Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] žádosť admina na JailBreak

Příspěvekod saminooo » 16 led 2026, 14:54

Žíadám o admina JailBreak CSGO

Nick ve hře: Saminooo
Steam ID: 76561199840796919
Věk: 20
Aktivita (koľko hodín mám): 400h teraz mám malo hral som ho aj devno ale teraz mám 10h lebo mám noví učet steam

Zkušenosti s JailBreakem:
Hrajem JailBreak už delší dobu a dobře znám pravidla serveru i jednotlivé módy Viem, jak řešit běžné i složitější situace mezi hráči a snažím se vždy jednat férově.

Zkušenosti s adminováním
(Zde napiš jestli už jsi byl admin případně kde Pokud ne, napiš, že se chceš učit.) učit sa chcem

Proč chceš být admin:
chcel bych pomáhat serveru udržovat pořádek, řešit porušování pravidel a zajistit aby si hráči hru užívali v klidu a bez toxického chování

Co můžeš serveru nabídnout:
aktivitu
slušné a klidné vystupování
znalost pravidel
ochotu pomáhat hráčům i týmu

Znáš pravidla serveru a souhlasíš s nimi?
Ano znám a souhlasím

Kontakt (Discord): samuelloja123_77763

Ďakujem za prečítanie žádosti a budu rád za nejaku odpověď
saminooo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] žádosť admina na JailBreak

od Rumcajz » 16 led 2026, 14:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: žádosť admina na JailBreak

Příspěvekod Amby » 16 led 2026, 15:06 VIP

Ahoj,
přepiš žádost podle vzoru - ten, který jsi použil, nemám tušení, kde jsi vzal. Taky není zapotřebí kombinovat slovenštinu a češtinu - piš takovým jazykem, jakým umíš nejlépe.

Co se týče aktivity, tak nám pošli svůj starý účet, protože jsem žádný tvůj alt nenašel. S tímto účtem, který jsi napsal do žádosti, máš nahráno 10h a připojil ses poprvé 14. 1. 2026 - to samozřejmě na admina nedostačuje.

Zamítnuto
ObrázekObrázek "Idioti jsou jako láska - nikdo je neseje, sami vyrůstají." - Gabriel Laub
Amby
CS2 HLSA
CS2 HLSA

Re: [Zamítnuto] žádosť admina na JailBreak

Příspěvekod saminooo » 16 led 2026, 15:19

Dobrí deň ďakujem za odpoveď že ste mi napísali ten starý účet už nenájdem hľadal som ho ani som ho nenašiel lebo by checkli účet tak preto ale som mal tam 400h ale už je to fuk ale nevadí ano 14.1 som sa nopojil lebo som ho dlho nehral tak preto tak 2 roky som hral pod menom SamuelLoja keď si pamätáte ale nevadí tak si potom kľudne založil keď buďme mať viac hodín na tom novom účte tak môžete kľudne zatvoriť ticket a prajem pekný deň
saminooo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Nábory Adminů