• Stránka 1 z 1
[Přijat] Venan/JB
Nick ve hře: *VENAN*
Nick na fóru: Venanko
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 17
Steam ID: STEAM_0:1:179542500
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=97770
Proč chci akademika: Chci se podílet na vývoji, chci zamezit hráčům, aby chatovali, a jinak kazili hru, a také bych chtěl šířil své nabyté vědomosti dále do světa, a zamezit zbytečným chybám.
Něco o mě : Ahojky, tak se jmenuji Vašek, ale radši jsem pro přezdívku VaBe, na hraní používám modifikace přezdívky VENAN, rád hraji a to všechny verze CSka, zajímám se o programování a sporty, poslední dobou posiluji, jsem takový nadprůměr co se týče školy, rád se seznamuji s novými lidmi a učím se nové věci.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: spíše mute, nic závažného, žádné cheaty ani nic podobného
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: ne
Díky za váš čas
Nick na fóru: Venanko
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 17
Steam ID: STEAM_0:1:179542500
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=97770
Proč chci akademika: Chci se podílet na vývoji, chci zamezit hráčům, aby chatovali, a jinak kazili hru, a také bych chtěl šířil své nabyté vědomosti dále do světa, a zamezit zbytečným chybám.

Něco o mě : Ahojky, tak se jmenuji Vašek, ale radši jsem pro přezdívku VaBe, na hraní používám modifikace přezdívky VENAN, rád hraji a to všechny verze CSka, zajímám se o programování a sporty, poslední dobou posiluji, jsem takový nadprůměr co se týče školy, rád se seznamuji s novými lidmi a učím se nové věci.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: spíše mute, nic závažného, žádné cheaty ani nic podobného
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: ne
Díky za váš čas

Všechno jde lépe s kapkou vína v břiše - Tyrion Lannister
I wish I was a monster you think I am -Tyrion Lannister
I wish I was a monster you think I am -Tyrion Lannister
-
Venanko - Kolemjdoucí
[Přijat] Venan/JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1