• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] ven0m/ DD2 2
Zdravím len krátko... chcel som nato kašľať ale nakoniec mi to nedalo kedže neznášam nespravodlivosť... jedná sa o to že som bol raz upozornený po nadávke... čoho som si vedomý následne ale jeden hráč ktorého nebudem menovať ma začal urážať kedže som ho zabil a on mi hodil flash pod nohy... že som žebrák atd... za prítomnosti admina... a myslím že tam boli 2 v ten moment... odpisoval som mu na tie urážky nepíš atd... aby som sa vyhol zbytočnostiam... o 2-3 hry ten daný hráč ešte nahecovaný ma zabil a hned nato mi napísal no čo ty nula.... ja jemu na oplátku nepíš ty degeš a hned som dostal kick... pritom degeš nieje ani nadávka a len som sa bránil na odosť horšie urážky od dotyčného... nie nemám dôkazy a nečakám nejaké potrestanie len ma štve ako to často chodí na serveroch od adminov... ten istý prípad sa udial o niečo neskôr z inými hráčmi a zas bol potrestaný len jeden ktorý sa slovne bránil
a najlepšie ked som chcel vyvetlenie ktorého som sa domáhal 10 minut.... tak admin mi vkuse odpovedal len pokracuj a uvidíš ale potom sa nesťažuj vraj... pritom som chcel vedieť prečo mňa za degeš kikne a druhého za žebrák a nula nič... Stačí ked si to kompetetný prečítajú a vymažú nestojím o trest kedže nemám dôkazy aké sú porebné

- DASTANN
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] ven0m/ DD2 2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ven0m/ DD2 2
neustále jsem tam psal ať se všichni uklidníte, podle výpisu v hlstats si napsal celkem asi 2 nadávky, ten kick si dostal až potom co jsem tě upozornil slovně.
Pokud si dobře pamatuji napsal jsem tvé jmeno a ať se uklidníš, na což jsi mi odepsal toto
2017-01-24 21:50:56 nepis ty deges. Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 de_dust2
2017-01-24 21:51:16 to pises akoze komu tvl?
. Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 de_dust2
2017-01-24 21:51:28 ty si dobre mimo. Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 de_dust2
já na ty servery se chodím bavit tak jako vy, to co tam někteří z vás předvádí je nenormální.
+ ještě k tomu že jsem kicknul pouze tebe, odepisoval jsem na steamu, tudíž jsem si nevšiml ničeho jiného jen té tvé zprávy, hold vše vidět nemůžu když je na serveru 30 hráču, snad by jsi po mě nechěl aby jsem byl celou hru ve spectu a sledoval kdo komu nadává, jasně že to sleduju, ale prostě tam za tu chvíli padne tolik zpráv že si prostě všech všimnout nemohu, ještě takovej dodatek, pokud tě někdo slovně napadá není důvod k tomu aby jsi se bránil úplně tím samým způsobem a urážel kohokoliv pokud máš s někým problém, vyscreenuj si důkaz a nahlaš hráče do porušení pravidel zde na foru, to určitě zvládneš když si zvládl napsat tuhle stížnost, čest.
Pokud si dobře pamatuji napsal jsem tvé jmeno a ať se uklidníš, na což jsi mi odepsal toto

já na ty servery se chodím bavit tak jako vy, to co tam někteří z vás předvádí je nenormální.
+ ještě k tomu že jsem kicknul pouze tebe, odepisoval jsem na steamu, tudíž jsem si nevšiml ničeho jiného jen té tvé zprávy, hold vše vidět nemůžu když je na serveru 30 hráču, snad by jsi po mě nechěl aby jsem byl celou hru ve spectu a sledoval kdo komu nadává, jasně že to sleduju, ale prostě tam za tu chvíli padne tolik zpráv že si prostě všech všimnout nemohu, ještě takovej dodatek, pokud tě někdo slovně napadá není důvod k tomu aby jsi se bránil úplně tím samým způsobem a urážel kohokoliv pokud máš s někým problém, vyscreenuj si důkaz a nahlaš hráče do porušení pravidel zde na foru, to určitě zvládneš když si zvládl napsat tuhle stížnost, čest.

-
Ven0m - Profesionál
Re: ven0m/ DD2 2
Zdravím,
na to, co jak ses vyjadřovat a kolikrát vás admin Ven0m upozorňoval, je kick zcela na místě. To, co jsi psal potom:
Za tohle bych ti klidně napálil rovnou ban, máš štěstí, že admin byl na tebe ještě hodný.
Pokud se to bude opakovat a budeš napadat či provokovat adminy, budeš dostávat bonusové bany.
Stížnost zamítám.
Máš možnost se omluvit, v opačném případě se téma za 48 hodin uzamkne.
na to, co jak ses vyjadřovat a kolikrát vás admin Ven0m upozorňoval, je kick zcela na místě. To, co jsi psal potom:
2017-01-24 21:53:49 fakt co admin to zamindrakovanec. Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 de_dust2
Za tohle bych ti klidně napálil rovnou ban, máš štěstí, že admin byl na tebe ještě hodný.
Pokud se to bude opakovat a budeš napadat či provokovat adminy, budeš dostávat bonusové bany.
Stížnost zamítám.
Máš možnost se omluvit, v opačném případě se téma za 48 hodin uzamkne.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno] ven0m/ DD2 2
v poriadku vyjadrím sa ven0m: Pokud si dobře pamatuji napsal jsem tvé jmeno a ať se uklidníš, na což jsi mi odepsal toto
nepis ty deges samozrejme smerovalo na adresu dotyčného ktorý mi napísal: ´´no čo ty nula?´´
plne chápem že tam niesi od toho aby si všetko sledoval a všetko hned riešil chápem že si to nemusel vidieť... ale všetko ma asi na niečo dôvod...
Izmael: Prepáč ale bol som fest vytočený kedže som sa snažil aby to bolo fér a admn ven0m vkuse vypisoval napríklad: len si vypisuj a takéto blbosti pritom som chcel vedieť dôvod a prečo som bol kiknutý len ja... keby sa mi normálne venuje nenapísal by som to... som ten posledný čo má záujem napádať a provokovať adminov... pokiaľ nemám dôvod nekomunikujem snimi... ale chcem vidieť toho človeka ktorého by takáto vec totálne nenas*ala... a ešte jedna vec prvá nadávka bola hruba... fajn varovanie fajn... ale aj tak kick za deges?! však sa už nehrajme na neviem čo... padajú tam každú minutu oveľa horšie a vacšinou nikto nieje zato kiknutý... mám len pocit že to bolo dosť nemiestny kick
a ako som už spomenul predtým o trest pre ven0m nežiadam len som to musel napísať pre pokoj v duši
kľudne to môžeš lock
nepis ty deges samozrejme smerovalo na adresu dotyčného ktorý mi napísal: ´´no čo ty nula?´´
plne chápem že tam niesi od toho aby si všetko sledoval a všetko hned riešil chápem že si to nemusel vidieť... ale všetko ma asi na niečo dôvod...
Izmael: Prepáč ale bol som fest vytočený kedže som sa snažil aby to bolo fér a admn ven0m vkuse vypisoval napríklad: len si vypisuj a takéto blbosti pritom som chcel vedieť dôvod a prečo som bol kiknutý len ja... keby sa mi normálne venuje nenapísal by som to... som ten posledný čo má záujem napádať a provokovať adminov... pokiaľ nemám dôvod nekomunikujem snimi... ale chcem vidieť toho človeka ktorého by takáto vec totálne nenas*ala... a ešte jedna vec prvá nadávka bola hruba... fajn varovanie fajn... ale aj tak kick za deges?! však sa už nehrajme na neviem čo... padajú tam každú minutu oveľa horšie a vacšinou nikto nieje zato kiknutý... mám len pocit že to bolo dosť nemiestny kick
a ako som už spomenul predtým o trest pre ven0m nežiadam len som to musel napísať pre pokoj v duši

- DASTANN
- Kolemjdoucí
Vzhledem k tomu, že jsi to napsal hned po tom, co Ven0m ti napsal, aby ses uklidnil, pak se nemůžeš divit, že to pobral jako provokaci vůči němu a dal ti kick..
Příště se vyhni provokacím vůči komukoliv a žádné podobné situace se nestanou.
Příště se vyhni provokacím vůči komukoliv a žádné podobné situace se nestanou.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
s tým rozdielom že že mi napísal aby som sa uklidnil až potom čo som napísal nepis ty deges... co ako som spomínal ani nesmerovalo k nemu čiže tak
fajn skončil som už nechcem nič dodať 

- DASTANN
- Kolemjdoucí
Stále mi nerozumíš, nemám na mysli to s tím "degešem", ale po tom, co ti napsal, aby ses sklidnil, tak začneš psát:
(TOHLE BYLO PO TOM, CO TI NAPSAL, ABY SES SKLIDNIL)
Jestli si myslíš, že můžeš jakkoliv provokovat admina, to jsi teda na omylu..
2017-01-24 21:51:16 to pises akoze komu tvl?. Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 de_dust2
(TOHLE BYLO PO TOM, CO TI NAPSAL, ABY SES SKLIDNIL)
Jestli si myslíš, že můžeš jakkoliv provokovat admina, to jsi teda na omylu..

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
to si rozhodne nemyslím... ale už som to objasnoval... bola to frustrácia z toho že admin ma mal vyložene na saláme ked som sa snažil aby bol férový a že ja som to nezačal toť vše... ked je namne spáchaná nesprvodlivosť som veľmi prchký a nervný
taže sa ospravedlňujem

- DASTANN
- Kolemjdoucí
. Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 de_dust2
toto samozrejme malo dôvod ako všetko čo sa stalo... mňa napomína dookola dokonca kick a druhého ktorý to začal ani len nenapomenie... chápem že to nevidel ale trebars sa mhol opýtať respektíve komunikovať o tom nie len an jednu stranu *****

toto samozrejme malo dôvod ako všetko čo sa stalo... mňa napomína dookola dokonca kick a druhého ktorý to začal ani len nenapomenie... chápem že to nevidel ale trebars sa mhol opýtať respektíve komunikovať o tom nie len an jednu stranu *****

- DASTANN
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1