• Stránka 1 z 1
[Z]Žiadosť o admin práva DD2.
Dust 2 only Alexander.
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Dust 2 only
Nick v hre : alexander.
Nick na fóre : sankolaska
Profil na fóre : habs-u41534.html
Vek : 25
Steam nick : SASHA
Steam ID : STEAM_0:0:636219303
Hlstats : https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/h ... yer=183905
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano dostal som za nevhodne chovanie ano niekedy som sa vyjadroval vulgárne ale myslím si že to nebude taky problém to zmeniť ak by bol záujem o moje adminovanie na GS.
Niečo o sebe : Tak nazdar moje meno je Alexander moje záluby pomerne Komp csko,práca na laseru gravírovanie, cnc frézy také moje hobby klasika práca domov priatelka csko ked je volný čas, Pomerne často tam hrávam na tom duste a rád by som tam udržiaval poriadok no azda vás to zaujme som zvedavý na názor či už negatívny alebo pozitívny
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem zabezpečiť hru na serveri minimalizovať cheaterov,scripterov csko hrávam od svojich 8rokoch
sám som mával portál myslám si že hlavne ten dovod je zabezpečiť hru na serveri bez cheaterov a podobne.
Ďakujem za prečítanie mojej žiadosti azda vás zaujme ale aspon to skúsim
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Dust 2 only
Nick v hre : alexander.
Nick na fóre : sankolaska
Profil na fóre : habs-u41534.html
Vek : 25
Steam nick : SASHA
Steam ID : STEAM_0:0:636219303
Hlstats : https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/h ... yer=183905
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano dostal som za nevhodne chovanie ano niekedy som sa vyjadroval vulgárne ale myslím si že to nebude taky problém to zmeniť ak by bol záujem o moje adminovanie na GS.
Niečo o sebe : Tak nazdar moje meno je Alexander moje záluby pomerne Komp csko,práca na laseru gravírovanie, cnc frézy také moje hobby klasika práca domov priatelka csko ked je volný čas, Pomerne často tam hrávam na tom duste a rád by som tam udržiaval poriadok no azda vás to zaujme som zvedavý na názor či už negatívny alebo pozitívny

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem zabezpečiť hru na serveri minimalizovať cheaterov,scripterov csko hrávam od svojich 8rokoch

Ďakujem za prečítanie mojej žiadosti azda vás zaujme ale aspon to skúsim

- sankolaska
- Kolemjdoucí
[Z]Žiadosť o admin práva DD2.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o admin práva DD2.
Chováš se jako hulvát a snaha žádná
Zamítnuto.

Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1