• Stránka 1 z 1
VIP+EVIP
zdravím prosím pomozte mi admini s gamesites dne 7.11 2016 odpoledne 14:00 jsem hral Furien 2 gamesites mam tam kupene VIP A EVIP a rank 4 a penize 5500 hram vše v pohodě prijdu 7.11 2016 21:15 na server nemam VIP a ani evip zadne penize ani rank
zkoušel jsem odinstalovat hru a nainstalovat nic tak jsem resetoval PC taky nic tak jsem zadal kod co mi přišel emailem a napsalo že evip Už někdo vlastní myslím si že mi ho někdo ukradl tak vas zadam prosím vladtě mi vip evip nick ve hře Im A SkiLLa SebyCZ děkuju za přečtění doufam že někdo odpoví
zkoušel jsem odinstalovat hru a nainstalovat nic tak jsem resetoval PC taky nic tak jsem zadal kod co mi přišel emailem a napsalo že evip Už někdo vlastní myslím si že mi ho někdo ukradl tak vas zadam prosím vladtě mi vip evip nick ve hře Im A SkiLLa SebyCZ děkuju za přečtění doufam že někdo odpoví
-
HonzaCZ500 - Kolemjdoucí
Re: VIP+EVIP
Ahoj
jsou dvě možnosti problému:
1) máš DIP (dynamickou IP adresu)
2) pokud se opravdu jedná o ten samý problém, jako byl dneska například na F5, tak je problém v databázi (občas to prostě zlobí)
jsou dvě možnosti problému:
1) máš DIP (dynamickou IP adresu)
2) pokud se opravdu jedná o ten samý problém, jako byl dneska například na F5, tak je problém v databázi (občas to prostě zlobí)
-
SendyPlankton - Spamerův sluha
Re: VIP+EVIP
Ahoj, ako som ti písal do SZ -> buď sa ti bugla SID (ked si NS) alebo ako píše kolega hore, že to je bug systému(aj to sa stáva), treba byť len trpezlivý a bude to fungovať 

d1e188ad0453aad9a906f10f9dd65e0e
-
UjoBochniiik - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1