• Stránka 1 z 1
[V] šikana pana Nahkrima *nebo tak nejak
Zdravím, chci vysvětlit proč mě tento admin kickuje, slapuje (a sam sebe za stejnou věc ne) a nakonec banuje za udajne nadavky (viz. příloha) Dnes 7.1.2026 kolem 22:25. Chci si večer zahrát a ne být terčem tohoto člověka co nezvládá emoce a má potřebu ukazovat moc.
Jsem si jist, že bude mít spousty vysvětlení.
Každopádně pokud má potřebu takto šikanovat platícího zákazníka, je to minimálně na pováženou.
Díky. Těším se na odpověď.
mrkev
Jsem si jist, že bude mít spousty vysvětlení.
Každopádně pokud má potřebu takto šikanovat platícího zákazníka, je to minimálně na pováženou.
Díky. Těším se na odpověď.
mrkev
- mrkev23
- Kolemjdoucí

[V] šikana pana Nahkrima *nebo tak nejak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: šikana pana Nahkrima *nebo tak nejak
mrkev23 píše:Chci si večer zahrát a ne být terčem tohoto člověka co nezvládá emoce a má potřebu ukazovat moc.
Trošku to máš pomýlené. Já jsem si přišel zahrát na server, nenapsal ti ani slovo a ty jsi mě obtěžoval, provokoval a urážel. Viz chat:
2026-01-07 22:22:18 uz ses iklidnil nebo mas jeste potrebu nekoho sikanovat?. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2026-01-07 22:16:43 uplny hrdina, tos ted musel mit naval adrenalinu co. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2026-01-07 22:16:09 wow hrdina. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2026-01-07 22:15:52 egoisto. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2026-01-07 22:15:42 delej dej si slay. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2026-01-07 22:15:37 dej si slay. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2026-01-07 22:07:42 siláááák. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2026-01-07 22:07:22 kk.te. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2026-01-07 22:03:30 jj bez spat pls. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2026-01-07 22:01:14 tady admini muzou. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
Pokud si dostal slapy, bylo to za to že si nešel plant / pro drop. Nevím proč bych si měl dávat já slay, když byl plant a snažil jsem se ho krýt.
Máš ještě nějaké otázky?
-

Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter

V tom případe bych tel vedet co konkretne te zacalo otravovat, ze se te to tak dotklo (nekoho kdo se evidentne v online svete cska pohybuje už věky a měl by být zvyklý na lehký trashtalk) abych to priste nepsal.
Taky bych chtěl vedet proc jsem dostaval slaye na začatku kola hned po prihlaseni aniz bych cokoli psal a to opakovane, netusim jak se podivat na casy různých "trestů" a porovnat je s casy chatu ktery je vypsany.
Dale asi tezko bude nekdo na koho je stiznost podana rozhodovat o jeji platnosti (obvineny, soudce i kat?)
Ohledne braneni plantu, samozdrejme jsem se snazil pres xelou mapu na plant dobehnout a cestou jeste zabit ty co mi v ceste stali, nejsem takovy skiller ze to zvladnu behem sekundy za behu.
Navic ten slay jsem dostal az po zacatku noveho kola!!! Neslysel jsem o trestu kdy nesmim jedno kolo hrat... a pokud jsi to proste jen nestihl v tom kole tak možná nějáká omluva?
Jeste male doplneni procital jsem si tady stiznosti ted a vidim ze nejsem prvni kdo te nazyva egoistou, možna trochu k zamysleni?
Chapu ze je to nic hrat roky stejnou hru proti nekomu kdo ji hraje od leta. Ale to k tomu patri.
Taky bych chtěl vedet proc jsem dostaval slaye na začatku kola hned po prihlaseni aniz bych cokoli psal a to opakovane, netusim jak se podivat na casy různých "trestů" a porovnat je s casy chatu ktery je vypsany.
Dale asi tezko bude nekdo na koho je stiznost podana rozhodovat o jeji platnosti (obvineny, soudce i kat?)
Ohledne braneni plantu, samozdrejme jsem se snazil pres xelou mapu na plant dobehnout a cestou jeste zabit ty co mi v ceste stali, nejsem takovy skiller ze to zvladnu behem sekundy za behu.
Navic ten slay jsem dostal az po zacatku noveho kola!!! Neslysel jsem o trestu kdy nesmim jedno kolo hrat... a pokud jsi to proste jen nestihl v tom kole tak možná nějáká omluva?
Jeste male doplneni procital jsem si tady stiznosti ted a vidim ze nejsem prvni kdo te nazyva egoistou, možna trochu k zamysleni?
Chapu ze je to nic hrat roky stejnou hru proti nekomu kdo ji hraje od leta. Ale to k tomu patri.
- mrkev23
- Kolemjdoucí

Jak jsi přišel na to, že se mě něco dotklo? Dělám svoji práci. Obtěžuješ nejen mě, ale i ostatní hráče co si chcou jen zahrát a nemají zájem číst nesmysly lidí jako ty. Byli tam ostatní co nadávali, u tebe to byla spíše cílená provokace... Když tě nestačí upozornit ani kicknout, tak si dostal mute na 10min. Vysloveně sis o to říkal tvými posledními zprávami.
Prvně napíšeš, že jsem ti dával opakované slaye na začátku kola, a níže, že to byl jen jeden? Bylo by dobré se nejprve rozmyslet zda si budeš jen vymýšlet lži, nebo psát co se doopravdy stalo a ne si protiřečit.
Opakovaně slaye na začátku kola jsem určitě nikomu nedával. Pamatuju si, že jsem dal slay jednomu CT na nové kolo, a to vyjímečně, protože jsem to nestihl, a protože více z vás nechodilo defus/plant a bylo na druhé straně mapy... Když už slay nestihnu na konci kola, tak ho nedávám na nové. Ale tady to byla vyjímka, a pokud jsi to byl ty, tak se ti nemám za co omlouvat navíc když to bylo úmyslné.
Nepamatuju si vše detailně za co jsem komu dal slay, slap apod. Když chceš ještě nějaké situace vysvětlit, dodej vyčasované demo a já se ti k tomu vyjádřím...
Prvně napíšeš, že jsem ti dával opakované slaye na začátku kola, a níže, že to byl jen jeden? Bylo by dobré se nejprve rozmyslet zda si budeš jen vymýšlet lži, nebo psát co se doopravdy stalo a ne si protiřečit.
Opakovaně slaye na začátku kola jsem určitě nikomu nedával. Pamatuju si, že jsem dal slay jednomu CT na nové kolo, a to vyjímečně, protože jsem to nestihl, a protože více z vás nechodilo defus/plant a bylo na druhé straně mapy... Když už slay nestihnu na konci kola, tak ho nedávám na nové. Ale tady to byla vyjímka, a pokud jsi to byl ty, tak se ti nemám za co omlouvat navíc když to bylo úmyslné.
Nepamatuju si vše detailně za co jsem komu dal slay, slap apod. Když chceš ještě nějaké situace vysvětlit, dodej vyčasované demo a já se ti k tomu vyjádřím...
-

Slayů bylo několik. Začalo to po udajném neplnění úkolů (defus) a dostal jsem ho v novém kole. Pak byly slaye hned na zactku kol, a kickování.
Jak udelam demo a kde to najdu?
Jak udelam demo a kde to najdu?
- mrkev23
- Kolemjdoucí

https://www.fakaheda.eu/prezentace-serv ... _gamesites
Stáhni si předvčerejší demo podle času a pošli mi ty časy. Opravdu mě ty slaye zajímají
Stáhni si předvčerejší demo podle času a pošli mi ty časy. Opravdu mě ty slaye zajímají
-

Čakáme teda na demo alebo nie?
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-

eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin

Ano, behem tydne doplnim, az budu mit cas
- mrkev23
- Kolemjdoucí

http://hltv.fakaheda.eu/20226-260107212 ... t2.dem.zip
45:30
Sedí to s tým čo napísal Nahkriin - nešiel si opakovane defuse, tak si dostal slay. Trochu nešťastná situácia, keďže jedno CT dostalo slay ešte na konci kola a ty až začiatku toho nového, ale k tomu sa admin vyjadril. Taktiež nešlo o opakované slaye ako si písal - keďže si bol na začiatku kola živý a po zabití adminom si sa reconnectol, tak ťa server znovu zabil.
Následne si na admina začal nezmyselne útočiť, za čo si dostal najprv kick a potom aj krátky ban.
Admin postupoval správne, sťažnosť zamietnutá
45:30
Sedí to s tým čo napísal Nahkriin - nešiel si opakovane defuse, tak si dostal slay. Trochu nešťastná situácia, keďže jedno CT dostalo slay ešte na konci kola a ty až začiatku toho nového, ale k tomu sa admin vyjadril. Taktiež nešlo o opakované slaye ako si písal - keďže si bol na začiatku kola živý a po zabití adminom si sa reconnectol, tak ťa server znovu zabil.
Následne si na admina začal nezmyselne útočiť, za čo si dostal najprv kick a potom aj krátky ban.
Admin postupoval správne, sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
-

eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin

• Stránka 1 z 1