Příspěvek: 1
• Stránka 1 z 1
Extremeeeeeeeer haloo :)))
Čaute lásky.... Kedže jedno téma nestačí tak som sa rozhodol napísať nové ďalšie ohľadom mňa...
Nejaký vedúci by sa tu mohol k tomu vyjadriť postupne... Mám len málo otázok ohľadne tejto situácie ktorá sa stala na zombíkoch dnes poobede...
Moje mute za nadávky
Nickname neheheKyk:)
Herni ID STEAM_0:1:805959882
SteamCommunity ID 76561199572185493
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pouzivani chatu & voice
Důvod Nadavky [Opakovane]
Zabanován dne 29.01.2026 - 21:04:37
Vyprší dne 30.01.2026 - 09:04:37 (10 Hodin 5 Minut zbývá)
Zabanovaný od iNvi.
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1
Celkem obdržených banů 0
Chcem vedieť čo som také strašne napísal že mi dal pauzu na 12 hodín..
@ Reveen - 29 led 2026 20:39 https://ctrlv.sk/W4rp
Jedno take slovo na mape DUST - Hned som tu cigoši
potom text pesničky fak policiaaaaaa nejsi mafiaaaaaaan
https://www.youtube.com/watch?v=NDL_LPa ... rt_radio=1
a potom AZ NA DRUHEJ MAPE - problem je u teba cigi...
Tak začo prečo načo došiel admin.... a rovno mi jebol ban na 12 hodin ? (neziadam o unban idem o chvilku spat a zajtra hram normalne) ale o dovod prečo hneď takto reagoval...
Medzitým váš admin tam pisal dačo o penise.... Na to by som ho mozno touto cestou podporil.... v 12tich nikto nemal kládu ale počkaj chvilku bude to lepšie.. .zatial cez neho len cikaj... Nikto toto nerieši, nikto sa nad tým nepozastavil.... Admin otvoril forko stiahol chvostik ospravedlnil sa že blablabla bolo to myslene tak a tak a hotovo... situacia vyriešena ešte pred problémom...
Druhá vec... Moje slovo cigi zrazu vadí ale to že sa tak volal hráč na JB asi rok to nikomu tiez nevadilo a všetci zili dokonca v zdravi.... ale tu sa admin ide nafukovat jak zena ze sa tu nepodporuje rasizmus...Ja odpadnem z vás však vy nemoze byt čistý...
Potom začo som dostal ban ked som nemohol pisat do chatu......
Za to že som mal v mene Čierny a Black... Ako sa volá váš admin prosím vás ? Whiteeeee ? ešte 500 éčiek aby to bolo výrazne ? naozaj ? Biela vam nevadi ale Black áno ? Týmto ho pozdravujem... Nič proti nemu ale ide o princíp v tých slovičkach...
Vám nevadi nick White... Vam vadi nick Black...
Vám nevadi meno Cigi.. Vám vadi ked ja napišem niekomu cigi....
Ten hráč potom aj napisal že je to jeho prezýýýýýývka tušim... da sa to dohladat keby ste chceli...
Takže mute 12 hodin potom byť hrdina na servery ze tu bude poriadok a nech hrači neprovokuju... Potom mi kopne ban na 30min.... To neni možné...
Posledná vec a aj otázka či to je naozaj tak.... Vážne sa tam niekto u vás volá Niggas ?
@ HELLzOmbie - 29 led 2026 20:30
Jn vtačik ale to nebola provokácia admina , normálne som sa opýtal či niggas ešte na chronic chodí
Odpoviem si možno sám
"Uživatelské jméno:Niggas"
Věk:32
Povolání:Partymaker
asi teda áno.... nemám čo k tomu viac dodať... ale pre istotu zrekapitulujem moje otázky....
1. Prečo ma admin zabanoval na 12 hodin ked podla toho screenshotu som napisal 2 škarede slovička za dve mapy pritom som nikomu nenadaval nebol agresivny a riešil som nejaku vec....
Iné by bolo keby som tam spamoval niečo typu -
Ty vyjebana kriva svinaaa
Zebrak skurveny vypni tooo
Potkan ta robil ty sedlak
Ale ja nič....
Normalne som sa bavil s hračom davno pred tym ako tam nejaky admin vobec bol...
2. Prečo som dostal ban za nick Cierny/Black ked vaši admini sa volaju Whiteee alebo Nigga či Nigger alebo Niggas... to je uplne jedno jak to sklonujem znamena to to isté.....
3. Admin si prečíta niekoho chat uvidi tam nadavku alebo nejake slovo ktore ho zaujime a bez kontextu len tak random bude rozdavat bany ? Admin sám hovoril na servery o tom ze ked kuka naše chaty boli ho hlava.... takze nech sa páči ak áno.... Čakám 12 hodinove bany pre 3/4 servera...
4. Neviem už sa mi nechce.... Extremer alebo nejaký big boss nepoznam vas... čakám nejaku reakciu odpoved alebo vysvetlenie či je toto okay.... snad su moje argumenty a porovnania napisane dost jednoducho aby to pochopil kazdy a videl v tom spojenie...
Nejaký vedúci by sa tu mohol k tomu vyjadriť postupne... Mám len málo otázok ohľadne tejto situácie ktorá sa stala na zombíkoch dnes poobede...
Moje mute za nadávky
Nickname neheheKyk:)
Herni ID STEAM_0:1:805959882
SteamCommunity ID 76561199572185493
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pouzivani chatu & voice
Důvod Nadavky [Opakovane]
Zabanován dne 29.01.2026 - 21:04:37
Vyprší dne 30.01.2026 - 09:04:37 (10 Hodin 5 Minut zbývá)
Zabanovaný od iNvi.
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1
Celkem obdržených banů 0
Chcem vedieť čo som také strašne napísal že mi dal pauzu na 12 hodín..
@ Reveen - 29 led 2026 20:39 https://ctrlv.sk/W4rp
Jedno take slovo na mape DUST - Hned som tu cigoši
potom text pesničky fak policiaaaaaa nejsi mafiaaaaaaan
https://www.youtube.com/watch?v=NDL_LPa ... rt_radio=1
a potom AZ NA DRUHEJ MAPE - problem je u teba cigi...
Tak začo prečo načo došiel admin.... a rovno mi jebol ban na 12 hodin ? (neziadam o unban idem o chvilku spat a zajtra hram normalne) ale o dovod prečo hneď takto reagoval...
Medzitým váš admin tam pisal dačo o penise.... Na to by som ho mozno touto cestou podporil.... v 12tich nikto nemal kládu ale počkaj chvilku bude to lepšie.. .zatial cez neho len cikaj... Nikto toto nerieši, nikto sa nad tým nepozastavil.... Admin otvoril forko stiahol chvostik ospravedlnil sa že blablabla bolo to myslene tak a tak a hotovo... situacia vyriešena ešte pred problémom...
Druhá vec... Moje slovo cigi zrazu vadí ale to že sa tak volal hráč na JB asi rok to nikomu tiez nevadilo a všetci zili dokonca v zdravi.... ale tu sa admin ide nafukovat jak zena ze sa tu nepodporuje rasizmus...Ja odpadnem z vás však vy nemoze byt čistý...
Potom začo som dostal ban ked som nemohol pisat do chatu......
Za to že som mal v mene Čierny a Black... Ako sa volá váš admin prosím vás ? Whiteeeee ? ešte 500 éčiek aby to bolo výrazne ? naozaj ? Biela vam nevadi ale Black áno ? Týmto ho pozdravujem... Nič proti nemu ale ide o princíp v tých slovičkach...
Vám nevadi nick White... Vam vadi nick Black...
Vám nevadi meno Cigi.. Vám vadi ked ja napišem niekomu cigi....
Ten hráč potom aj napisal že je to jeho prezýýýýýývka tušim... da sa to dohladat keby ste chceli...
Takže mute 12 hodin potom byť hrdina na servery ze tu bude poriadok a nech hrači neprovokuju... Potom mi kopne ban na 30min.... To neni možné...
Posledná vec a aj otázka či to je naozaj tak.... Vážne sa tam niekto u vás volá Niggas ?
@ HELLzOmbie - 29 led 2026 20:30
Jn vtačik ale to nebola provokácia admina , normálne som sa opýtal či niggas ešte na chronic chodí
Odpoviem si možno sám
"Uživatelské jméno:Niggas"
Věk:32
Povolání:Partymaker
asi teda áno.... nemám čo k tomu viac dodať... ale pre istotu zrekapitulujem moje otázky....
1. Prečo ma admin zabanoval na 12 hodin ked podla toho screenshotu som napisal 2 škarede slovička za dve mapy pritom som nikomu nenadaval nebol agresivny a riešil som nejaku vec....
Iné by bolo keby som tam spamoval niečo typu -
Ty vyjebana kriva svinaaa
Zebrak skurveny vypni tooo
Potkan ta robil ty sedlak
Ale ja nič....
2. Prečo som dostal ban za nick Cierny/Black ked vaši admini sa volaju Whiteee alebo Nigga či Nigger alebo Niggas... to je uplne jedno jak to sklonujem znamena to to isté.....
3. Admin si prečíta niekoho chat uvidi tam nadavku alebo nejake slovo ktore ho zaujime a bez kontextu len tak random bude rozdavat bany ? Admin sám hovoril na servery o tom ze ked kuka naše chaty boli ho hlava.... takze nech sa páči ak áno.... Čakám 12 hodinove bany pre 3/4 servera...
4. Neviem už sa mi nechce.... Extremer alebo nejaký big boss nepoznam vas... čakám nejaku reakciu odpoved alebo vysvetlenie či je toto okay.... snad su moje argumenty a porovnania napisane dost jednoducho aby to pochopil kazdy a videl v tom spojenie...
- neheheKyk
- Kolemjdoucí

Extremeeeeeeeer haloo :)))
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Příspěvek: 1
• Stránka 1 z 1