)
Leprechaun Veigar (520 RP)
Baron Von Veigar (975 RP)
Superb Villain Veigar (975 RP)
Bad Santa Veigar (Unavailable)
Final Boss Veigar (1820 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Veigar

od Rumcajz » 10 srp 2015, 21:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník