• Stránka 1 z 1
kevix | JB 1
Zdravím, som tu za po mesiaci a znova žiadam o Admina na JB1, tentoraz, ale už slušne, s odohratým časom, a s nahlaseniami v PP.
Nick v hre : kevix
Nick na fóre : qewixikk
Profil na fóre : qewixikk-u76384.html
Vek : 16
Steam nick : qewixikk
Steam ID : STEAM_1:0:232091320
Hlstats : https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833 ... yer=113915
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pravdepodobne nie, maximalne warny, a vyhadzov z ct, aj to už dávnejšie.. inak v tomto roku nič nebolo.
Niečo o sebe : Ahojte, volám sa Mišo a mam 16 rokov. Študujem SŠ na grafika, a strihača videii, a pri tom sa bavím fotením, hlavne športov ako je futbal. Mojim koníčkom je hrať futbal, kde hrám post brankára a chytám za dorast, aj za dospelých
. Moja záľuba je hrať cs 1.6 a spomínať na tie dobre časy, kedy boli 4 jailbreak servery plné, no čo už, good old times.. CSko hrávam cez 6 rokov, aj viac priviedol ma k tomu brat, a keď som sa raz napojil na Gamesites, vedel som, že to bude hra, ktorú budem hrať každý deň pred školou, a po škole.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Takže, za poslednú dobu čo som tu hral, a tu našli ľudia ktorí robili neplechu, či už MFK, demencia ct, atď.. a nemal to kto riešiť.. alebo to riešil až moc neskoro. Keď sú ludia na serveri bývam furt aktívny, snažím sa pomáhať a nahlasovať ľudí čo porušujú pravidlá serveru. Chcem sa podielať na chodu Gamesites, dokial tu je.. JB "ožíva" a treba tam dakoho kto bude riešiť ludí, ktorí nevedia čo robiť tak kazia hru ostatným..
- ďakujem ak si prečítate moju žiadosť
Nick v hre : kevix
Nick na fóre : qewixikk
Profil na fóre : qewixikk-u76384.html
Vek : 16
Steam nick : qewixikk
Steam ID : STEAM_1:0:232091320
Hlstats : https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833 ... yer=113915
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pravdepodobne nie, maximalne warny, a vyhadzov z ct, aj to už dávnejšie.. inak v tomto roku nič nebolo.
Niečo o sebe : Ahojte, volám sa Mišo a mam 16 rokov. Študujem SŠ na grafika, a strihača videii, a pri tom sa bavím fotením, hlavne športov ako je futbal. Mojim koníčkom je hrať futbal, kde hrám post brankára a chytám za dorast, aj za dospelých
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Takže, za poslednú dobu čo som tu hral, a tu našli ľudia ktorí robili neplechu, či už MFK, demencia ct, atď.. a nemal to kto riešiť.. alebo to riešil až moc neskoro. Keď sú ludia na serveri bývam furt aktívny, snažím sa pomáhať a nahlasovať ľudí čo porušujú pravidlá serveru. Chcem sa podielať na chodu Gamesites, dokial tu je.. JB "ožíva" a treba tam dakoho kto bude riešiť ludí, ktorí nevedia čo robiť tak kazia hru ostatným..
- ďakujem ak si prečítate moju žiadosť
Winners focus on winning, losers focus on winners.
- qewixikk
- Amatér

kevix | JB 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: kevix | JB 1
Ahoj, poslednú žiadosť ti HLSA zamietlo kvôli nízkej aktivite. Napriek tomu si po mesiaci požiadal znovu, pričom v piatok to budú 3 týždne čo si sa naposledy pripojil na server... aj keď už JB nebýva také množstvo hráčov ako kedysi, tak to nerobí úplne najlepší dojem.
Hrávaš u nás aj na iných serveroch?
Hrávaš u nás aj na iných serveroch?
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-

eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin

• Stránka 1 z 1