I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z]Vendes a spol

Příspěvekod CraweXX » 02 lis 2024, 13:26

Názov témy - Vendes / BB
1. "CraweXX" 112 STEAM_0:1:201040442 37 4:32:37 6 0
2. Od 1.11. si admini vymyšlejí nová pravidla, že se nesmí stavět před zonou. Asi se zde k tomu vyjádří i více lidí. Dále mi nepřijde normální chování a vyjádřování adminu hrajících na bb. viz screen kde někomu "vyhrožuje".
Může se mi někdo kompetentní vyjádřit, jak je to se stavěním base před spawnem, pokud nedokážu chytit zonu?
3. Dôkaz - https://prnt.sc/vgnairZo3lS0
CraweXX
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z]Vendes a spol

od Rumcajz » 02 lis 2024, 13:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Vendes a spol

Příspěvekod nmk » 02 lis 2024, 13:57

Zdravím,

áno nastala situácia na servery, kde som pred spawnom postavil malú base ktorá nikoho neblockovala atď. to je na dlhšiu debatu ktorá už bola vysvetlená. A však tento prístup admina som asi prehliadol. Každopádne bola to vypätá situácia, a vyprosím si aby ma niekto opakovane nazýval, že som človek s dvojciferným iq. a podobné úražky na mňa a moju osobu. V ostatnom prípade som spokojný až na tu komunikáciu medzi hráčmi a adminmi.
nmk
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Vendess » 02 lis 2024, 15:03 VIP

Ahoj, tak aby som sa k tomu vyjadril,

==================================

"nové pravidlo" to určite nie je. Už minulý reset sa presne toto riešilo a rozoberali sa za to kempy. To, že si tam práve vtedy nebol ma mrzí, ale dúfal som, že keď to na servery napíšem do chatu, že sa to robiť nemá... tak nikoho nenapadne v tom pokračovať. Bohužial mýlil som sa...

2024-11-02 10:11:28 Pred zonou tak nestavaj. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_schoolbgbackyard

2024-11-02 10:24:27 môže sa stať, že vám zmiznú bloky pod zem.. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_schoolbgbackyard
2024-11-02 10:24:18 Čiže stavajte tie baseky na vlastné nebezpečie.. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_schoolbgbackyard
2024-11-02 10:24:10 A baseky v zóne majú prioritu na takýchto mapách.. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_schoolbgbackyard
2024-11-02 10:24:00 A nie doslova blokovala, ale musíš ju obchádzať aby si sa vedel dostať do tej za ňou.. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_schoolbgbackyard
2024-11-02 10:23:44 Takto tá baseka bola LTT, že neblokovala niekoho vchod.. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_schoolbgbackyard

Na discorde v dotazoch máš screenshot konverzácie s Bláznom potvrdzujúci to čo píšem.

K tomu vyhrážaniu, ak si to pochopil zle, prepáč. Myslel som to tak, že by som sa na vašom mieste radšej nenapojoval na Jailbreak, keďže celý mód je o znalosti pravidiel. A keď na Basebuildery máte pochopiť za mňa celkom jednoduché pravidlá ktoré sa ani netreba nejako učiť, iba použiť selský rozum. Tak by ste si jednak Jailbreak určite neužili a ak by ste sa náhodou dostali k CT vznikli mi zbytočné prestupky za ktoré by ste boli trestaný banom... to určite nechcem ani my ani vy.

nmk ty to isté, situáciu máte obaja vysvetlenú dodatočne aj na Discorde.
A k tomu IQ: https://worldpopulationreview.com/count ... by-country

Toť vše. Ak som ťa tým aj tak nejak urazil, tak sorry.
Obrázek
天上天下唯我獨尊
Vendess
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Twixx » 03 lis 2024, 00:16

Ahoj, pán Vendess bude voliť trošičku iný slovník. K problému, zóny sú na istých mapách práve z toho dôvodu, aby nevznikali zbytočné konflikty o to kto kde môže stavať, pričom majorita ich je práve na spawne, strčiť sa ešte viac pred nich aby si ich potenciálne ohrozil blokom alebo oni teba je nelogické + to nejak ruší pointu celých zón.

Sťažnosť zamietnutá.
Twixx
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy