Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] VeleMarw - UB

Příspěvekod VeleMarw » 03 bře 2018, 13:08

Dobrý den, bylo mi řečeno, že mám začít hezky od začátku, tak píšu.
( jestli nevadi, zkopiroval jsem to, co jsem psal RsMovi melo by v tom byt vse vysvetleno :D)
CO SE STALO, CO JSEM UDELAL?
No, začnu u těch shlukerů... Byl to taký bug přes EVIP a zvířata, která tato funkce nabízela. ( každý víte, o co v něm šlo.. )
Později jsem dostal UnBan pod podmínkou, že se přihlásím jako akademik, že zkusím pomáhat a pak by se dál uvidělo....

Nu, toto jsem splnil, byl jsem i přijat, pomáhal hráčům, dokonce už i nahlašoval bugy a přecijen jsem v jednu dobu sám potřeboval pomoci. Jediný admin, který mohl poskytnout nějakou pomoc byl m4rlb0ro. Který po požádání o pomoc odpověděl ,,Nemám čas" Toto jsem ještě jakš takš chápal. Nejsem jediný hrající na serveru, mohly být i jiné problémy. Zatím jsem to nějak ignoroval a chtěl hrát teda dál v pohodě. Ale pak se portnu na hráče Aknak, kterému něco psal. Po přijetí mé žádosti o teleport jsem viděl, že je na adminově pozemku, kde si sám admin spawnuje draky, zabíjí je a hráči si tam chytali xp. CHÁPU, každý chcem být oblíbení nečím, co jiní nemohou. Ale, psat nemám čas a tím pádem myslet buguju xp, nepomůžu se mi zdálo dost.. Jako akademik jsem jistě chápal, že toho chování nějak smysl nedávalo a tudíž bohužel skákaly i nadávky, a další špatné věci... Práce akademika mě poměrně dost bavila, a když už né s šancí a držení se v tomhle oboru, prosil bych o ten UnBan, abych mohl na vašich serverech opět hrát jako normální hráč. Hack clienta nepoužívám. Vím, že toto je druhá žádost, na kterou už byla milost dána, Ale jak říkám. Za zkoušku nic nedáš. Kdyby jste v sobě našli kus dobré milosti a zkusili se podívat na to, co jsem nahlásil...

A ted, co bylo dal.

RsM se na tuhle žádost rozhodl vyhovět, pod podmínkou, že se zase dám na akademii, dal unban. Ale stalo se to, že když jsem dostal Ip-Ban, tak ten zapomněl oddělat, a o oddělání tohodle banu prosím.
VeleMarw
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] VeleMarw - UB

od Rumcajz » 03 bře 2018, 13:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: VeleMarw - UB

Příspěvekod TheRsM1 » 03 bře 2018, 15:57

Oddělával jsem všechny bany spojené s tvým nickem, pokud ti zůstal nějaký ban, tak nebyl to IP ban spojen s tvým jménem, napiš sem číšlo banu, které ti to hází, jinak nikdo nic nevyčte :D.
TheRsM1
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod VeleMarw » 03 bře 2018, 21:32

Cislo banu : 9125 xdd
VeleMarw
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod M4rlb0ro » 03 bře 2018, 23:50 VIP

Jedná se o ban daný mnou za obcházení banu.

Asi jsi obcházel ban nebo máš s někým stejou IP adresu.

Důkazy k tomuto banu nemam. ( je to přes mesíc a pul :) ) a opravdu si nepamatuji co se dělo na serveru.

Za mne vše s Pozdravem M4rlb0ro. :)
M4rlb0ro
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod VeleMarw » 04 bře 2018, 00:11

Ano, take si to pamatuju xd a navíc i přes to, že si z toho, co se s těma naspawnovanyma drakama stalo a měl jsem k takové reakci aspoň menší právo si zasloužíš mojí omluvu a tady ji máš. Je mi fakt líto, jak jsem potom jednal xd určitě ti každej píše s kdejakou blbosti a už ani třeba takhle večer nemusíš mít náladu xd to mě nenapadlo, ale teď chapej hráče jako já. Na věcech sice dělal brácha, ale bez gmka to fakt trvá :') Nevím, kdyby jsi chtěl něco víc, klidně napiš :D

Hezkej den, marw :D
VeleMarw
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Surprice » 04 bře 2018, 16:58 VIP

IP adresa odbanovana.. viac info v pm
Surprice
Minecraft admin
Minecraft admin

Zpět na Unban Žádost