Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

VIP Problém

Příspěvekod HHO » 29 črc 2015, 12:21

Dobrý den,mam takovej problem koupil jsem si vip normalne fungovalo a pak jsem prestal hrat cs1.6 a tet jsem se k tomu vratil a kdyz tam zadam ten kod tak my pise ze musim overit ten kod na emailu a kdyz jsem to overil tak jsem mnel najednou vip a extravip obě aktivovani a ja jsem si kupoval jenom vip a ja tet nevim kdyz to vip chci vymenit za jini vip na jinem serveru tak nevim jestli on bude mit taky vip i extravip nebo bude mit jenom vip a ja tet nevim jakej je kod od toho extravip jestli to je to vip a extravip v 1kodu nebo jsou 2kody prosil bych jestli by to neslo nejak zdvojit :D nebo nejak proste abych mnel vip kod a extravip kod 2kody.děkuju za pochopeni :)
HHO
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

VIP Problém

od Rumcajz » 29 črc 2015, 12:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: VIP Problém

Příspěvekod HELLzOmbie » 29 črc 2015, 17:07 VIP

HHO píše: kdyz to vip chci vymenit za jini vip na jinem serveru

S vip je Zakázané obchodovať
Obrázek
ex-Zombie CS ADMIN
lolko je super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Its the final logdan
HELLzOmbie
Minecraft admin
Minecraft admin

Příspěvekod HHO » 29 črc 2015, 17:11

Jako mě nejde o vymenu me jde o to ze jsem si koupil vip prestal jsem hrat cs1.6 a pak jsem zacal musel jsem overit ten kod pres email tak jsem to overil a nejdednou mam vip a extravip a me zajima proc nebo bych chtel kod od vip ten mam ale chci i ten kod od extravip ale ten nemam a nevim odkud se vzalo to extravipko
HHO
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod HELLzOmbie » 29 črc 2015, 17:12 VIP

HHO píše:Jako mě nejde o vymenu me jde o to ze jsem si koupil vip prestal jsem hrat cs1.6 a pak jsem zacal musel jsem overit ten kod pres email tak jsem to overil a nejdednou mam vip a extravip a me zajima proc nebo bych chtel kod od vip ten mam ale chci i ten kod od extravip ale ten nemam a nevim odkud se vzalo to extravipko

máš proste šťastie , vip a evip si nechaj a kašli na to odkiaľ ho máš , hlavne že ho máš
Obrázek
ex-Zombie CS ADMIN
lolko je super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Its the final logdan
HELLzOmbie
Minecraft admin
Minecraft admin

Příspěvekod JeffCzechGS » 29 črc 2015, 23:34 VIP

Ahoj, ve VIP podminkach je prisne zakazano prodavat ci vymenovat svoje VIP :) Ale tedka k tomu.. Mas vip kod a to si aktivujes jako vip.. pak kdyz mas evip kod tak jdes na evip stranku daneho serveru.. Zadas tam svuj VIP kod a ten EVIP kod co ti prisel v SMS.. jak to tam zadas tak se to potvrdi a evipko je na tym VIP kode :) Nejde pouzivat 2 kody zaroven, ale jen 1.. Takze na VIP kodu mas to evipko ..Ale jak uz sem psal.. Neprodavej svoje VIPKO protoze je to zakazane.. Jak ho prodas nebo vymenis.. VIP/EVIP bude zablokovano

+ Evip sis musel nekdy aktivovat a ani o tom nevis :D Protoze se mi zda, ze by byla blbost, aby si mel z niceho nic EVIP
[Prispevky] 700 - 21.06.2016
ex CS:GO Admin,
ex CS1.6 Admin,
JeffCzechGS
Profesionál
Profesionál

Zpět na VIP poradna