• Stránka 1 z 1
marcus slay 50s do konca kola
v prvom rade chcem len podotknut ze proti marcusovi nemam do kopy nic je tam kazdy den chodi do spectu spectuje hracov uz dal dokonca bany aj za cheaty co je u marcusa nevydane xDDD riesi drobne hadky medzi hracmi upozornenim ked si nedaju povedat tak banom na chat ale toto fakt prepiskol a voci strixovi to je do dost nemoralne lebo casto zostane sam lebo je dobry
a vzdy vidim jak pekne bezi po bombu alebo dfs aj ked je sam proti vela hracom.
mna marcus nasral len tym ze namiesto udelnienu predcasneho banu levartovi po mojom upozorneni nie len ze mu ten ban nedal ale ani ho nespectoval a hral si dalej svoju hru ani sa nehodil do spectu co sa mi stava casto u adminov kedze im pisem do posty casto ze niekto je alebo bol zapnuty v minulosti nech si daju pozor nebudem menovat
nechcem tu hadzat spinu na adminov na servery spinu lebo viem aka to je narocna praca sam som bol na jednom portali admin kt fungoval este pred gs a viem co to je na psychiku byt adminom. ide o to ze unban dat trva tak 3sekundy to je fakt take tazke dat ban dopredu a potom dat ub hoax co nic nema je banovani w8for co nic neni je banovani shelby co nwm co daco mal dostal ban za wh ta ja uz nwm mna marcus kickol len zato ze som sa ho spytal ci je normalny slusne xDD
extremer pisal ze strix sa nevyjadril
tak ako sa ma chudak chlapec vlastne vyjadrit ked ma ban na chat na neviem kolko vsak zvazte sami mna by to tiez frustrovalo keby nejaky admin ma slayne 40s od zaciata kol
nesom gej ani nic podobne ale strixa mam rad a jeho nazor si vzdy rad vypocujem ci uz to je ohladom cheatingu nejakeho hraca alebo osobne veci kedze je z popradu ako ja a este je aj rovesnik xDDD
fakt dajte mu ub lebo mal pravo byt nasraty
tak isto ziadam verejne ospravedlnenie strixovi najme od marcusa pripadne od vedenie gs za ten slay
dalej
chapem ze mate normalny job a adminovanie vas vsetkych nezivy ale aby v pp bol prispevok tyzden az 2 to sa mi zda moc ked ja som bol admin tak pp sa riesilo primarne co najskor takze nechapem co vam natom tak trva takze hlavne toho levarta uz porieste bo kazdy den tam smrdi dik
dalej
neze by som sa potreboval zastavat strixa alebo zhadzovat marcusa ale priznam sa ze nwm zaspat po tazkych snoch momentalne a nedalo mi to
trvalo mi to az 3min ked som si dal hl stats a zadal tam "slay 40s do konca kola" lebo som na servery bol ked sa to stalo tak ti to pamentam a vuala strix to fakt napisal dal som si to do hltv a po 5min hladania som nasiel inkriminovany moment
hltv 03. 04. 17:11 de_dust2 20226-2604031711-de_dust2.dem.zip
cas: 83 :54 strix ostal sam proti celemu tymu a samozrejme este len zistoval ze je sam a marcus mu dal slay 50s do konca
ziadam o unban strixa kedze je to jeden z najlepsich hracov na servery a vzdy cestne chodi po bombu aj ked ostane sam proti vsetkym tak isto aj defuse nwm co ma zas so sewem ale urcite to nebolo nic vazne a urcite bol len frustrovany ze tejto situacie preto by som chcel poprosit seweho ci by neprivrel jedno ocko a neprehodnotil svoj verdikt
mna marcus nasral len tym ze namiesto udelnienu predcasneho banu levartovi po mojom upozorneni nie len ze mu ten ban nedal ale ani ho nespectoval a hral si dalej svoju hru ani sa nehodil do spectu co sa mi stava casto u adminov kedze im pisem do posty casto ze niekto je alebo bol zapnuty v minulosti nech si daju pozor nebudem menovat
extremer pisal ze strix sa nevyjadril
tak ako sa ma chudak chlapec vlastne vyjadrit ked ma ban na chat na neviem kolko vsak zvazte sami mna by to tiez frustrovalo keby nejaky admin ma slayne 40s od zaciata kol
nesom gej ani nic podobne ale strixa mam rad a jeho nazor si vzdy rad vypocujem ci uz to je ohladom cheatingu nejakeho hraca alebo osobne veci kedze je z popradu ako ja a este je aj rovesnik xDDD
fakt dajte mu ub lebo mal pravo byt nasraty
tak isto ziadam verejne ospravedlnenie strixovi najme od marcusa pripadne od vedenie gs za ten slay
dalej
chapem ze mate normalny job a adminovanie vas vsetkych nezivy ale aby v pp bol prispevok tyzden az 2 to sa mi zda moc ked ja som bol admin tak pp sa riesilo primarne co najskor takze nechapem co vam natom tak trva takze hlavne toho levarta uz porieste bo kazdy den tam smrdi dik
dalej
neze by som sa potreboval zastavat strixa alebo zhadzovat marcusa ale priznam sa ze nwm zaspat po tazkych snoch momentalne a nedalo mi to
hltv 03. 04. 17:11 de_dust2 20226-2604031711-de_dust2.dem.zip
cas: 83 :54 strix ostal sam proti celemu tymu a samozrejme este len zistoval ze je sam a marcus mu dal slay 50s do konca
ziadam o unban strixa kedze je to jeden z najlepsich hracov na servery a vzdy cestne chodi po bombu aj ked ostane sam proti vsetkym tak isto aj defuse nwm co ma zas so sewem ale urcite to nebolo nic vazne a urcite bol len frustrovany ze tejto situacie preto by som chcel poprosit seweho ci by neprivrel jedno ocko a neprehodnotil svoj verdikt
- lepto999
- Amatér

marcus slay 50s do konca kola
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: marcus slay 50s do konca kola
a to ze bol strix frustrovany hned po slayi je jasne uz len z toho dovodu ze sa odpojil hned ako dany slay dostal 
- lepto999
- Amatér

• Stránka 1 z 1