I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

MARCUS BJ - neoprávnený KICK A BAN - DUST 2 ONLY

Příspěvekod adrijan » 04 čer 2026, 17:51

Názov témy - Neoprávnený BAN a KICK

1. examination 1060 STEAM_0:0:957248250 8 21:37 80 0

2. Popis situácie:

Admin mi počas hry dal KICK zo serveru len za to, že som napísal, že napíšem tento príspevok sem na FORUM a budem sa naňho sťažovať.

Následne mi dal BAN NA CHAT za nadávky, lebo som napísal vetu "VSETCI SI ZMENTE NICKY" - kde je v tejto vete nadávka, prosím?

Zároveň v ten istý čas, hráč VENOM urážal hráča KOBROUS a admin to ignoroval - opäť sa tváril, že to nevidí. Keď sa hráč KOBROUS ohradil a napísal adminovi vetu " FORKO VOLA " - dostal od MARCUSA ban na chat na 6 hodín - prosím vás, za čo? VENOM uráža - nedostane nič. KOBROUS sa ohradí - dostane 6 hodín. FAKT?

Čerešnička na torte - MARCUS sa sám priznal, že adminovanie očividne nezvláda a že kickuje/banuje ľudí na základe "seba" a svojich pocitov a nie na základe jasne stanovených pravidiel. Sám to tak napísal hráčovi SIGI - pozrite si screenshoty.

:) Pekný večer!

3. Dôkaz - screenshoty
Přílohy
KICK.png
BAN.png
plačeme.png
adrijan
Pokročilý
Pokročilý

MARCUS BJ - neoprávnený KICK A BAN - DUST 2 ONLY

od Rumcajz » 04 čer 2026, 17:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: MARCUS BJ - neoprávnený KICK A BAN - DUST 2 ONLY

Příspěvekod Marcus » 04 čer 2026, 18:14

Rypeš přes nicky, rypeš v chatu, máš provokační název topicu. Kámo to si zkoušej na někoho jiného. Vyjádřím se maximálně až mě vyzve HLSA...

To, že jsem napsal, že to seru? :D Kámo potom, co jsem pustil CSKO jsem po dvou kolech dočetl od hráčů, že jeden WHčkuje instantně, jsem šel do spectu měnil nicky, spectil, točil, víš co? Jak mě někdo zruší, tak mě zruší, já se tu budu srát stebou a dalšíma potom, co se snažím zamezit cheaterum hrát. Vypouštím už i nadávky, některé mezi sebou i ty tvoje trapné kecy, kde napíšeš snad v 9 řádcich slovo gay a teď moralizuješ.
Marcus
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: MARCUS BJ - neoprávnený KICK A BAN - DUST 2 ONLY

Příspěvekod adrijan » 04 čer 2026, 18:19

Kamo, daj sa vyšetriť u psychiatričky, každú vetu, ktorú napíšem považuješ za PROVOKACIU. Všetko, čo napíšem vidíš, hlavne že nadávky ostatných hráčov prehliadas.

Napísal som ti normálne vety, nič urážlivé a ty mi dáš kick a ban. Nič na tých správach urážlivé nebolo, uvedom sa.
adrijan
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Stížnosti na Adminy