• Stránka 1 z 1
[Přijat] Akademika- Zombie servery
Nick ve hře: YamaL
Nick na fórum: YamaL
Profil na fórum: yamal-u49759.html
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=9577
Věk: 21 let
Steam ID: STEAM_0:1:175559674
Sekce: ZM servery
Proč bych se chtěl stát akademikem: Chtěl bych aby hráči porušující pravidla byli řádně potrestáni. Pomoct adminům v jejich práci a radit hráčům co si neví rady jak ve hře tak na webu.
Nějaké bany nebo prohřešky: když jsem začínal hrát ZM tak jsem dostal ban na 30 min jinak žádnej.
Byl jsem už někdy akademikem: Ano na ZM/BB a uspěšně dokončil.
Důvod proč už na GS neadminuji : Po 5 měsíců adminování na GS jsem se nechal odebrat Důvod: přešel jsem na jinej portál chtěl jsem si to zkusit ale udělal jsem velkou chybu a proto se chci vrátit a projít akademii která mi dá aspon menší šanci jak dokázat že to myslím vážně ano před 2 měsíci jsem si tady žádal na CS:GO ale pravda je taková že jsem milovník CS 1.6
Nick na fórum: YamaL
Profil na fórum: yamal-u49759.html
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=9577
Věk: 21 let
Steam ID: STEAM_0:1:175559674
Sekce: ZM servery
Proč bych se chtěl stát akademikem: Chtěl bych aby hráči porušující pravidla byli řádně potrestáni. Pomoct adminům v jejich práci a radit hráčům co si neví rady jak ve hře tak na webu.
Nějaké bany nebo prohřešky: když jsem začínal hrát ZM tak jsem dostal ban na 30 min jinak žádnej.
Byl jsem už někdy akademikem: Ano na ZM/BB a uspěšně dokončil.
Důvod proč už na GS neadminuji : Po 5 měsíců adminování na GS jsem se nechal odebrat Důvod: přešel jsem na jinej portál chtěl jsem si to zkusit ale udělal jsem velkou chybu a proto se chci vrátit a projít akademii která mi dá aspon menší šanci jak dokázat že to myslím vážně ano před 2 měsíci jsem si tady žádal na CS:GO ale pravda je taková že jsem milovník CS 1.6
-
YamaL - CS 1.6 Admin
[Přijat] Akademika- Zombie servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Akademika- Zombie servery
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie s podmínkou.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1