• Stránka 1 z 1
VIP problém
Čaute, po dlhej, dlhej dobe som si spomenul na Gamesites a chcel som si nostalgicky zahrať. Išiel som server po serveri na ktorých som mal VIP/EVIP. Na Jailbreak #4 a Capture the Flag #2 mi VIP fungujú, i keď Jailbreak sa zmenil na "mini" server. Na dust2 only #2 som nenašiel kód a Furien 6 a Zombie Chronic 2 serveri už neexistujú..
Takisto som mal VIP na teamspeaku ale ešte na starom počítači, pôvodný mail mám ale tam je problém s tým že kód bol už aktivovaný.
Viete mi prosím poradiť ako mám ďalej pokračovať zo spätným získaním kódu na Dust2 only #2 a náhradu za serveri ktoré už neexistujú?
Ďakujem a prajem pekný deň.
Jailbreak #4 (mini) ✅ EVIP
Capture the Flag #2 ✅ EVIP
Dust2 only #2 ❌ VIP
Furien #6 Server neexistuje EVIP
Zombie Chronic #2 Server neexistuje EVIP
Teamspeak ❌ VIP
Jak je VIP staré: od roku 2013
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: -
Takisto som mal VIP na teamspeaku ale ešte na starom počítači, pôvodný mail mám ale tam je problém s tým že kód bol už aktivovaný.
Viete mi prosím poradiť ako mám ďalej pokračovať zo spätným získaním kódu na Dust2 only #2 a náhradu za serveri ktoré už neexistujú?
Ďakujem a prajem pekný deň.
Jailbreak #4 (mini) ✅ EVIP
Capture the Flag #2 ✅ EVIP
Dust2 only #2 ❌ VIP
Furien #6 Server neexistuje EVIP
Zombie Chronic #2 Server neexistuje EVIP
Teamspeak ❌ VIP
Jak je VIP staré: od roku 2013
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: -
-
Negral - Amatér
VIP problém
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP problém
na dust2 - ak nemas kod, tak ti nemame ako pomoct, kod si si mal uschovat
F6, ZM Chronic 2 - napis mi do pm - vip kod, stary server, novy server. VIP ti presunieme v ramci danej sekcie.
TS - ak mas stale tu istu identitu, tak vip vieme presunut na novy TS. Ak si ale vymazal identitu, tak si o to vip prisiel.
F6, ZM Chronic 2 - napis mi do pm - vip kod, stary server, novy server. VIP ti presunieme v ramci danej sekcie.
TS - ak mas stale tu istu identitu, tak vip vieme presunut na novy TS. Ak si ale vymazal identitu, tak si o to vip prisiel.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1