• Stránka 1 z 1
Velký problém s PC
Ahoj, doma máme 2 pc. Jeden je ok, ale s tím druhým je problém. Když zapnu pc tak se normálně spustí monitor, zobrazí se normálně logo firmy základní desky pak tam nabíhají různé ty informace atd. Problém je v tom, že je to celý zdeformovaný. Všude jsou tam špatné pixely, fialový pruhy atd. Nevím jak to popsat. Jako kdyby byl problém s grafikou nebo já nevím. Po těch informací se zobrazí spustit systém běžným způsobem a obnovení systému do doby, kdy fungoval. Tak jsem dal opravení systému.10 minut se to zotavovalo a pc se vypnulo. Pak jsem ten pc zapnul a zobrazila se mi okno s instalací windows vista. Pruhy a špatné pixely sice zmizely, ale mám strach, že se vymazal celý harddisk. Nejhorší je, že to byl rodičům pc, kde měli svoje soubory a spoustu fotek. Bojím se, že když dám install win tak tam nebudou žádný soubory.

-
stargate - Drbna
Velký problém s PC
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Velký problém s PC
Jo a jak se to zotavovalo tak se mi zobrazilo okno fujitsu siemens recovery. Asi jsem nechtěně smazal oddíl s daty
(

-
stargate - Drbna
Re: Velký problém s PC
Zdá sa mi že by si tam mal mať takú možnosť, že celé C ti ostane, ale neviem to isto.
Ale najlepšie by bolo povedať to rodičom, a preinštalovať Win normálne s vedomím rodičov.
Ale najlepšie by bolo povedať to rodičom, a preinštalovať Win normálne s vedomím rodičov.
Minecraft Support
-
smokys - Drbna
• Stránka 1 z 1