• Stránka 1 z 1
VIP
Zdravím mám Evip na furien 8 která už není tak se chci zeptat jestli mi to můžete přeložit na furien 1
a jestli to nepujde mám evip na furien1 jenže to mám na druhem steam učtě od ktereho už nemám heslo mohli by jste mi to přehodit na druhý steam učet ?
Jsem zoufalý už
a jestli to nepujde mám evip na furien1 jenže to mám na druhem steam učtě od ktereho už nemám heslo mohli by jste mi to přehodit na druhý steam učet ?
Jsem zoufalý už

Nikdy se nevzdávej až do posledního boje !
-
Smurfiiicek - Kolemjdoucí
Re: VIP
jenže ja jsem to nějakou dobu nemohl hrát kvuli počítači a do furien 8 jsem dal minimálně 600 protože tam mám ještě normální vip tak nemohu dodat 2 vip kody na změnu ?
-
Jako sorry ale není to od vás moc hezké koupil jsem si EVIP na furien 8 kody mám do teď na emailu a když jsem to kupoval bylo tam napasné na vždy a to že zrušíte furien kde mám koupené evip přece není muj problem tak by bylo od vás hezké kdyby jste mi to aspoň přehodili na Furien 1. Váš server už jsem podpořil a né jednou tak nevidím v tom přece problém ne ?
-
Smurfiiicek píše:Jako sorry ale není to od vás moc hezké koupil jsem si EVIP na furien 8 kody mám do teď na emailu a když jsem to kupoval bylo tam napasné na vždy a to že zrušíte furien kde mám koupené evip přece není muj problem tak by bylo od vás hezké kdyby jste mi to aspoň přehodili na Furien 1. Váš server už jsem podpořil a né jednou tak nevidím v tom přece problém ne ?
PODMÍNKY SLUŽEB GAMESITES.CZ
http://www.gamesites.cz/serversoubory/podminky.html
9. Uživatel bere na vědomí, že portál Gamesites může kdykoli a bez udání důvodu ukončit činnost jednoho, nebo všech serverů, či jiných služeb a tím automaticky zaniknou zakoupené výhody.

https://steamcommunity.com/profiles/76561198319558659
-
romanvesmir - Akademik
V podmienkach aktivácie VIP je jasne dané, že server môže byť kedykoľvek zrušený, čím zaniká aj samotné VIP. Napriek tomu dávame hráčom po určitú dobu od zrušenia serveru hráčom možnosť presunúť svoje VIP na iný server. Po uplynutí tejto doby už oficiálne všetky VIP zo zrušeného servera zanikajú.
Server Furien8 je zrušený tak 2 roky, ak nie viac
Bohužiaľ, ale na akúkoľvek náhradu nemáš právo.
Server Furien8 je zrušený tak 2 roky, ak nie viac

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1