I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] White cat/ Capture The Flag

Příspěvekod huyuny » 07 pro 2025, 13:43

1. happybee STEAM_0:1:197075410
2. Pripojil som sa na server a hral som bez problémov. Po odpojení jedného hráča ma systém automaticky presunul k tímu T. Následne admin White Cat vošiel do spectu, zabil ma a prehodil späť k CT. Takéto zásahy mi kazia hru aj štatistiky – namiesto toho, aby som mohol získať ďalšie flagy a killy, pripočíta sa mi zbytočná smrť. Nestalo sa to prvýkrát, preto žiadam, aby bol admin upozornený, aby podobné zásahy do hry neopakoval.
3. Dôkaz -[Gamesites.cz] Byl jsi presunut do druheho teamu - Cerveny team aby hra byla vyrovnanejsi.
forceADMIN White cat: premistili happybee k CT

chat (VIP) happybee : ale preco ma zhabijas ?

(VIP) happybee : mne to berie potom body

(VIP) happybee : sa mi to pripisuje ku kills

(VIP) happybee : v statistikach
(VIP) [NFD] KTV : Happy má pravdu, pokud ho přehodíš připíše se mu kill.
(VIP) happybee : podam staznost na teba.

(VIP) White cat : podaj a ja ti dam dalsi ban za nebratie vlajok--- vyhražanie a nedal mi ban.
huyuny
Pokročilý
Pokročilý

[V] White cat/ Capture The Flag

od Rumcajz » 07 pro 2025, 13:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: White cat/ Capture The Flag

Příspěvekod huyuny » 07 pro 2025, 13:46

Do budúcna nech ma admin presunie k CT iba vtedy, keď ma porazí protivník. Vtedy mu dávam tú možnosť. Ale aby to robil kedykoľvek sa mu zachce, to nie je správne – týmto mi kazí hru aj štatistiky. Ak je potrebné, môže sa slušne presunúť k CT, keďže je over. Ďakujem.
huyuny
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod huyuny » 07 pro 2025, 13:48

Ak je to potrebné, môže to urobiť aj slušnejším spôsobom – napríklad požiadať, aby som sa pripojil k tímu CT, keďže je over.
huyuny
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Nsoo » 07 pro 2025, 14:31

O čom toto je? Plačeš, že si dostal kill pri prehoze naspäť k ct, kde už u T bolo 4evip, u ct nikto, na flagy bolo 6:1 pre T. A nemusíš klamať, prehoz si dostal kým som bol v hre a nie v specte. A počas hry jednoducho admin nestihne sa preklikať na prehodenie hráča kým je ešte "mŕtvy" a môže sa stať,že už je nažive.
Hádam ten jeden kill na štatistikách dobehneš :D
(VIP) White cat : podaj a ja ti dam dalsi ban za nebratie vlajok--- vyhražanie a nedal mi ban.

To je upozornenie, lebo zas len kemp a okolo svojej flagy, alebo čakáš za dverami kým zoberie flagu niekto iný a nemusíš ty. Zle je keď nedostaneš dopredu upozornenie, zle je keď dostaneš :D
Prestaň očakávať úprimnosť od ľudí, ktorí klamú aj sami sebe
Nsoo
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod huyuny » 07 pro 2025, 15:24

Keď som sa pripojil na server, stav bol 9:1 pre T – dá sa to overiť v deme.
Automaticky ma systém prehodil k T, čo som aj napísal do chatu, takže som o tom neklamal.
Ten kill, ktorý som dostal, bol neoprávnený – reagoval naň dokonca aj hráč v hre. To, či admin stihne alebo nestihne prekliknúť hráča, nie je moja zodpovednosť.
Toto sa nestalo prvýkrát – podobná situácia sa opakuje už asi 50-krát, čo jasne ukazuje, že problém nie je na mojej strane.
K tvojej poznámke o „upozornení“ – vlajku som nebral preto, lebo som práve písal. Nemôžem súčasne písať a brať vlajku. To nie je kempovanie ani úmyselné obchádzanie pravidiel.

Nešlo o žiadne klamstvo ani úmyselné porušenie pravidiel. Bol som automaticky prehodený, kill som dostal neoprávnene, a vlajku som nebral preto, lebo som riešil komunikáciu. Preto tvoje upozornenie nepovažujem za oprávnené.

Ak by si nebol v specte, tak by som sa prehodil späť k CT, pretože už bolo 9:3 na vlajky pre T. Dokonca jednu flagu som dal ja jednu ty.
huyuny
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod huyuny » 08 pro 2025, 15:11

Nech už túto záležitosť vyrieši kompetentná osoba, tzv. vyšší administrátor, ktorý uzná, že táto žiadosť je konečne oprávnená. ĎAKUJEEEEEEEEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
huyuny
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod eXtr3mer » 08 pro 2025, 16:31

huyuny píše:Keď som sa pripojil na server, stav bol 9:1 pre T – dá sa to overiť v deme.

Ahoj, asi si zabudol dodať to demo, tak mi sem prosím hoď odkaz nech to môžem overiť a vyriešiť :)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod huyuny » 08 pro 2025, 17:20

Nezabudol som priložiť demo, avšak nerozumiem, na čo je potrebné, keďže dôkazy o udalosti sú zrejmé. Aj keby bolo skóre 6:1 pre tím T, ako uvádza admin, stále som sa pripojil k tímu CT, kde hral aj admin, a pomohol som CT získať dva body – jednu vlajku získal on a jednu ja.
huyuny
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod huyuny » 08 pro 2025, 18:44

rád by som upozornil na opakujúcu sa situáciu na gungame, ktorá znižuje kvalitu hry na serveri. Viackrát sa mi stalo, že počas hry mi bola odobratá úroveň a bol som presunutý do iného tímu, hoci som sa pôvodne pripojil k tímu s menším počtom hráčov. Následne bol z môjho pôvodného tímu presunutý iný hráč, čím dochádzalo k neprehľadným zmenám a strate úrovní.

Takéto zásahy pôsobia rušivo, kazia herný zážitok a vyvolávajú pocit nespravodlivosti. Rozumiem potrebe vyrovnávania tímov (autobalance), avšak bolo by vhodné, aby sa tieto zmeny robili transparentne – napríklad až po porážke hráča alebo s krátkym vysvetlením, aby nedochádzalo k odoberaniu úrovní bez upozornenia.

Preto Vás žiadam, aby ste do budúcna zvážili spôsob, akým tieto zásahy realizujete, a aby ste hráčov vopred informovali. Predíde sa tak nedorozumeniam a zlepší sa celková atmosféra na serveri.

Ďakujem za pochopenie.
huyuny
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Nsoo » 08 pro 2025, 19:14

Ahoj, asi si zabudol dodať to demo, tak mi sem prosím hoď odkaz nech to môžem overiť a vyriešiť

Extremer, jasné že nebude mať demo, lebo sám by sa usvedčil čo robí na serveroch.

Ostatné tu je kopa nezmyslov v každom tvojom poste hyuny. Na hráčov vždy čakám keď zomrú a potom vyrovnávam teamy, bohužial, niekedy sa stane, že nestihnem a pri presune ako sa spawnú sú až presunutí, lebo ten autobalance je na každom servery tragický.
Na každú spŕšku hnoja čo si tu vyplul, treba podložiť dôkazmi - demom. Inak tu je bezpredmetné niečo riešiť.
Ku gungame sa vyjadrím len toľko, že tam presunutie/zabitie ovplyvňuje úroveň hráčov a NIKDY, opakujem NIKDY sa nestalo že by niekto kvôli presunu stratil úroveň. Stalo sa to len raz a to tebe, kedy si sa presúval do iného teamu (overu) a na presun si reagoval opakovanými reconectami a presuvanie sa naspat - nerešpektovanie admina.

Je zaujímavé, že sťažnosti a unbany podávaš iba ty, ako to robili tvoji kamoši čo majú ban bez možnosti UB, čo mali 30+ banov a opakovane kazili hru ostatným hráčom. A tie desiatky banov za neplnenie módu a kazenie hry si dostal do rôznych adminov, nie iba odomňa.

PS: snažíš sa tu tváriť chutnučko a nevedomky, pritom chodíš zámerne kaziť hru hráčom a presne vieš že to čo robíš, tak nie je v súlade s pravidlami.
Pre tvoj obraz, čím sa nezabudneš ešte chváliť na serveroch:
https://ctrlv.sk/OcKi
Prestaň očakávať úprimnosť od ľudí, ktorí klamú aj sami sebe
Nsoo
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod huyuny » 08 pro 2025, 21:07

Ja tu riešim to, čo sa stalo v ten deň, keď som podal sťažnosť na teba. Nežiadam o unban, takže mi nemusíš písať o tom, aké bany mám a aký som zlý hráč.

Dám ti príklad: doktor, ktorý lieči, má pred sebou pacienta – aj keby to bol kriminálnik, neodmietne ho ošetriť. Nepovie mu: „Ty robíš zle, teba neošetrím.“ Samozrejme, že ho ošetrí. A presne takto to vnímam aj ja – áno, mám veľa banov, ale tie teraz nemajú nič spoločné s tým, čo tu riešime.

To, čo som ti tam napísal, bolo zo srandy – išlo o spawn kill, aby si prišiel na CTF

Tu píšete o deme – a ohľadom čoho ho vlastne potrebujete? Či tam bolo skóre 6:1, ako si uvádzal ty, alebo 9:1, ako som uvádzal ja, keď som sa pripojil? Nerozumiem, k čomu vám je demo potrebné, pretože stačí, ak si to pozorne prečítate – všetko je tam jasne viditeľné. Dôkazy sú zrejmé: ty si mi úmyselne pokazil hru.

Pripojil som sa k tebe, dali sme dva vlajky, no následne ma autobalance – tvoje „slávne kúzlo“ – presunulo k tímu T. Napísal som, že ma prehodilo. Ja som sa chcel presunúť sám k CT, keď ma CT hráči porazia, nechcel som sa odpojiť, mal som adrenalín aj peniaze. Ty si však už bol v specte, keď som hral u T, a surovo si ma prehodil k CT. Tým som stratil 1500 peňazí a 20 adrenalínu kvôli tebe a navyše som dostal -1 bod v štatistikách.

O toto mi ide celý čas – pretože sa to nestalo raz, ale opakovane, približne päťdesiatkrát.
huyuny
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod huyuny » 08 pro 2025, 21:20

Už to, prosím ťa, zbytočne nenaťahuj. Myslím si, že ťa treba upozorniť, aby si to viac krát nerobil. A tým to končí. Ja som spravil, čo som spravil, dostal som zákaz. A ty robíš, čo robíš, a nikto ťa neupozorní? Nech aj teba upozornia, nech ti povedia, aby si to nerobil.

Ja od teba nič nežiadať nechcem, ani sa na teba nehnevám – ani ťa nepoznám. Si len internetový „frajer“, ktorý má práva na stránke a riadi ju. A nič viac od teba nežiadam. Už to konečne vyrieš, uznaj chybu na svojej strane a ďalej nemusíš nič písať.
huyuny
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod huyuny » 08 pro 2025, 21:30

Diskutujeme o tom, akoby sme riešili, komu patrí stotisíc eur. Prosím, vyriešme to už riadne.
huyuny
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod huyuny » 08 pro 2025, 22:30

Tak počkáme, pretože hlavný administrátor sa venuje biznisu, v ktorom mesačne zarobí 100‑tisíc eur.
huyuny
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod eXtr3mer » 08 pro 2025, 23:00

Samozrejme admin by mal v ideálnom prípade presúvať mŕtvych hráčov, aby bol celkový zásah do hry hráča minimálny. Chápem však, že práve na CTF, kde respawn VIP trvá len pár sekúnd, prípadne sa hráč dokáže okamžite oživiť, sa to nedá vždy zvládnuť. Podľa vyjadrení admin o tom vie a v tomto prípade to len zle načasoval, takže nevidím dôvod sa tým nejako ďalej zaoberať.
Tvrdenie, že to admin robí schválne a pravidelne budeš musieť podložiť nejakým dôkazom, napríklad demom, screenom, štatistikami. Bez dôkazov nemôžem toto tvrdenie brať úplne vážne...

Pokladám za vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Další

Zpět na Stížnosti na Adminy