• Stránka 1 z 1
VIP NA JB
Potrebuji poradit s VIP když jsem si ho sel kupovat tak jsem si nevšiml že mě to přesměrovalo z JB #7 na JB #4 a v nadšení že budu mit VIP jsem si toho ani nevšiml.. prosím nejde neak VIP přesunout na jiný server se stejným herním modem?.. už mám na JB #4 EVIP.. a nejde to neak presunout.. Prosím.. Dík
-
KrehyNator3000 - Kolemjdoucí
Re: VIP NA JB
VIP/EVIP přemísťovat z jednoho serveru na druhý nelze. Budeš se s tím holt muset smířit.
-
HeRoY - Mistr

-
Už si dostal odpověď. VIP ani EVIP se nedají PŘEHAZOVAT.
-
HeRoY - Mistr

-
Ahoj,
jestliže jsi VIP aktivoval nechtěně na jiný server než jsi ty chtěl a VIP ještě nebylo aktivováno na serveru, tak je možnost napsat na výše uvedený e-mail, tedy [email protected], kde uveď tvůj VIP kod a srozumitelně popiš tento problém, který se ti naskytl.
Pokud ale už byla aktivace VIP provedena na serveru, bohužel už změna serveru není možná.
jestliže jsi VIP aktivoval nechtěně na jiný server než jsi ty chtěl a VIP ještě nebylo aktivováno na serveru, tak je možnost napsat na výše uvedený e-mail, tedy [email protected], kde uveď tvůj VIP kod a srozumitelně popiš tento problém, který se ti naskytl.
Pokud ale už byla aktivace VIP provedena na serveru, bohužel už změna serveru není možná.
Bývalý:
VIP Support
CS 1.6 Admin | All Furien´s
CS 1.6 | Furien CheatHunter
TF 2 | HLSA
VIP Support
CS 1.6 Admin | All Furien´s
CS 1.6 | Furien CheatHunter
TF 2 | HLSA
-
Vrabeec - Mistr
• Stránka 1 z 1