• Stránka 1 z 1
[Z]ivan/d2 unban
Nickname uBAHYLLIkA
Herni ID STEAM_0:1:634001279
SteamCommunity ID 76561199228268287
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Vlastni [Opakovane neplneni cile hry]
Zabanován dne 19.04.2025 - 23:36:05
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od Nahkriin
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Public Server #1
hral som 5min na pub a nic som tam neporusil ale admin nachreň mi dal ban
Herni ID STEAM_0:1:634001279
SteamCommunity ID 76561199228268287
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Vlastni [Opakovane neplneni cile hry]
Zabanován dne 19.04.2025 - 23:36:05
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od Nahkriin
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Public Server #1
hral som 5min na pub a nic som tam neporusil ale admin nachreň mi dal ban
- iVANNN
- Kolemjdoucí
[Z]ivan/d2 unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ivan/d2 unban
Měl si už mít ban na Dustu, ale server padal a Banlist nefungoval, proto jsem ti ho dal na Publicu.
Neustále co jsi na serveru si na tebe hráči stěžují.
Kempíš s awp v okolí spawnu, nechodíš plant/defus. A když už ho jdeš, jdeš až na poslední chvíli, když zbývá 10 sekund do konce kola.
Jsi snad jediný, který tohle pořád nedokáže pochopit. Dokud nepřestaneš kazit hru, budeš dostávat bany...
Zde máš tři případy z hltv, takhle hraješ furt.
http://hltv.fakaheda.eu/20226-250419191 ... t2.dem.zip
4:20 - 5:20 máš bombu a na short jdeš až když zbývá posledních 10 sekund
16:05 - 17:15 celé kolo kemp na spawnu. Další kolo máš bombu, opět kemp, rozhodneš se někam jít ke konci kola a opět neplantneš.
Neustále co jsi na serveru si na tebe hráči stěžují.
Kempíš s awp v okolí spawnu, nechodíš plant/defus. A když už ho jdeš, jdeš až na poslední chvíli, když zbývá 10 sekund do konce kola.
Jsi snad jediný, který tohle pořád nedokáže pochopit. Dokud nepřestaneš kazit hru, budeš dostávat bany...
Zde máš tři případy z hltv, takhle hraješ furt.
http://hltv.fakaheda.eu/20226-250419191 ... t2.dem.zip
4:20 - 5:20 máš bombu a na short jdeš až když zbývá posledních 10 sekund
16:05 - 17:15 celé kolo kemp na spawnu. Další kolo máš bombu, opět kemp, rozhodneš se někam jít ke konci kola a opět neplantneš.
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
4:20 - 5:20 máš bombu a na short jdeš až když zbývá posledních 10 sekund.
zomrel som na 44 sek do konca kola a nie 10 sek.
aj keby to bolo 10sek tak to nie je zakazane ak sa vam nepaci dlzka kola tak ju zmente na 45 sek
od ktoreho roku je titanic spawn??????????????????????? Nauc sa pozicie a potom rob admina
A zomrel som 30+sek do konca tu bol totalny over miesto toho aby admil robil balance sikanuje najlepsich hracov v mannschafte
3.cas ti chyba
Ak mi za toto date permu. Ked su hraci ktory tak isto hraju a medzi nimi su dokonca admini tak potom dakujem.
Stazuju sa slaby hraci ktorych si natieram na chleba. Ja len nechapem hracov ako je rafun (on do mna furt rype) stakle hrava za ct a furt rushuje mid cez dvere samozrejme do 10 sek zdochne a potom obsiera chat nenavystnymi prejavmi zvysok kola. Alebo iii a rabin, chlapci dostavaju, potom mi zacnu nadavat a potom zapnu kody aby sa mi vyrovnali. A potom sa aj ostatny chytia lebo vzdy musia za svoju krivu hru niekoho obvinovat. Ale tyto traja hraci su hlavny buriči.
zomrel som na 44 sek do konca kola a nie 10 sek.
aj keby to bolo 10sek tak to nie je zakazane ak sa vam nepaci dlzka kola tak ju zmente na 45 sek
od ktoreho roku je titanic spawn??????????????????????? Nauc sa pozicie a potom rob admina
A zomrel som 30+sek do konca tu bol totalny over miesto toho aby admil robil balance sikanuje najlepsich hracov v mannschafte
3.cas ti chyba
Ak mi za toto date permu. Ked su hraci ktory tak isto hraju a medzi nimi su dokonca admini tak potom dakujem.
Stazuju sa slaby hraci ktorych si natieram na chleba. Ja len nechapem hracov ako je rafun (on do mna furt rype) stakle hrava za ct a furt rushuje mid cez dvere samozrejme do 10 sek zdochne a potom obsiera chat nenavystnymi prejavmi zvysok kola. Alebo iii a rabin, chlapci dostavaju, potom mi zacnu nadavat a potom zapnu kody aby sa mi vyrovnali. A potom sa aj ostatny chytia lebo vzdy musia za svoju krivu hru niekoho obvinovat. Ale tyto traja hraci su hlavny buriči.
- iVANNN
- Kolemjdoucí
ten treti cas ak za toto perma tak potom aj ostatnym spoluhracom. Maly kalachy a cupeli cele kolo katy ziadna pomoc od nich a ja sam som mal ist z bombou prvy....(tak hraju iba retardi.).Keby moji spolohraci mali aspon najmensiu snahu vybehnut mid dvere alebo katy ale nic. A ja sam za 10spoluhracov tahat hru nebudem. Na to mam dost rokov aby som zo seba robil obetneho baranka.
- iVANNN
- Kolemjdoucí
Dokud nepochopíš pravidla, tak tady hrát nebudeš.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1