I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Altair/FK/JB#2

Příspěvekod Adorendo » 22 úno 2026, 20:35

Nick hráče: Altair
SID64 hráče: 76561199154492525
Screen SID64 hráče: https://ctrlv.sk/vOD3
Přibližný datum a čas: 22. 02. 2026 20:15
Server: JB #2
Popis situace: Stuckol som sa v atrakcii bez možnosti splnenia úlohy danej simonom. Bez riešenia hneď kill. Mali sme tam kolo pred tým aj tú situáciu s MKx ale to je jedno, nechelo sa mi to riešiť. Neriešil by som ani toto keby neni Altair pasívne agresívny, čo mi na celej situácii vadilo najviac, pretože je admin alebo akademik alebo čo ja viem čo a mal by ísť príkladom. (Zamysli sa nad sebou, je to iba hra ;)) Ďakujem.
Důkaz: https://youtu.be/tmk9ud_LsB0
Vyčasování: 00:41 s.

e. catjam: Vzhledem k tomu, že se jedná o admina, bylo téma přesunuto do správné sekce.
Aj s malým gašparkom sa dá zahrať veľké divadlo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Adorendo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Altair/FK/JB#2

od Rumcajz » 22 úno 2026, 20:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Altair/FK/JB#2

Příspěvekod Adorendo » 22 úno 2026, 20:43

Reálne ma ani neštve to že ma zabil ale to ako sa pred tým a potom choval. Pozdravujem.
Adorendo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Altairr » 22 úno 2026, 21:45 VIP

Ahoj, vyjadroval som sa k tomu na serveri, ale kľudne to hodím aj sem.

Bohužiaľ nešťastná situácia, za ktorú ja vôbec nemôžem, Všimol som si neskoro, že si bugnutý na začiatku v atrakcií, snažil som sa Ti aj pomôcť, ale neúspešne. Atrakciu prešiel potrebný počet hráčov a ty si dostal kill.
Neriešil by som ani toto keby neni Altair pasívne agresívny, čo mi na celej situácii vadilo najviac, pretože je admin alebo akademik alebo čo ja viem čo a mal by ísť príkladom. (Zamysli sa nad sebou, je to iba hra ;))

Po vysvetlení si začal byť skôr Ty pasívne agresívny, kde si začal do chatu nadávať, za čo si dostal oprávnené upozornenie a následne po pokračovaní kick.
Altairr
CS2 Admin-akademik
CS2 Admin-akademik

Příspěvekod Adorendo » 22 úno 2026, 22:43

Ja som začal byť agresívny, a nie pasívne, beriem. Nemusel som sa tak zachovať ale aj po kole pred tým so už bol pod emóciami. Nie je to ani moja chyba že som sa stuckol. Tak mi aspoň povedz ako sa to rieši? Vyjadrenie nula bodov. Ako si sa mi snažil pomôcť? Povedal si niečo Simonovy? Napísal si dačo do chatu? Iba si sa na mňa pozrel a hotovo. Za mňa absolútne nezvládnuté a omielaš stále to isté dokola. čus. Si ma donútil oprášiť tento účet po 6 rokoch xD.
Adorendo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Adorendo » 22 úno 2026, 22:49

Kľudne si ma mohol grabnúť a posúnuť preč z toho vchodu. Spravil si to? Nie. Tak sa tu aspoň nehraj na dobrého a ako si sa mi snažil pomôcť. Nemáme 10 rokov. Ďakujem.
Adorendo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Stížnosti na Adminy