I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] Darkenzie Jailbreak1

Příspěvekod ttTERIMNATOR400 » 21 úno 2026, 11:10

Darkenzie Jailbreak1

1. situace:

Dával jsem atrakci, kde hráči se vyboosti blokem a musí dopadnout tak, aby si neubrali HP při dopadu samozřejmě každý se hitl o zem, tím pádem měli dostat kill. Adminovi vadilo, že PP dostal hráč, který utekl.
Za mě ani jeden nesplnil atrakci, a proto měli umřít.

2. situace:
Simon zapl mikrofony a VD promluvilo. Myslím, že vůbec nezáleží na kontextu jestli to zapíná jen tak, nebo pro FK. VD nemá mluvit do mikrofonu a toto pravidlo tu bylo v 1.6, v CS:GO a teď i v CS2. Potom jsem psal adminovi, proč lže a zdržuje hru a vysvětluje simonovi takové věci. Protože Wayz měl zbran a udělal stejně vzpouru.

3. situace:
Dostal jsem kick bez upozornění přitom jsem celkově nic nepsal špatného, řešil jsem situace na serveru.
Poté jsem dostal 10 minutovej ban, protože jsem se snažil dopídit proč jsem dostal vůbec ten kick.

Imagine vstát ráno zapnout hru, jít na jailbreak a provokovat lidí to musí být peak life prostě.

HLSTATS CHAT:
https://hlstats.gamesites.cz/messages?player=4035
HLSTATS ADMINA + STEAM:
https://hlstats.gamesites.cz/players/si ... 8288711531
https://steamcommunity.com/profiles/76561198288711531

Z mého pohledu admin jednal unáhleně a vůči mojí osobě.

Nejde mi spustit demo, ale pokud by nějaký admin mohl, tak zde je odkaz:
Začátek dema
Mapa
Velikost
21.02.2026
09:47:05
jb_snow_v2 261.00 MB Stáhnout
ttTERIMNATOR400
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] Darkenzie Jailbreak1

od Rumcajz » 21 úno 2026, 11:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Darkenzie Jailbreak1

Příspěvekod Knightf » 21 úno 2026, 11:29

Ahoj,

1) situace - Pouze jsem tě na to upozornil ať to příště neděláš. Přijde mi to jako neschopnost pokud máš poslední 3 hráče je všechny zabít a dát PP rebelovi. Lepší je dát reakci o výhodu ať se jeden nezučástní a ostatní popřípadě zabít.

2) situace - V tomto případě nevidím důvod ukončit VD. Simon zapne mikrofony jen tak a VD začne mluvit ( aniž by narušoval simonovi hru ). Kdyby simon řekl bude mluvit pouze PEPA o FK a VD by mu do toho skákalo tak souhlasím a VD bych ukončil také. Ale takhle jak zmiňuješ mi to přijde dost přísné a nesmyslné.

3) situace - Kick jsi dostal za to, že jsis vysvětloval pravidla po svém a já jsem říkal, že to je jinak. Na serveru se s adminem nehádáme, ale je možnost ho poté nahlásit na Forum ( popřípadě kontakovat Vyšší ). Ban jsi dostal za to, že jsi psal ohledně toho, že admin lže ohledně pravidel...

PS: Jediné kde jsem pochybyl tak byl reason banu. Neměli být nadávky, ale provokace ( obojí je na 10 minut ) za to se tedy omlouvám.
Knightf
CS2 Admin
CS2 Admin

Příspěvekod ttTERIMNATOR400 » 21 úno 2026, 11:46

1. Ano, souhlasím upozornil si mě na situaci, mohl jsem dát někomu výhodu, neudělal jsem to, ale nemyslím, že to nějak zkazilo hru.

2. S tvým tvrzením nesouhlasím. Je to tu odjakživa i tady se to používá, nechápu proč by se to mělo měnit jen skrz volnější styl hraní.
Když by to byl hráč s nickem pepacz a promluvil by a byl by full server zapojil by sis ho, i kdyby simon dal mikrofony jen ´for fun´? Sice nevidím do budoucnosti, ale nemyslím si, že by si takto jednal s jiným hráčem.

3. Ano, pokud se něco stane na serveru FK, MFK nějaká nejasná situace tak se to může/má řešit na serveru.
To, že to bereš jako "útočné" na tvou osobu a že tě hned něčím provokuju je čistě tvoje věc.

Ban jsem dostal za to, že jsem napsal že "lžeš" nemyslíš, že to je přehnané?
Doslova si vštěpoval hráčovi něco, co není pravda a zdržoval si hru.
WAYZ udělal vzpouru a ty si to věděl, tak nechápu proč si to vůbec vysvětloval.

To si vůbec právě nemyslím, že to je vůbec na kick nebo ban. Řešil jsem tam s tebou ty situace poměrně v klidu a ty sis musel hned v hlavě říct, oo zase ten ecnebi provokuje tak mu napálím kick, abych ho nasral.

Nějaký vyšší admin na to kouknout?
Bohužel mi ani nejde spustit demo, ale je to u konce mapy poměrně.
ttTERIMNATOR400
Amatér
Amatér

Příspěvekod ttTERIMNATOR400 » 22 úno 2026, 12:49

https://banlist.gamesites.cz/?ban=837

Ty musíš být zakomplexovaný v životě Darku, jdi k psycholožce.

https://banlist.gamesites.cz/?ban=837

Kick bez upozornění
následný insta ban když jsem se snažil dopídit proč mě opět kicknul nějaký admin.
Napsal jsem mu, že jestli toto bude dělat napíšu Ambymu = insta ban (provokace)
Předtím jsem napsal vd = vylizaná dírka toto je na kick? co polovina hráčů vám tam nadává?
toto nemyslite vazne? zacnete se chovat tak jak mate ne jak vylizany deti s problemama
ttTERIMNATOR400
Amatér
Amatér

Příspěvekod catjam » 22 úno 2026, 19:46 VIP

Ahoj,

1. situace
Nic extra špatného jsi neprovedl - no, naprosto však chápu Darkův pohled a souhlasím s ním v tom, že je nesmysl dát takovou atrakci a následně přidělit PP rebelovi.
Správný Simon by měl podobným situacím předcházet, například tím, že by si jeden z vězňů vysloužil výhodu a šel na atrakci jako poslední → v případě, že by ostatní zemřeli, měl by tento zvýhodněný hráč dostat PP. (samozřejmě po smrti rebela)

2. situace
Rozumím tvému argumentu ohledně 1.6 a CSGO; skutečně se to tak v minulosti hrálo. Domnívám se však, že se dokážeme shodnout na tom, že nedává příliš smysl, aby VD získalo kill v situaci, kdy Simon zapne mikrofony jen tak.
Pokud Simon nechce, aby mu do průběhu hry ostatní zasahovali, měl by jednoznačně určit, kdo může a kdo nemůže mluvit.

3. situace
Myslím si, Ecnebi, že už máš na víc, než od nás očekávat, abychom s tebou zacházeli jako v rukavičkách.
Řešení provokace (kick i ban) bylo v pořádku.

Pokud chceš řešit něco dalšího, založ si prosím zvláštní stížnost a dodej důkaz.

Zamítnuto
"Každý svého banu strůjcem."
catjam
CS2 Server Admin
CS2 Server Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy