• Stránka 1 z 1
Vip reaktivacia
Nickname na serveru: Player2 (Evip bolo kupované na "Jablko-Nekousat"-aj tak nefunguje)
Kde mám VIP: Zomie Night 1
Jak je VIP staré: 1 rok možno aj 2 roky
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: asi pred mesiacom
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Dobrý deň. Dlhšie som sa na servery(Zomier Night 1) neukázal. Asi po mesiaci som si chcel znovu zahrať a tak som sa pripojil. Problem bol v tom, že som nemal evip. Tak som dal "/Aktivator" napísal doň svoj Evip kód,ktorý mi bol pridelený pri kúpe. Oznámilo mi to že mi to poslalo reaktivačný e-mail. Tak som sa šiel pozrieť na e-mailovú schránku. E-mail tam bol, klikol som na odkaz ktorý tam bol pridelený. Presmerovalo ma to na stránku kde mi napísalo "Reaktivace uspešná,zmena se projeví po zmene mapy". Tak som hral čakal som kým sa zmení mapa... Mapa sa zmenila, no evip nikde... SKusil som dať znovu "/aktivator" a zasa to isté.. Bol som na servery 3 mapy sa vystriedali a moje evip nikde.. Bol by som rád za rady a typy
Vďaka..
PS: Evip nenabehlo ani na další a další deň..
Kde mám VIP: Zomie Night 1
Jak je VIP staré: 1 rok možno aj 2 roky
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: asi pred mesiacom
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Dobrý deň. Dlhšie som sa na servery(Zomier Night 1) neukázal. Asi po mesiaci som si chcel znovu zahrať a tak som sa pripojil. Problem bol v tom, že som nemal evip. Tak som dal "/Aktivator" napísal doň svoj Evip kód,ktorý mi bol pridelený pri kúpe. Oznámilo mi to že mi to poslalo reaktivačný e-mail. Tak som sa šiel pozrieť na e-mailovú schránku. E-mail tam bol, klikol som na odkaz ktorý tam bol pridelený. Presmerovalo ma to na stránku kde mi napísalo "Reaktivace uspešná,zmena se projeví po zmene mapy". Tak som hral čakal som kým sa zmení mapa... Mapa sa zmenila, no evip nikde... SKusil som dať znovu "/aktivator" a zasa to isté.. Bol som na servery 3 mapy sa vystriedali a moje evip nikde.. Bol by som rád za rady a typy

PS: Evip nenabehlo ani na další a další deň..
- Player31680
- Kolemjdoucí
Vip reaktivacia
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vip reaktivacia
Ahoj. Napis tento problem na mail: [email protected].
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1