• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Prihláška do Akdemie / JB
Dobrý deň.
Nick v hre: Limitless
Nick na fóru: TheLimi
Odkaz na profil: thelimi-u46092.html
Vek: 13
SteamID: 195 STEAM_0:0:153938921 0 00:12 32 0
Sekce kde chcem byť akademik: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=673810
Prečo chcem akademika: Hlavne preto, lebo ma štve ako sa niektorý hráči správajú, väčšinu ľudí by som hneď zabanoval.. Ale to nieje len tak.. Takže chcel by som aby sa hráči trošičku zlepšili, a týmto by som chcel pomôcť, tým že budem akademik chcem zlepšiť správanie a serveri, a naučiť hráčov poriadku, pretože to nieje len o srande, ale je to aj o pochopení ako sa musí čítiť ten druhý ktorý si príde zahrať, a príde tam nejaký inteligent a začne robiť bordel.
Prehrešky:Ako sa si v svojej pamäti hľádám, najdem jeden ban za nerodanie VD na 2 hodiny. INak som nemal nič.
+ Prídávam že nahratých hodín mám viac, ale bohužial pred tým som mal non steam verziu.
Ďakujem toto bolo všetko, prajem pekný deň.
Nick v hre: Limitless
Nick na fóru: TheLimi
Odkaz na profil: thelimi-u46092.html
Vek: 13
SteamID: 195 STEAM_0:0:153938921 0 00:12 32 0
Sekce kde chcem byť akademik: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=673810
Prečo chcem akademika: Hlavne preto, lebo ma štve ako sa niektorý hráči správajú, väčšinu ľudí by som hneď zabanoval.. Ale to nieje len tak.. Takže chcel by som aby sa hráči trošičku zlepšili, a týmto by som chcel pomôcť, tým že budem akademik chcem zlepšiť správanie a serveri, a naučiť hráčov poriadku, pretože to nieje len o srande, ale je to aj o pochopení ako sa musí čítiť ten druhý ktorý si príde zahrať, a príde tam nejaký inteligent a začne robiť bordel.
Prehrešky:Ako sa si v svojej pamäti hľádám, najdem jeden ban za nerodanie VD na 2 hodiny. INak som nemal nič.

+ Prídávam že nahratých hodín mám viac, ale bohužial pred tým som mal non steam verziu.

Ďakujem toto bolo všetko, prajem pekný deň.
S pozdravom Limitless, hráš herného portálu GS.cz.
-
TheLimi - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Prihláška do Akdemie / JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Prihláška do Akdemie / JB
Nick v hre: .*Limitless*.
S pozdravom Limitless, hráš herného portálu GS.cz.
-
TheLimi - Kolemjdoucí
Re: Prihláška do Akdemie / JB
Ještě ne, pokračuj takhle, a můžeme se domluvit. Za týden znovu, a už žádný nadávky, lock.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1