I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté]Vendess / Jailbreak#1

Příspěvekod david5503 » 12 čer 2020, 17:40

1.Takže začnem asi tým že počas tej mapy sa stalo vela veci a veľa fk ale ja konkrétne chcem poukázať na jedno kolo kde simon nás poslal na dolnu čast stupienku jeden hrač dostal nevyhodu tak musel skočiť zo stupienku tak aby ho netrafil simon potom simon povedal že sa nebude učastniť reakcii na to som si vyžiadal o mik no nejak mi sekal a snažil som sa mu vysvetliť že to nemoze urobit inak by mal vyhodu este aj do chatu mu to pisali a tu sa dostavame k tomu ze vendess bol na servery este aj k tomu mŕtvy bola to jedina vec co sme tam robili a on si toho nevšimol ??? Každopádne som sa odpojil keďže mi sekal mikrofon a internet ale na tom deme je viacej situácii kde hráči dostali fk a nejak sa to neriesilo alebo nedoriesilo sa to.
Este sem napisem CT ktore nevedia pravidla a niekedy tu mapu dali fk alebo demence ct
# 7 "Th0bik" 1181 VALVE_0:0:1519516936 1 39:41 30 0 (dal mi fk , potom dalej nenahlasil vd inemu hracovi)

2.http://hltv.fakaheda.eu/20312-2006121730-jail_kakao_beta.dem.zip
Nejde mi prehrat demo tak zkuste ak vam ide bolo to asi predposlende kolo
Ak nejde nikomu prehrat tak to mozte rovno zalockovat a nic co som pisal sa samozrejme nestalo ze ano ;)
Obrázek
Obrázek
david5503
Zkušený
Zkušený

[Zamietnuté]Vendess / Jailbreak#1

od Rumcajz » 12 čer 2020, 17:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Vendess / Jailbreak#1

Příspěvekod Vendess » 12 čer 2020, 22:52 VIP

Áno o situácií viem. Simon (th0bik) dával dementné príkazy a aj na to bol upozornený / grabovaný. Hráčov ktorí majú dostať VD som mu aj pri grabovaní vymenoval a simona upozornil nech si nabudúce dáva väčší pozor pri zabíjaní väzňov a dávaní príkazov. Následne som si na hráča do konca mapy od daného kola dával väčší pozor no čo sa mňa týka ja som si už žiadneho iného FK nevšimol. Áno hráč mohol dostať kľudne aj ban k CT za neschopnosť poprípade banom za FK ale VD som povedal nech nahlási a následne aj hráči ktorím bolo ukrivdené FreeKillom dostali spomínaný VD (raz a zas to tu spomeniem, na servery bolo veĺa hráčov a ja nie som kamera nemôžeš čakať od admina že si všimne na servery všetko obzvlášť keď už rieši niečo iné).

Tak a teraz k tomu stupienku a spomínanej nevýhode. Z toho čo som pobral na servery mal mať hráč nevýhodu a simon sa mu rozhodol dať nevýhodu takú že na následnej atrakcii (skákanie do vody a dodgovanie AWP) pôjde ako 1. čo sa mi nezdá byť ako neadekvátna nevýhoda keďže mohol kľudne zomrieť. Hráč ale prežil a tak sa simon posunul v atrakcii a chcel vybrať ďalšieho väzňa z Vás 2. Mohol to sídce už vybrať na random keďže už mal 1 preživšieho ale tak on si povedal že ďalšieho chce vybrať reakciou na čom nevidím nič zlé.

Tak to je asi aj všetko, ako tak pozerám dosť som sa rozpísal tak dúfam že to nikomu nebude vadiť celé čítať :D

Prajem pekný zvyšok dňa.
Obrázek
天上天下唯我獨尊
Vendess
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod david5503 » 13 čer 2020, 10:46

Všetko čo píšeš je pravda ale to z tou nevýhodou funguje trochu inak totiž to je to isté ako keby chcel vybrať poradie reakciami tak on ide prvý a dame si dalsiu reakciu o nevyhodu a ten prvy sa ako nema zucastnit lebo uz ma nevyhodu ? Keby to poradie vybral nejak nahodne ale takto to nemoze vybrat pretoze ten hrac ktory isiel prvy by mal vyhodu ze sa nemusi ucastnit reakcii.
Obrázek
Obrázek
david5503
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Knedlajs » 13 čer 2020, 10:48 VIP

O sťažnosti vieme, verdikt padne do niekoľkých dní. Je nutné prebrať nejaké záležitosti interne.

Majte strpenie.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: [V riešení...]Vendess / Jailbreak#1

Příspěvekod Knedlajs » 15 čer 2020, 08:29 VIP

ten hrac ktory isiel prvy by mal vyhodu ze sa nemusi ucastnit reakcii

Nemal by výhodu, pokiaľ to tak Simon chce. V tomto prípade a v tejto situácii je totiž každé riešenie správne.

Pokiaľ má Simon atrakciu, kde hrozí smrť (napríklad bazén, do ktorého väzni postupne skáču a Simon sa ich snaží trafiť s AWP), tak má viacero spôsobov, ako niečo také zrealizovať:

1.) Ak chce, aby na atrakciu išli všetci väzni, tak poradie hráčov na atrakciu bude vyberať pomocou reakcií alebo čohokoľvek iného (kocka, príklady...). Ale bude tak robiť len do doby, kým jeden väzeň neprežije. Akonáhle jeden väzeň prežije, už nie je nutné dávať reakcie, či hádzať kockou ostatným hráčom, pretože je jedno kto pôjde druhý, tretí alebo posledný. Aj tak pôjdu všetci, pretože jeden už prežil. V tomto prípade už teda Simon po prvom preživšom musí voliť poradie sám podľa seba, pokiaľ chce, aby išli na atrakciu všetci.

2.) Simon chce voliť poradie na takúto atrakciu zase pomocou reakcií. Ale, keď mu atrakciu jeden väzeň prežije, tak ostatným aj tak dáva reakcie. Aj toto je správne riešenie, ale už sa na to treba pozerať inak. Simon totiž v tomto prípade nevolí pomocou reakcií to, v akom poradí hráči pôjdu na atrakciu, ale to, či vôbec pôjdu na danú atrakciu a zúčastnia sa jej. Takýmto spôsobom opakovaných reakcií, príkladov alebo hodov kockou sa Simon dopracuje až k poslednému väzňovi. A toho už na atrakciu poslať nesmie, pretože na to nie je dôvod, keďže ani na jednu reakciu neskočil posledný (prípadne ani jeden príklad nevypočítal ako posledný atď.). Pri takejto situácii sa teda treba pozerať na to, že Simon po celý čas pomocou reakcií len vyberal ľudí, ktorí sa atrakcie zúčastnia.

3.) Posledný spôsob je ten, ktorý na serveroch vídame najmenej zo všetkých. Je to ten, ktorý spomínal Perodik. Simon má hráčov napríklad na stene a jeden hráč skočí posledný pri reakcii. Tak ho Simon pošle splniť danú atrakciu (v tomto prípade atrakciu AWP Pool). Akonáhle ju väzeň splní, pošle si ho Simon naspäť k ostatným a znova dáva reakcie všetkým hráčom, pretože tento daný väzeň nebol súčasťou žiadnej atrakcie, ale mal len osobnú nevýhodu. A keď tú svoju nevýhodu naplnil, tak sa dostal opäť na rovnakú úroveň, na akej boli jeho spoluhráči => znova sú si rovní a Simon im opäť všetkým môže dať reakciu alebo príklad alebo s nimi pokojne ísť aj na úplne iné miesto na mape. V tomto prípade sa teda môže stať aj to, že jednu vec bude plniť napríklad 3x po sebe jeden väzeň (pokiaľ stále skočí ako posledný pri reakcii).

V konečnom dôsledku si teda väčšinou Simoni svojím konaním sami ovplyvnia to, ako chceli hráčov zabaviť. Často sa stáva, že chcú dať klasickú atrakciu pre všetkých väzňov, kde budú zaradom posielať všetkých hráčov. Ale tým, že aj po tom, čo im jeden väzeň prežije, začnú dávať ďalšie reakcie, sa do toho len sami zamotajú a na konci budú musieť zmeniť svoje plány.

Osobne vám všetkým teda radím riešiť to tak, ako som vypísal v 1. bode. Vyhnete sa zbytočným komplikáciám.
V prípade otázok ma kontaktujte v PM.

Sťažnosť zamietnutá.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Stížnosti na Adminy