I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Vendess

Příspěvekod CallMeJohny » 12 bře 2021, 21:14

Název tématu [Server / Nick admina]: Jailbreak #5/Vendess
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198996840955
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Simon řekl: ,,První reakce na napsání do chatu slova pes'' a admin se s ním začal hádat, že řekl s výhodou a že má free nevýhodu (mluvil přes admin voice) a stále se hádal se simonem. Poté to nevydržel a vyhodil hráče bezdůvodně z CT. Poté se všichni hádáme, že admin neví co říká, ale stejně se nijak neomluví a stojí si za svým.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/Ja ... v2.dem.bz2 cca 18:20 až po cca 24:00
Poznámky: 1. Nechtěl jsem to tady dávat, protože nechci aby měl na mne Vendess špatný názor nebo idk co, ale fakt mne naštvalo, že se ani jednou neomluvil a pořád si mluvil své.
2. Ahoj Barry :lol:
Moje dlouhodobá paměť je krátkodobá, a krátkodobou mám dlouhodobě v p*deli.
Obrázek
CallMeJohny
Pokročilý
Pokročilý

[Vyřešeno] Vendess

od Rumcajz » 12 bře 2021, 21:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Vendess

Příspěvekod Vendess » 12 bře 2021, 21:25 VIP

Buď už je tá karanténa na mňa veľa a začínam haluziť, alebo tam naozaj povedal "s výhodou" / "s nevýohodou", keďže nie je schopný artikulácie nie som si 100% istý :D

Každopádne ak mi niekto chce natlačiť že to mala byť len 'Prvá reakcia na napísanie do chatu slova pes.' ako tvrdil pán simon, tak to sa radšej nechám zrušiť lebo v tom prípade som na JB už očividne pristarý.

Počkáme si na vyjadrenie.

MP4

PS: Dúfam, že tu znova nenapíšeš, že si mám ísť pozrieť demo keď ho tu máš uploadnuté. [/size] :mrgreen:
Obrázek
天上天下唯我獨尊
Vendess
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: Vendess

Příspěvekod Wurst1 » 14 bře 2021, 12:39

Podle přiloženého MP4 souboru simon nic o výhodě neřekl. Nebylo mu rozumět nejlépe, ale toto tam rozhodně nezaznělo.

Když celý server tvrdí něco jiného než admin, možná by bylo fér se zamyslet, jestli nemají pravdu. Skálopevné stání si za svým není vždy nejlepší řešení.

Každopádně tu jde pouze o přeslechnutí příkazu. Nic vážného. Doufám, že se admin v zájmu klidného průběhu hry příště nebude hádat s celým serverem a radši zkousne, že možná dostane free nevýhodu.

Vendess píše:Každopádne ak mi niekto chce natlačiť že to mala byť len 'Prvá reakcia na napísanie do chatu slova pes.' ako tvrdil pán simon, tak to sa radšej nechám zrušiť lebo v tom prípade som na JB už očividne pristarý.

Jestli se chceš nechat zrušit kvůli takové malichernosti, nech se zrušit. Jestli ne, tak nepiš zbytečné kecy. V obouch případech tohle do vyjádření ke stížnosti opravdu nepatří.

Vyřešeno.
Wurst1
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Re: [Vyřešeno] Vendess

Příspěvekod Vendess » 14 bře 2021, 14:51 VIP

Tak ja som tam hráča každopádne počul zamumlať s výhodou :roll: , asi je už tá karanténa a neustále sedenie za kompom priveľa a začínam si domýšlať príkazy na JB.

Tým pádom moja chyba, hráčom sa obom ospravedlňujem a o tom zrušení porozmýšlam podľa toho či budem ešte halucinovať nejaké príkazy v blízkej dobe. 8-)

PS: s tými kecami máš Wurst pravdu posnažím sa to obmedziť do buducna :)
Obrázek
天上天下唯我獨尊
Vendess
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy