Volná debata o Counter Strike 2.

Prozření

Příspěvekod WAYZ » 03 čer 2026, 22:13 VIP

Ahoj,

chtěl bych se upřímně omluvit za své chování, za všechny nadávky, urážky a provokace, kterých jsem se dopustil. Uvědomuji si, že moje slova mohla být zraňující, nepříjemná a mohla způsobit zbytečné konflikty. Když se na své jednání podívám zpětně, není to něco, na co bych mohl být hrdý.

Mrzí mě, že jsem se nechal ovládnout emocemi a místo rozumné komunikace jsem volil urážky a provokování. Chápu, že takové chování nikomu nic dobrého nepřináší a že tím mohu poškodit vztahy s lidmi kolem sebe. Nechci být člověkem, který druhé shazuje, zesměšňuje nebo jim záměrně znepříjemňuje život.

Beru za své chování plnou odpovědnost. Nechci hledat výmluvy ani svalovat vinu na okolnosti nebo na ostatní lidi. To, co jsem řekl a udělal, byla moje rozhodnutí, a proto je na mně, abych napravil následky a změnil svůj přístup.

Rád bych vám také slíbil, že na sobě budu pracovat. Chci být klidnější, rozumnější a ohleduplnější člověk. Chci se naučit lépe zvládat své emoce, komunikovat s respektem a řešit neshody bez urážek a konfliktů. Vím, že důvěra a respekt se nevrátí jednou omluvou, ale pouze dlouhodobým chováním, a jsem připraven ukázat svými činy, že to myslím vážně.

Nečekám, že mi bude okamžitě odpuštěno, ale považoval jsem za důležité přiznat svou chybu a omluvit se. Mrzí mě vše, co jsem svým chováním způsobil, a budu se snažit stát lepším člověkem, který jedná s úctou, slušností a respektem vůči ostatním.

Ještě jednou se upřímně omlouvám a děkuji za přečtení této zprávy.

S pozdravem

WAYZ
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Obrázek
WAYZ
Mistr
Mistr

Prozření

od Rumcajz » 03 čer 2026, 22:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Prozření

Příspěvekod g1rf » 04 čer 2026, 11:22 VIP

hezky vejz, sebereflexe je dulezita, je videt ze mas to srdicko :twisted: :twisted: :twisted:
Zygota
ObrázekObrázek
g1rf
Amatér
Amatér

Re: Prozření

Příspěvekod Hasbullka » 04 čer 2026, 11:44 VIP

Rešpekt!!, veľa ľudí toto nedokáže napísať 8-)
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Hasbullka
Správce Turnajů a Soutěží
Správce Turnajů a Soutěží

Zpět na Volná debata