I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] whiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee / Dust2 Only #1

Příspěvekod Nikola02 » 28 pro 2025, 21:53

1. Nikola. / STEAM_0:1:151248383
2.
Zdravím,
touto cestou by som chcela podať sťažnosť na admina white, na možno trošku také "nadržiavanie" hráčke menom Katijka. Myslím si, že toto nie je prvá sťažnosť - v skratke a stručnosti, Katijka mi napíše, čo som hneď pi*a, po tom, čo vlastne sa ma spýta úplne otázku od veci, pretože my dve nie sme osoby, ktoré by si vychádzali, nadávala mi aj v dávnej minulosti, a to absolútne bez príčiny. Pridávam výpis z konzoly. Admin očividne nevidí, nerieši nijakým spôsobom, ak mi niečo ušlo, tak sa potom ospravedlňujem, ale v banliste teda ban za nádavky nemá. O pár minút udelí ban hráčovi ry. za nadávky - malé.
Nejde o to, že by som mala pošpinené ego, to mi je fuč. Ide o to, že si myslím, že tento štýl "ignorovania" je pomerne častý.
Uznávam, že ani ja možno nemám najlepšie reakcie - ale nebudem jej hneď nadávať, len tak, alebo mať zbytočne "agresívne" štiplavé poznámky.
Výpis:
(VIP) Katijka : nikola ty si menis castejsie tie fotky na steame jak white ponozky
vajt killed CimiX with awp
tantE; killed mrkev with ak47
Chces mit originalni hru CS 1.6 Steam? napis /steam do chatu
vajt killed Pan venom35(37)superlegenda CS with awp
tantE; killed auishfiuahuiqhtiuqwhteoqiwruqis with ak47
Uzprestan182 (RADIO): Fire in the hole!
*** Alienware killed Windous!!! with a headshot from m4a1 ***
Sylvanas ARh+ JE NEKROFIL killed Alienware with grenade
Windous!!! (RADIO): Fire in the hole!
leyyef_ killed vajt with awp
YAMAHA (RADIO): Fire in the hole!
iFlekzz (RADIO): Fire in the hole!
Sylvanas ARh+ JE NEKROFIL (RADIO): Fire in the hole!
examination SIE STINKEN (RADIO): Fire in the hole!
Ing.Borovickar (RADIO): Fire in the hole!
tantE; (RADIO): Fire in the hole!
YAMAHA (RADIO): Fire in the hole!
coffe killed Sylvanas ARh+ JE NEKROFIL with m4a1
tantE; killed TUDUDUm with ak47
(VIP) Nikola. : a ty o máš za problém? :D
(VIP) Uzprestan182 : white ma tri ponozky
coffe killed iFlekzz with m4a1
(VIP) Nikola. : akala som tie tvoje neodpustitelne poznamky
(VIP) Nikola. : nezmenená :D
Katijka killed tantE; with awp
TUDUDUm dropped
TUDUDUm has left the game(VIP) Katijka : sak nic ja len tak o si hned pia
ZeMb connectedZeMb is joining the Terrorist force*** Ing.Borovickar killed Katijka with a headshot from ak47 ***
leyyef_ killed GrzegorzBrzeczyszczykiewicz with awp
(VIP) GrzegorzBrzeczyszczykiewicz : klud katija
(VIP) Nikola. : a už ideš nadávať
leyyef_ killed examination SIE STINKEN with awp
leyyef_ killed pindelko2025 Schrecklich SERVE with awp
coffe killed Sarah with m4a1
leyyef_ killed YAMAHA with awp
(VIP) Nikola. : neskutoné :D
leyyef_ killed Ing.Borovickar with awp
AKTIVUJ SI VIP VYHODY NAVZDY! NAPIS /VIP DO CHATU!
Sarah : neakane
leyyef_ killed Posledni skaut with awp
coffe killed Nikola. with m4a1
(VIP) Nikola. : iq
*** Uzprestan182 killed coffe with a headshot from m4a1 ***
(VIP) Nikola. : furt je rovnaká :DD
Posledni skaut (RADIO): Fire in the hole!
*DEAD* (VIP) ahaaa. : katica
*DEAD* (VIP) Nikola. : A to už ten admin nevidí
*DEAD* (VIP) Nikola. : nevadí
*DEAD* (VIP) iFlekzz : ten leyef to je nesmysl
leyyef_ killed Uzprestan182 with m4a1
*DEAD* (VIP) vajt : o nevidim
*DEAD* Ing.Borovickar : ved nic nema
*DEAD* (VIP) Katijka : sak a co si hned hnusna

Myslím si, že ak je tam niečo viac podstatnejšieho, dá sa to ľahko dohladať.
Ďakujem za prečítanie,
pekný večer.
Přílohy
banlist.png
Nikola02
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] whiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee / Dust2 Only #1

od Rumcajz » 28 pro 2025, 21:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: whiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee / Dust2 Only #1

Příspěvekod whii » 28 pro 2025, 23:27

Ahoj, asi by som len povedal že mi niekedy pride blbe banovat alebo upozornovat za vsetko v chate.Realne som si myslel, ze sa bavite v zmysle srandy, tak som to neriešil. Toho Ry som banoval dnes,rovnako ako aj včera,lebo mal blbe reči na moju osobu :D. Opsravedlnujem sa, že som nedokazal lepšie pocohopit,o čom sa bavite.Nabuduce si dam vačsi pozor.
whii
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Nikola02 » 28 pro 2025, 23:56

Rozumiem, že sa nedá úplne všetko vždy sledovať, a za všetko banovať - no, potom je aj opak, ktorí to napríklad robia, a myslím si tak isto, keď ste takí super kamaráti s Katijkou, že vieš aj o tom, že nikdy sme sa nekamošili.Čo teda nie je úplne pointa, ale neviem, či to, čo píšeš, píšeš s čistým úmyslom - nič teda proti. Ale to konštatujem z toho, čo vidím. A ešte teda, podľa chatlogu to vyzeralo tak, že si robíme zo seba srandu? A myslíš si, že keď ti niekto nezáväzne, z ničoho nič napíše, že čo som ako pi*a, že je to sranda?
Ďakujem ti každopádne za vyjadrenie, ešte počkám, či sa vyjadrí aj niekto iný.
Nikola02
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod whii » 29 pro 2025, 01:21

Ahoj, v danej chvíli som to vyhodnotil ako vzájomné doberanie a uznávam, že som to mohol posúdiť zle. Nechcel som nikomu nadržiavať. Do budúcna si na to dám väčší pozor.
whii
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Katijaa » 29 pro 2025, 03:31

Nikola02 píše:Rozumiem, že sa nedá úplne všetko vždy sledovať, a za všetko banovať - no, potom je aj opak, ktorí to napríklad robia, a myslím si tak isto, keď ste takí super kamaráti s Katijkou, že vieš aj o tom, že nikdy sme sa nekamošili.Čo teda nie je úplne pointa, ale neviem, či to, čo píšeš, píšeš s čistým úmyslom - nič teda proti. Ale to konštatujem z toho, čo vidím. A ešte teda, podľa chatlogu to vyzeralo tak, že si robíme zo seba srandu? A myslíš si, že keď ti niekto nezáväzne, z ničoho nič napíše, že čo som ako pi*a, že je to sranda?
Ďakujem ti každopádne za vyjadrenie, ešte počkám, či sa vyjadrí aj niekto iný.

Strašne si ublížena ze po jednej nadavke co som napísala na serveru ideš hneď behať na forko xdddddd
Katijaa
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Nikola02 » 29 pro 2025, 08:48

Ako som už vyššie písala, naozaj nejde o moje ego, ani o ublíženie, ale o princíp, pretože toto nie je prvý raz, čo sa to stalo mne alebo niekomu inému.
A druhá vec - asi musíš mať naozaj nejaké komplexy, keď sa takto vyjadruješ v hre, a vlastne aj tu a budeš skákať do mňa, alebo do iných ľudí, ktorých ani nepoznáš, a ešte takto cez písmenka. Tu sa ukazuje len tvoja charakterová stránka.
Nikola02
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Katijaa » 29 pro 2025, 09:42

Neplač moja je to len hra
Katijaa
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Nikola02 » 29 pro 2025, 11:42

Katijka, očividne nechápeš celú pointu, ale to nevadí. Som rada ale teda, že si sa vyjadrila :D
Nikola02
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod geniuss4 » 29 pro 2025, 13:05

Katijka, dobre vieš, že to nebola jedna nadávka. Nerob sa, že si anjelik, veď som to včera videl.
Extrémne zneužívaš to, že tu máš nejaký vzťah s Whitem, a dovoľuješ si až príliš veľa.
Boli tam aj iné nadávky.

A na to si mi napísala, že načo sa jej zastávam, že aj tak mi nedá. To som ale neriešil – tú nadávku som ani nevidel, videl som inú a upozorňoval som admina, či je normálne, že môžeš nadávať.

Neviem, či je toto tvoj spôsob, že dávať niekomu a podľa toho súdiš aj iných, ale je to nonstop – prídeš a nadávaš na všetko a White nič. A nebolo to prvýkrát. Iného hneď zabanujú.

Áno, hnevá nás to, že tu má niekto takéto privilégium, že môže pokojne nadávať každému a admin na to len pozerá a tvári sa „ja nič, ja muzikant“, prípadne radšej dá reconnect, akoby tam ani nebol, a hneď sa vráti späť.

Minule aspoň Zemb pozbieral gule a dal ti ban na 10 minút chatu.

Myslím si, že admin White a Katijka tu už boli riešení aj na fóre a nič sa nezmenilo, stále je to to isté.
Neplatí rovnaký meter na každého hráča, je tu nadržiavanie.

Áno, napíš mi, že nech neplačem :D To je jediné, čo vieš vypisovať – urážať.
Ide len o princíp, že si nepríjemná a hnusná ku každému na serveri, správanie tretej cenovej kategórie, a kazíš morálku servera, podobne ako kedysi Hafinka s kódami.

A chudák White – možno je to aj dobrý človek a admin, ale musí ťa ochraňovať, lebo ty sa nezmestíš do kože a máš mega vulgárny slovník
geniuss4
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Katijkaaa » 29 pro 2025, 13:40

geniuss4 píše:Katijka, dobre vieš, že to nebola jedna nadávka. Nerob sa, že si anjelik, veď som to včera videl.
Extrémne zneužívaš to, že tu máš nejaký vzťah s Whitem, a dovoľuješ si až príliš veľa.
Boli tam aj iné nadávky.

A na to si mi napísala, že načo sa jej zastávam, že aj tak mi nedá. To som ale neriešil – tú nadávku som ani nevidel, videl som inú a upozorňoval som admina, či je normálne, že môžeš nadávať.

Neviem, či je toto tvoj spôsob, že dávať niekomu a podľa toho súdiš aj iných, ale je to nonstop – prídeš a nadávaš na všetko a White nič. A nebolo to prvýkrát. Iného hneď zabanujú.

Áno, hnevá nás to, že tu má niekto takéto privilégium, že môže pokojne nadávať každému a admin na to len pozerá a tvári sa „ja nič, ja muzikant“, prípadne radšej dá reconnect, akoby tam ani nebol, a hneď sa vráti späť.

Minule aspoň Zemb pozbieral gule a dal ti ban na 10 minút chatu.

Myslím si, že admin White a Katijka tu už boli riešení aj na fóre a nič sa nezmenilo, stále je to to isté.
Neplatí rovnaký meter na každého hráča, je tu nadržiavanie.

Áno, napíš mi, že nech neplačem :D To je jediné, čo vieš vypisovať – urážať.
Ide len o princíp, že si nepríjemná a hnusná ku každému na serveri, správanie tretej cenovej kategórie, a kazíš morálku servera, podobne ako kedysi Hafinka s kódami.

A chudák White – možno je to aj dobrý človek a admin, ale musí ťa ochraňovať, lebo ty sa nezmestíš do kože a máš mega vulgárny slovník

mojko zlate vidim ze to mas v hlave dost pomylene lebo prave od admina White mam najviac banov neviem či mate z toho scvrknute pipiky ked napisem jednu nadavku a hned tam placate ze nech mi da ban neviem co tu pises o vcerajsich nadavkach ked som napisala len toto 2025-12-28 20:53:21 sak nic ja len tak čo si hned piča. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 cize dobry pokus predpokladam ze si asi ten nonstop urevany hrač joker :/
Katijkaaa
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXtr3mer » 29 pro 2025, 16:26

Nadržovanie zo strany admina je samozrejme neprijateľné... Prešiel som si však celý chat serveru a nevidím problém v tom ako admin postupoval.
Jedna nadávka v takejto forme nie je dôvod na ban a je na posúdení admina do akej miery bude tolerovať drobné nadávky. Predsa len nejaké drobné podpichovanie k tej hre patrí :) Na druhej strane je otázne či v tomto prípade nešlo vyslovene o provokáciu a vyvolanie hádky zo strany Katijky ako to má vo zvyku...

Vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [V] whiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee / Dust2 Only #1

Příspěvekod Cecooo » 29 pro 2025, 17:46 VIP

viac tu : post1179025.html#p1179025

extremer,extremer .... najvacisa chyba portalu :) v minulosti by bol zruseny a HL SA za toto zakryvanie oci tiez :) co uz, zakryvaj si dalej oci a rob zo seba verejne klauna dalej :) ja uz sa len smejem :D sa ani necudujem, ze tu uz nikto normalny nehrava
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
Cecooo
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: [V] whiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee / Dust2 Only #1

Příspěvekod eXtr3mer » 29 pro 2025, 19:04

Ceco, nebudem už míňať energiu na tvoje nezmysly, nedávno si mi dokázal, že to nemá význam :) Jediné čo, tak uznávam, že s rušením práv v minulosti máš dosť vlastných skúseností, ale to čo píšeš sa nikdy nestalo :) Veď aj ty si bol vždy zrušený za vážne priestupky, nie za to, že si prehliadol jednu nadávku na serveri :)

Ak existujú situácie/dôkazy o nadržovaní zo strany admina, tak nemám problém daného admina zrušiť. V tomto prípade to ako nadržovanie neberiem, obzvlášť nie, keď k danej nadávke padlo v chate upozornenie a na serveri bol okrem whita aj iný admin :)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy