• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Suiciedexxboi ⚡ - FK
Nick hráče: Suiciedexxboi ⚡
SID64 hráče: 76561199849615338
Screen SID64 hráče: https://ctrlv.cz/A74w
Přibližný datum a čas: 29.1.2026 17:20
Server: JB1
Popis situace: Simon mi dal FK kvůli tomu, že jsem bugoval dveře. Dveře jsem neblokoval ani nebugoval schválně, protože hráč Emzee schválně mačkal tlačíko pro open cel a vždycky mě to buglo do dveří. Vím, že bylo poslední kolo, ale VD bych stejně nedostal, když Simon arogantně říkal do miku, ať si ho nahlásím na forko, že ho vysvětlení nezajímá. Žádám tedy o potrestání hráče, protože jeho arogantnost by mi stejně VD nedalo a omluva také nepřišla.
Důkaz: https://gamesites_fastdl.fakaheda.eu/de ... now_v2.zip
Vyčasování: 41:40 začátek kola ve kterém jsem dostal FK.
SID64 hráče: 76561199849615338
Screen SID64 hráče: https://ctrlv.cz/A74w
Přibližný datum a čas: 29.1.2026 17:20
Server: JB1
Popis situace: Simon mi dal FK kvůli tomu, že jsem bugoval dveře. Dveře jsem neblokoval ani nebugoval schválně, protože hráč Emzee schválně mačkal tlačíko pro open cel a vždycky mě to buglo do dveří. Vím, že bylo poslední kolo, ale VD bych stejně nedostal, když Simon arogantně říkal do miku, ať si ho nahlásím na forko, že ho vysvětlení nezajímá. Žádám tedy o potrestání hráče, protože jeho arogantnost by mi stejně VD nedalo a omluva také nepřišla.
Důkaz: https://gamesites_fastdl.fakaheda.eu/de ... now_v2.zip
Vyčasování: 41:40 začátek kola ve kterém jsem dostal FK.

BEST MOVIES NGL <3
-

kikinin - Zkušený

[Vyřešeno] Suiciedexxboi ⚡ - FK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Suiciedexxboi ⚡ - FK
Takže abych podal své osobní vyjádření k situaci, můj příkaz zněl jasně ( po otevření cel půjdete do boxu na zadní stěnu ) ja je jasně vidět dveře se bugovali a hráč kdo v ní stál byl Hans a viděl jsem že je bugnutý a dveře se pořád zavíraly,následně dostal kill, já mu arogatně odpověděl, bylo to poslední kolo kdyby nekončila mapa, hráč by dostal VD popřípadě by se mi k tomu vyjádřil přes mik, takže jsem se mu chtěl omluvit příští mapu, s tím že on arogatně řekl, že mě dá na forko za FK a ták, díky.
e. decoy: Když dáš FK, tak se máš omluvit (nehledě na to, že další kolo dáš vd), a né arogantně odpovídat a nadávat hráči ať tě hodí na forko.
e. decoy: Když dáš FK, tak se máš omluvit (nehledě na to, že další kolo dáš vd), a né arogantně odpovídat a nadávat hráči ať tě hodí na forko.
- CJ1403
- Kolemjdoucí

Ahoj,
hráč byl zabanován za FK.
-Na demu je jasně vidět, že Hans nemá úmysl blokovat dveře, naopak snaží se z nich dostat, co ale nechápu, že se po otevření cel simon/ct rozhodlo insta dveře zavřít, což vedlo k vaší situaci. Rozhodně simona neopravňuje tě zabít za to, že ses "bugl" do dveří. Jestli by VD padlo nebo nepadlo je v tomhle případě irelevantní, protože hráč nemá jakoukoliv snahu se omluvit. Na serveru místo toho, aby se omluvil, tak arogantně odpovídal. Na webu stejná reakce.
-Ty, prosímtě, příště udělej název topicu dle vzoru (Nick/prohřešek/server).
Děkujeme za nahlášení.
hráč byl zabanován za FK.
-Na demu je jasně vidět, že Hans nemá úmysl blokovat dveře, naopak snaží se z nich dostat, co ale nechápu, že se po otevření cel simon/ct rozhodlo insta dveře zavřít, což vedlo k vaší situaci. Rozhodně simona neopravňuje tě zabít za to, že ses "bugl" do dveří. Jestli by VD padlo nebo nepadlo je v tomhle případě irelevantní, protože hráč nemá jakoukoliv snahu se omluvit. Na serveru místo toho, aby se omluvil, tak arogantně odpovídal. Na webu stejná reakce.
-Ty, prosímtě, příště udělej název topicu dle vzoru (Nick/prohřešek/server).
Děkujeme za nahlášení.
CS2 JB ADMIN
10% sleva na vip.gamesites.cz | refferal code: decoy
10% sleva na vip.gamesites.cz | refferal code: decoy
-

Decoyyy - CS2 Admin

Chtěl omluvit? To snad nemyslíš vážně... Říkal jsi, že bylo poslední kolo a že by to bylo max na omluvu, ale ta stejně nepřišla. Do toho jsi machroval jak BAN nedostaneš, protože si to dokážeš zařídit. Pak ses tlemil, že ti to je vlastně jedno, protože je to ban na hoďku nebo den, že neřešíš. Ale oceňuji, že sis dal práci a založil sis účet na fórku, aby ses mohl vyjádřit.
e. decoy: Kvůli spamu LOCK. (Pokud máte nějaké poznatky k tématu napište mi PM.)
e. decoy: Kvůli spamu LOCK. (Pokud máte nějaké poznatky k tématu napište mi PM.)

BEST MOVIES NGL <3
-

kikinin - Zkušený

• Stránka 1 z 1