• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] žádosť admina na JailBreak
Žíadám o admina JailBreak CSGO
Nick ve hře: Saminooo
Steam ID: 76561199840796919
Věk: 20
Aktivita (koľko hodín mám): 400h teraz mám malo hral som ho aj devno ale teraz mám 10h lebo mám noví učet steam
Zkušenosti s JailBreakem:
Hrajem JailBreak už delší dobu a dobře znám pravidla serveru i jednotlivé módy Viem, jak řešit běžné i složitější situace mezi hráči a snažím se vždy jednat férově.
Zkušenosti s adminováním
(Zde napiš jestli už jsi byl admin případně kde Pokud ne, napiš, že se chceš učit.) učit sa chcem
Proč chceš být admin:
chcel bych pomáhat serveru udržovat pořádek, řešit porušování pravidel a zajistit aby si hráči hru užívali v klidu a bez toxického chování
Co můžeš serveru nabídnout:
aktivitu
slušné a klidné vystupování
znalost pravidel
ochotu pomáhat hráčům i týmu
Znáš pravidla serveru a souhlasíš s nimi?
Ano znám a souhlasím
Kontakt (Discord): samuelloja123_77763
Ďakujem za prečítanie žádosti a budu rád za nejaku odpověď
Nick ve hře: Saminooo
Steam ID: 76561199840796919
Věk: 20
Aktivita (koľko hodín mám): 400h teraz mám malo hral som ho aj devno ale teraz mám 10h lebo mám noví učet steam
Zkušenosti s JailBreakem:
Hrajem JailBreak už delší dobu a dobře znám pravidla serveru i jednotlivé módy Viem, jak řešit běžné i složitější situace mezi hráči a snažím se vždy jednat férově.
Zkušenosti s adminováním
(Zde napiš jestli už jsi byl admin případně kde Pokud ne, napiš, že se chceš učit.) učit sa chcem
Proč chceš být admin:
chcel bych pomáhat serveru udržovat pořádek, řešit porušování pravidel a zajistit aby si hráči hru užívali v klidu a bez toxického chování
Co můžeš serveru nabídnout:
aktivitu
slušné a klidné vystupování
znalost pravidel
ochotu pomáhat hráčům i týmu
Znáš pravidla serveru a souhlasíš s nimi?
Ano znám a souhlasím
Kontakt (Discord): samuelloja123_77763
Ďakujem za prečítanie žádosti a budu rád za nejaku odpověď
- saminooo
- Kolemjdoucí

[Zamítnuto] žádosť admina na JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: žádosť admina na JailBreak
Ahoj,
přepiš žádost podle vzoru - ten, který jsi použil, nemám tušení, kde jsi vzal. Taky není zapotřebí kombinovat slovenštinu a češtinu - piš takovým jazykem, jakým umíš nejlépe.
Co se týče aktivity, tak nám pošli svůj starý účet, protože jsem žádný tvůj alt nenašel. S tímto účtem, který jsi napsal do žádosti, máš nahráno 10h a připojil ses poprvé 14. 1. 2026 - to samozřejmě na admina nedostačuje.
Zamítnuto
přepiš žádost podle vzoru - ten, který jsi použil, nemám tušení, kde jsi vzal. Taky není zapotřebí kombinovat slovenštinu a češtinu - piš takovým jazykem, jakým umíš nejlépe.
Co se týče aktivity, tak nám pošli svůj starý účet, protože jsem žádný tvůj alt nenašel. S tímto účtem, který jsi napsal do žádosti, máš nahráno 10h a připojil ses poprvé 14. 1. 2026 - to samozřejmě na admina nedostačuje.
Zamítnuto

-

Amby - CS2 HLSA

Re: [Zamítnuto] žádosť admina na JailBreak
Dobrí deň ďakujem za odpoveď že ste mi napísali ten starý účet už nenájdem hľadal som ho ani som ho nenašiel lebo by checkli účet tak preto ale som mal tam 400h ale už je to fuk ale nevadí ano 14.1 som sa nopojil lebo som ho dlho nehral tak preto tak 2 roky som hral pod menom SamuelLoja keď si pamätáte ale nevadí tak si potom kľudne založil keď buďme mať viac hodín na tom novom účte tak môžete kľudne zatvoriť ticket a prajem pekný deň
- saminooo
- Kolemjdoucí

• Stránka 1 z 1