Všechno, co se týká našeho webu Gamesites.cz

unban/staznost na admina

Příspěvekod huyuny » 26 črc 2025, 19:42

=] Dostal jsi trest od admina: ttt
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Capture Flag #1
[=] Doba trvani trestu: 120 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [neplnenie modu/nebrat
[=] Zabanovany nickname: happybee
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:197075410

Tento hráč mi udelil ban bez dôkazu, že som nebral vlajky alebo že som porušil pravidlá. Hral som štýlom, pri ktorom som neustále sprevádzal tím, pretože som nestíhal brať vlajky – môj tím ich totiž získal skôr. Keď som mal málo životov, postavil som sa na našu vlajku, aby som si ich doplnil. Keď som mal životy doplnené na 100 %, okamžite som sa pohol ďalej a vždy som smeroval k CT vlajke. Hral som za T na mape Italy a keď som sa vydal týmto smerom, môj tím už mal vlajku, takže som ju len sprevádzal. Neurobil som nič zlé – mám pocit, že tento admin má na mňa nejaké nervy, alebo si niečo kompenzuje tým, že mi udelí ban vždy, keď môže. Zdá sa mi, že to vždy využije, keď sa mu naskytne príležitosť.

2025-07-26 20:02:31 happybee shadow dufam ze sa to nebude opakovať Gamesites.cz ^Zachytávanie vlajky #1 cs_italy
2025-07-26 20:02:58 Tieň Co ty kk t Gamesites.cz ^Zachytávanie vlajky #1 cs_italy

Napríklad, tu je to jasne vidieť – hráč mi nadával a tento admin voči nemu neurobil vôbec nič. Nedostal ani kick, ani upozornenie, jednoducho absolútne žiadna reakcia. Avšak akonáhle by som to spravil ja, okamžite by nasledoval kick alebo ban za nadávky, pokojne aj na 10 minút. Píšem vám, že tento admin má zrejme voči mne nejaké nervy – a presne tak to aj vyzerá.

O unban už nežiadam – aj tak trest o hodinu skončí. Mrzí ma, že mi pokazil zábavu z hry, ale to mu už odpúšťam. Žiadam vedenie, aby tohto admina upozornilo, aby sa správal zodpovednejšie. Ja s týmto adminom nemám žiadny problém a ani ho nechcem mať. Ďakujem za odpoveď.
huyuny
Pokročilý
Pokročilý

unban/staznost na admina

od Rumcajz » 26 črc 2025, 19:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: unban/staznost na admina

Příspěvekod huyuny » 26 črc 2025, 21:15

[=] Dostal jsi trest od admina: ttt
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Capture Flag #1
[=] Doba trvani trestu: 10080 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [neplnenie modu/nebrat
[=] Zabanovany nickname: happybee
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:197075410
Tento hráč mi udelil ban bez dôkazu, že som nebral vlajky alebo že som porušil pravidlá. Hral som štýlom, pri ktorom som neustále sprevádzal tím, pretože som nestíhal brať vlajky – môj tím ich totiž získal skôr. Keď som mal málo životov, postavil som sa na našu vlajku, aby som si ich doplnil. Keď som mal životy doplnené na 100 %, okamžite som sa pohol ďalej a vždy som smeroval k CT vlajke. Hral som za T na mape Italy a keď som sa vydal týmto smerom, môj tím už mal vlajku, takže som ju len sprevádzal. Neurobil som nič zlé – mám pocit, že tento admin má na mňa nejaké nervy, alebo si niečo kompenzuje tým, že mi udelí ban vždy, keď môže. Zdá sa mi, že to vždy využije, keď sa mu naskytne príležitosť.

2025-07-26 20:02:31 happybee shadow dufam ze sa to nebude opakovať Gamesites.cz ^Zachytávanie vlajky #1 cs_italy
2025-07-26 20:02:58 Tieň Co ty kk t Gamesites.cz ^Zachytávanie vlajky #1 cs_italy

Napríklad, tu je to jasne vidieť – hráč mi nadával a tento admin voči nemu neurobil vôbec nič. Nedostal ani kick, ani upozornenie, jednoducho absolútne žiadna reakcia. Avšak akonáhle by som to spravil ja, okamžite by nasledoval kick alebo ban za nadávky, pokojne aj na 10 minút. Píšem vám, že tento admin má zrejme voči mne nejaké nervy – a presne tak to aj vyzerá.

O unban žiadam. Mrzí ma, že mi pokazil zábavu z hry, ale to mu už odpúšťam. Žiadam vedenie, aby tohto admina upozornilo, aby sa správal zodpovednejšie. Ja s týmto adminom nemám žiadny problém a ani ho nechcem mať. Ďakujem za odpoveď.
huyuny
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod huyuny » 26 črc 2025, 21:25

Predĺžili mi ban — za čo presne? Za nick, ktorý som mal ako spectator? Za to, že som si dal nick „kokot“? Takýto ban na týždeň sa mi zdá prehnaný. Za takýto výraz sa bežne udeľuje ban maximálne na hodinu. Navyše, keď si niekto dá podobný nick, admin by ho mal najprv upozorniť, aby si ho zmenil, prípadne mu ho automaticky zmeniť na „Gamesites player“. To som si všimol ako štandardný postup.

Tu sa však rovno udelil týždenný ban — bez akéhokoľvek upozornenia. Akože... halo? Čo to má byť? Toto je moje vyjadrenie k predĺženiu banu kvôli nicku. Nič som neurobil — len ten nick, a za to týždeň?

Dokonca mi admin písal do chatu ohľadom toho, takže nešlo o žiadne závažné porušenie pravidiel. Stačilo upozorniť. Ban sa mi javí ako neprimeraný.
Tu sú ďalšie informácie o danom adminovi a o tom, ako zneužíva svoje práva. Všimol som si, že keď niekto na serveri nadáva, nedostane za to ani kick, ani žiadny ban. Admin voči týmto hráčom nezasahuje, no mne okamžite udelil trest za nevhodný nick.

Dokonca sa mi na serveri vyhrážal, že za to, že som si dal nick „kokot“, mi ban predĺži. Považujem toto správanie za neprofesionálne a za zneužitie právomocí. Takýto prístup narúša objektivitu a rovnosť v spravovaní servera.
2025-03-31 22:54:26 páchnuca mačka kvoli tomu dmntovi Gamesites.cz ^GunGame #1 gg_2minaretz
2025-03-31 22:54:14 Davess2 čo vás tu tak malo Gamesites.cz ^GunGame #1 gg_2minaretz
2025-03-31 22:54:56 Nsoo presne vie o kom sa hovori Gamesites.cz ^GunGame #1 gg_2minaretz
2025-03-31 22:56:57 páchnuca mačka Tupota Gamesites.cz ^GunGame #1 gg_2minaretz
2025-03-31 22:57:11 páchnuca mačka Skap Gamesites.cz ^GunGame #1 gg_2minaretz
2025-03-31 22:58:07 páchnuca mačka pi cus Gamesites.cz ^GunGame #1 gg_2minaretz
huyuny
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod huyuny » 26 črc 2025, 21:28

Tieto informácie sú síce staršieho dátumu, no situácia dodnes nebola vyriešená. Na základe všetkého, čo som uviedol vyššie, týmto oficiálne žiadam o unban. Som presvedčený, že mám dostatok podkladov a dôkazov na to, aby mi bol trest zrušený. Jediný dôvod, prečo by ban zostal v platnosti, by mohla byť možná zaujatá alebo skorumpovaná administrácia – tak ako sa to javilo v prípade dotyčného admina.
huyuny
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Gamesites.cz