Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

VIP mi šlo asi minutu :(

Příspěvekod Patrick » 10 pro 2014, 12:53

Nickname: bun
VIP Furien #1
VIP jsem si aktivoval před cca 30 minutama
Přestalo mi fungovat před 29 minutama :x
Zkoušel jsem celý postup znovu..

Poslal jsem SMSky, řídil jsem se podle nich a potom podle Emailu.. ve hře jsem zadal kod a výhody se mi normálně aktivovali, tak jsem to vypnul a chtěl jsem si aktivovat ještě EVIP.. na to jsem se ale hned vykašlal že si chvílu zahraju jenom s výhodama jenomže jsem si změnil nick ale nebyl jsem přihlášenej na serveru, když jsem to aktivoval jmenoval jsem se bun, potom jsem to změnil na Frames per second a když jsem se přihlásil tak už mi nešli nevíte kde je problém? když jsem se snažil dát kod do aktivátoru znova napsalo mi to že účet můžu aktivovat až za 48 hodil, a nebo že hraju na jiným ID.. Jak bych mohl hrát hned prosim? :(
Patrick
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

VIP mi šlo asi minutu :(

od Rumcajz » 10 pro 2014, 12:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: VIP mi šlo asi minutu :(

Příspěvekod Dwandy » 10 pro 2014, 13:05 VIP

Patrick píše:Nickname: bun
VIP Furien #1
VIP jsem si aktivoval před cca 30 minutama
Přestalo mi fungovat před 29 minutama :x
Zkoušel jsem celý postup znovu..

Poslal jsem SMSky, řídil jsem se podle nich a potom podle Emailu.. ve hře jsem zadal kod a výhody se mi normálně aktivovali, tak jsem to vypnul a chtěl jsem si aktivovat ještě EVIP.. na to jsem se ale hned vykašlal že si chvílu zahraju jenom s výhodama jenomže jsem si změnil nick ale nebyl jsem přihlášenej na serveru, když jsem to aktivoval jmenoval jsem se bun, potom jsem to změnil na Frames per second a když jsem se přihlásil tak už mi nešli nevíte kde je problém? když jsem se snažil dát kod do aktivátoru znova napsalo mi to že účet můžu aktivovat až za 48 hodil, a nebo že hraju na jiným ID.. Jak bych mohl hrát hned prosim? :(

hned nijak, máš starou verzi Cska, stáhni si csko od nás, nebo odjinud, každopádně používej novou verzi a hned jak zopakuješ postup z emailu (za 48 hod) tak bude vše ok
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Re: VIP mi šlo asi minutu :(

Příspěvekod Patrick » 10 pro 2014, 13:16

Dwandy omlouvám se za bezpředmětné téma, už mi to jde. Jestli jsem si toho třeba ani nevšim že mám výhody fakt nevím.. Ale jde mi to můžeš LOCK nebo DELETE s pozdravem Patrick
Patrick
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na VIP poradna