• Stránka 1 z 1
VIP a EVIP
Nickname na serveru: Sen[C]ore
Kde mám VIP: Furien 1
Jak je VIP staré: 7 Let
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: před 3 lety
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému: Jak jsem psal furieny jsem hrál naposledy před třemi lety a teď jsem si znova nainstaloval 1.6 s tím že si je opět zahraju a nejde mi aktivovat moje EVIP s VIP. Měnil jsem PC a když chci aktivovat tak mi to vypíše "Vícenásobné odeslání formuláře, zkontrolujte si svou emailovou schránku." V emailu nic nemám a starej jsem nenašel jelikož je to dávno. Kódy od VIP i EVIP mám. Děkuji za odpověd.
Kde mám VIP: Furien 1
Jak je VIP staré: 7 Let
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: před 3 lety
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému: Jak jsem psal furieny jsem hrál naposledy před třemi lety a teď jsem si znova nainstaloval 1.6 s tím že si je opět zahraju a nejde mi aktivovat moje EVIP s VIP. Měnil jsem PC a když chci aktivovat tak mi to vypíše "Vícenásobné odeslání formuláře, zkontrolujte si svou emailovou schránku." V emailu nic nemám a starej jsem nenašel jelikož je to dávno. Kódy od VIP i EVIP mám. Děkuji za odpověd.
https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
-
Nagisatt - Kolemjdoucí
VIP a EVIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP a EVIP
Ahoj, musis ale robit VIP aktivaciu a nie eVIP. Ak sa ti podari aktivovat VIP podla postupu v maile, tak ti rovno s nim nabehne aj eVIP.
Takze este raz: zopakuj postup z VIP mailu. (musis ist na server a napisat do chatu /aktivator a tam potom zadavas vip kod podla pokynov)
Takze este raz: zopakuj postup z VIP mailu. (musis ist na server a napisat do chatu /aktivator a tam potom zadavas vip kod podla pokynov)
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1